Cargo Vložkou batožinového priestoru Rohože pre JEEP renegade grand cherokee wrangler Cherokee Kompas TOPÁNKA VLOŽKOU, ZADNÝ KUFOR CARGO ROHOŽE ZÁSOBNÍK KOBEREC

Nový produkt

Skladom

€97.26

Pridať do obľúbených

Ahoj, ak si objednáte, prosím zanechať odkaz, aby nám: vášho auta, model a rok, sme sa v súlade so žiadosťou dodanie, ďakujem!

Odolnosť Test

Scratch Test

Kvapkajúca Test

Všetci Rovní batožinového priestoru Rohože sú navrhnuté tak, aby sa zmestili do kufra priestoru a majú hlboko konštruujú kanálov, ktoré pasce nečistoty, voda, blato a piesok. Majú tiež nibs, ktoré bránia radenia vo vozidle. Rovnakého kmeňa mat sú digitálne určený pre interiér a sú zásobníka-typ mat, ktorá poskytuje absolútne pokrytie a má pery, ktorá vedie celú cestu okolo pasce všetko, čo môže byť na vaše nohy. Aplikácie: 1. Vonkajšie hrebene obsahujú kvapaliny, a držať je preč od interiéru vozidla. 2. Flexibilné zlúčenina, ktorá nebude curl, crack alebo stvrdnúť aj v sub-zero teploty. 3. Štruktúrované hotové a zdvihol oblasti zabrániť nákladu z radenia. 4. Ideálny pre odvoz nič z záhradníctvo dodávateľov stavebných materiálov domáce zvieratá. 5. Rovný Kmeň mat ochrániť vozidlo, náklad oblastí z úniku nečistoty a špinu a sú prakticky nezničiteľné. 6.Zápach-neutrálne k životnému prostrediu, 7.Fit zodpovedá typu vozidla. 8.robustný a vysoko elastická kvality. 9.Odolné proti kvapalinám, ako sú oleje, kyseliny, benzín.. 10.Protišmykovým povrchom. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Package: 1 *TPO Zadné Cargo Pad Koberce Nepremokavé batožinového priestoru Mat Linkovej lodnej prepravy Poznámka: potvrďte Prosím vaše vozidlo zadné cargo je rovnaký tvar s tvarom našich výrobkov. Ak nemôžete potvrdiť, prosím poskytnúť obraz o vozidlo zadné cargo nám, ďakujeme!

Tento výrobok je určený hlavne na export. V Európe a usa, Rusko, Austrália, Južná Kórea, Juhovýchodná Ázia a iné krajiny majú veľa spolupráce a predaji! Miloval ľudí!

Shippemnt: - nie Sme zodpovední za cla alebo dovozu dane. --1 pracovný Deň manipulácia čas, sobotu a nedeľu objednávky budú spracované a Dodané v pondelok. --Všetky objednávky sú odoslané prostredníctvom USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS v rámci kontinentálnej Číny. Iné medzinárodná Doprava je k dispozícii. Potrebujete kontaktovať nás potvrdzujúci express metódy a účtovné náklady na dopravu. - Váš nákup bude dodaný prostredníctvom štandardnej letecky, ktoré zvyčajne trvá 3-12 pracovné dni, aby sa dospelo. --Poskytneme vám sledovacie čísla, keď položka je dodávaný. O produkte majú zaniknúť problém v doprave:V nedeľu na odpad, ich vráti v dvoch hodín nový! Alebo pomocou stl raz za niekoľko dní neskôr, vyhladenie zmizne! Návrat politiky: --Všetky výnosy prijaté --Kupujúci by mal kontaktovať do 14 Dní po obdržaní tovaru. --Vrátenie daný ako Peniaze Späť. --Návrat poštovné hradí KUPUJÚCI. --No doplnenie stavov poplatok bude účtovaný. O spätnú väzbu 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: mat mat, mat koberec, rohož batožinového priestoru, Lacné mat mat, Vysoko Kvalitné podložku koberec, Čína rohož batožinového priestoru Dodávateľov.

Druh Materiálu Gumené
Plniaci materiál Syntetické Vlákna
Farba Meno PRE renegade, PRE wrangler, PRE grand cherokee, PRE Cherokee, PRE Kompas
farba Čierna
Veľkosť Balenia 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Cargo Vložkou batožinového priestoru Rohože pre JEEP renegade grand cherokee wrangler Cherokee Kompas TOPÁNKA VLOŽKOU, ZADNÝ KUFOR CARGO ROHOŽE ZÁSOBNÍK KOBEREC

Cargo Vložkou batožinového priestoru Rohože pre JEEP renegade grand cherokee wrangler Cherokee Kompas TOPÁNKA VLOŽKOU, ZADNÝ KUFOR CARGO ROHOŽE ZÁSOBNÍK KOBEREC

Súvisiace produkty

Porovnať