Čierny Pes Mount Dually Cestný Motocykel Nohy Kolíky Na Harley Davidson Road King Street Glide

Nový produkt

Skladom

€28.07

Pridať do obľúbených

Popis produktu

Kit a Povrch stav Položka, či sa prísne pred odoslaním Funkcie

Podmienka: Aftermarket 100%

Značka NewStyle: Dually Anti-vibračná Štýl

Farba: Čierna

Veľkosť: Ako PictureDesigned, aby vyzerali ako populárne Harley príslušenstvo.Tento súbor nohy kolíkov funkcie gumové podložky vykladané do rámu s tri malé riadky beží šírka peg a ľavá otvoriť vystaviť chrome povrchu nižšie.

Obutie 1986 a Novšie Harley-Davidson Turné a Softail Modely, plus najviac diaľnici kolíkov, ktoré používajú mužské mount.1993-2013 Harley-Davidson Dyna ,Heritage Softail ,Iron 883, Sportster 883 /12001999-2009 Harley-Davidson Night Train2002-2013 Harley-Davidson V-Rod2003-2009 American IronHorse Texas Chopper1999-2013 Indiánsky Náčelník

Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky počas nakupovanie, prosím, neváhajte sa opýtať on-line obsluhujúci personál ,môžete zanechať odkaz na nás, ak nikto tu vzhľadom na časový rozdiel .

V súčasnosti, akceptujeme platbu prostredníctvom Visa, MasterCard, Maestro debetnej karty, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, a to Bankovým prevodom.

Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk neskôr.

1. Vaše výrobky budú zverejnené von do 3 pracovných dní po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2. Vyplňte, prosím, svoju úplnú adresu dodania s kontaktné telefónne číslo, najmä ruských kupcov, potvrďte prosím vaše celé meno. 3. Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže mať ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky. Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. 4. Pre akékoľvek iné problémy, neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.

1. Pozrite si prosím balíček a produkt opatrne.

2. Akékoľvek problémy týkajúce sa produktov/ nebolo doručené, kontaktujte nás prosím v čase obchodný manažér, správu alebo e-mail.

Štítky: Motocykel Nohy Kolíkov, Nohy kolíkov, nohy kolíky pre motocykle, Lacné motocyklové nohy kolíkov, Vysoká Kvalita nohy kolíkov, Čína nohy kolíky pre motocykle Dodávateľov.

Položka Druh Noha Spočíva
Názov Modelu Pre Harley Davidson Road King Street Glide
Druh Materiálu Hliník
Položka Hmotnosť 1kg
Názov Značky MOCOFAIRINGS
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 2cm (9.84in x 9.84in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Čierny Pes Mount Dually Cestný Motocykel Nohy Kolíky Na Harley Davidson Road King Street Glide

Čierny Pes Mount Dually Cestný Motocykel Nohy Kolíky Na Harley Davidson Road King Street Glide

Súvisiace produkty

Porovnať