USBCAN2 II USB MÔŽETE protocol analyzer kompatibilné J1939 CANOPEN

Nový produkt

Skladom

€57.69

Pridať do obľúbených

Charbin Institute of technology, CAN - Bus studio je MOŽNÉ bus technológia, odborné, špecializujúca sa na CAN bus aplikáciu výskumu a vývoja Viac ako 8 rokov , Profesionálne R & D tímu zameraná na výrobu domácich USB KONCOVKOU, kompatibilné s dovezené zariadenia MÔŽE debugger, downloader a tak ďalej (dovážané zariadenia vybavené MÔŽE ladenie Downloader, nákup jednotlivé slová sú často veľmi drahé) .

Naša spoločnosť je všeobecné USB-MÔŽETE Analyzer podľa rôznych modelov, môže spustiť ECAN Nástroje , Zhouligong MÔŽETE vyskúšať , Zhouligong MÔŽETE Pro Tri softvér, tri softvér beží stabilné, silné a doplnkové, jednoduché a ľahké použitie, môžete si vybrať podľa svojich potrieb pre vaše používanie zariadení a podpora softvéru, podrobné výber forme takto, Červená časť Pre aktuálnu stránku produktov.

Čcheng technológie USB-MÔŽETE produktu tabuľka pre výber

Cena zariadenia v tejto podobe je bez dane. Ak potrebujete faktúru, budete musieť zaplatiť dodatočné dane bodov a obráťte sa na náš zákaznícky servis.

Naša spoločnosť sa špecializuje na výrobu USB-MÔŽETE stiahnuť zariadenia, ladiace nástroje a iné výrobky, ktoré sú kompatibilné s dovážaných zariadení z domova alebo zahraničia. Ak potrebujete, prosím, navštívte obchod

Tento typ zariadenia nepodporuje operačný systém Linux. Ak potrebujete použiť v prostredí Linux, prosím, purchaseECAN-PCFor viac informácií, prosím, kliknite na model, zadajte odkaz

USB MÔŽE-II C je univerzálny USB-MÔŽETE analyzer, Dual channel prístroj môžete spustiť Zhou Ligong MÔŽE, Test softvér, a Zhou Ligong MÔŽETE Pro softvér. Môže nahradiť II/II+ ZLG USB-CAN (2A), kompatibilný s USBCAN-2E-U, spustiť novú MÔŽU Testovať softvér, podporu DBC funkciu.

Všetky moje spoločnosť MÔŽE Autobus Analyzátor Môže byť použitá pre vývoj, testovanie, riadenie a údržba autobusová sieť záznamy, prijíma a odosiela autobus údaje pomocou vhodného softvéru, môžete pracovať s polovicu úsilie.

Tretia generácia USB MÔŽETE analyzer je vyrobený z plného hliníkovej zliatiny balík, ktorý zvyšuje anti-interferencie schopnosti a je tak pevné a ľahké.

Po inštalácii ovládača, plug and play je možné dosiahnuť, je to veľmi pohodlné.

Vnútornej kontroly používania priemyselných-triedy high-rýchlosť 32-bitové MCU, zaručuje rýchlu odozvu a stabilitu dať pozor na dvoch alebo morethings (príjem a odosielanie rýchlosť je väčšia ako 8 000 snímok za sekundu, a to prenosová rýchlosť je nastavený na 1 m, najväčší údajov nie je stratené).

Produkty vyrobené z priemyselné-stupeň čip nie len od - 40 ~ + 85 vysoké teploty starnutia test, a po 3 x 24 hodín odosielanie a príjem dát test na plnú kapacitu, údaje rámy sú všetky stratené.

Všetky produkty vyrába továreň na montážnej linke, a doska stroje a umelé dvojité kontrolu žiadne prázdne výrobné po zváraní, uistite sa, že všetky výrobky sú spoľahlivé a konzistentné.

Prijať dual USB a 5 v napájanie. Keď USB line zaťaženie je väčšie nebude môcť poskytnúť dostatok prúdu, môžu byť použité na osobitné 5 v DC napájací konektor, zlepšiť silu, stabilitu systému.

Prijatie magnetickej spojky izolácie typ pripojenia režim, autobus vysokej režim signálu, zvýšenie životnosti výrobku, zlepšiť stabilitu celého systému, uistite sa, že údaje nie sú rušenia.

ISO11898 norma, štandard CAN - Bus kanál.

Každý MÔŽE kanály sú nezávislé, MÔŽE podniknúť viacero MÔŽE debug súčasne, navzájom sa nie je ovplyvnené.

S funkciou protokol spracovanie, MÔŽE analyzovať MÔŽE Otvoriť, Devicenet, SAE J1939, ICAN dohody, atď. (na kontrolu dovážaných zariadení, vodič, automobil, elektronické snímače alebo používatelia budú používať tieto dohody, ak vám nie je veľmi známe pre tieto protokoly, táto funkcia vám pomôže urýchliť proces projektu)

I spoločnosť pre automatický elektronický návod na podporu nových DBC softvér, softvér podporuje J1939 protokol DBC súbor dovoz. Pomocou analytickú funkciu MÔŽETE intuitívne pozri rám údajov v každej údajov z ECU význam a časti parametrov vozidla, MÔŽE byť použitý k prerušeniu vozidlo MÔŽE signál a ladenie údržbu, robiť potrebné nástroje pre automobilový priemysel elektronika užívateľov, ušetrí veľa času.

Vstavaný 120 Ω odpor, môže prostredníctvom dial kódex prepínač výberu.

Podpora CAN2.0 a a B CAN2.0 protokolu, vrátane štandardného rámu a rozšírenie rámy.

Môžete poslať dohody rám, cvičenia, hlavné alebo zo zariadenia, simulovať prevádzku.

32 hardvéru FIFO (first-in, first-out) cache, maximálny počet môže dosiahnuť 8000 snímok za sekundu.

Prenosová rýchlosť medzi 10 kb / s ~ 1 mb / s nastaviteľné (prenosová rýchlosť, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre 5 k), v hornej stroj konfigurácia softvéru.

Produkt podpora ovládača Windows 98/2000 / me/xp / 2003/7/8 a 32/64 bitový operačný systém.

MÔŽE byť použitý, ak chcete poslať súbor, MÔŽETE autobus na spaľovanie zariadenia aplikácie, ako napríklad auto ECU procesné spaľovanie, pálenie softvér vyvinutý sám.

Tento obchod všetky produkty podporujú Dve rozvoj a poskytujú maximálne Dve rozvoj technickej podpory, ako je uvedené v druhom rozvoja.

Sa najnovšiu verziu MÔŽETE vyskúšať softvér sa

1. Nový upgrade ZLG MÔŽETE vyskúšať všeobecné testovanie softvéru, nové softvérové rozhranie, podpora DBC čítaní súboru, DBC rozbore.

2. Základné funkcie, DBC protokol spracovanie, spoločných údajov v zmysle môže analyzovať auto, autobus a funkciu veľmi výhodné pre car data) dekódovanie, je nevyhnutné urobiť auto elektronické funkcie.

Štítky: protokol analyzátor, môže analyzátor, môže usb, Lacné protocol analyzer, Vysoká Kvalita môže analyzátor, Čína môže usb Dodávateľov.

Názov Značky MLLSE
farba SIVÁ
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

USBCAN2 II USB MÔŽETE protocol analyzer kompatibilné J1939 CANOPEN

USBCAN2 II USB MÔŽETE protocol analyzer kompatibilné J1939 CANOPEN

Súvisiace produkty

Porovnať