Doprava zadarmo Slovo vytlačené zlatá farba krúžky s perličiek reťazca 316L Nerezovej Ocele pre mužov, ženy šperky veľkoobchod veľa

Nový produkt

Skladom

€0.69

Pridať do obľúbených

Čínsky nový rok sviatky sa 7. februára-24..prijímame objednávky vo sviatky.budeme loď poradí, po jednom, po 25 februára.vďaka za vašu understading.

OZNÁMENIE ://///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a Yanwen Ekonomické Air Mail sú bez sledovacie číslo.to nemôže skontrolovať informácie online!Ak potrebujete rýchle dodanie,zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ak chcete uskutočniť objednávku!veľmi pekne ďakujem!

1,Aby Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(bez sledovacie číslo).

2,Objednávky

3,Objednávky>$250,doprava zadarmo cez EMS DHL, FEDEX UPS alebo TNT.

široká:0,6 cm balenie funkcie opp taška,nie darčekovej krabičke!

TERAZ kúpiť tento prsteň,pošleme vám ho s korálkové reťaze ako darček

veľkosti 6=priemer 16.5 mm(Označenie veľkosti 16)

veľkosť 7=priemer 17.5 mm(Označenie veľkosti 17) veľkosť 8=priemer 18,5 mm(Označenie veľkosť 18) veľkosť 9=priemer 19,5 mm(Označenie veľkosť 19) veľkosť 10=priemer 20.5 mm(Označenie veľkosti 20) veľkosť 11=priemer vyrazili 21,5 mm(Označenie veľkosť 21)

veľkosť 12=priemer 22.5 mm(Označenie veľkosti 22)

dodacia lehota

Produkty:

Všetky moje produktu sú v 100% rovnaké ako naše fotografie, to čo vidíte je to, čo dostanete !

Naše položka je autentické v snahe ušetriť peniaze,môžete využiť nízku cenu kúpiť vysoko kvalitný produkt .To spôsobí, že váš život vyplniť módy . Toto je naše ciele .

Návrat Politiky:

Ak existuje nejaký problém produktov, kontaktujte nás prosím v prvom rade a môžeme rokovať na to. Budeme sa snažiť v našich silách, to vyriešiť uspokojivo. Ak naozaj nechcete, aby sa to, prosím, poslať ich späť ku mne do 7 dní, ale tovar musí byť dobré nie je použitý a nie je človekom škody, a vy by ste mali znášať všetky náklady na dopravu . Po sme obdržali tovar ,dáme vám plnú náhradu s výnimkou lodné náklady . Vďaka za vaše milé pochopenie.

Služby Zákazníkom:

Ponúkame 7/24 služby, neváhajte a kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek otázku, na moje produkty. Váš dotaz budú odpovedali do 24 hodín.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi tovar,prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu,vďaka!!!Sme zlepšenie našich tovarov a služieb zo dňa na deň.

Každú žiadosť, prosím, kontaktujte ma priamo,to je moje potešenie, aby vám najlepšie slúži.

Štítky: krúžky doprava zadarmo, Krúžok veľkoobchod, Veľkoobchod krúžky, Lacné prstene doprava zadarmo, Vysoká Kvalita krúžok veľkoobchod, Čína veľkoobchod krúžky Dodávateľov.

Krúžky Typ Snubné Prstene
Názov Značky Monla
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Pohlavie Unisex
Príležitosti Strana
Jemné alebo Módne móda
Veľkosť Prsteňa 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štýl Klasické
Tvar\vzor List
Položka Druh Krúžky
Materiál kov
Číslo Modelu R-287+C
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 9cm (6.30in x 3.94in x 3.54in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Slovo vytlačené zlatá farba krúžky s perličiek reťazca 316L Nerezovej Ocele pre mužov, ženy šperky veľkoobchod veľa

Doprava zadarmo Slovo vytlačené zlatá farba krúžky s perličiek reťazca 316L Nerezovej Ocele pre mužov, ženy šperky veľkoobchod veľa

Súvisiace produkty

Porovnať