24 Farby Bielizeň Wudang Taoistické Bojové umenie Kung fu Vyhovovali Tai chi Wing Chun Wushu Jednotné

Nový produkt

Skladom

€58.02

Pridať do obľúbených

DÔLEŽITÉ:

Ahoj Priatelia, toto jednotné bude zákazku pre vás, takže ak si objednáte túto položku, prosím nechajte nám správu a povedzte nám, FARBY sa vám páči, na svoje oblečenie a vaša VÝŠKA, HMOTNOSŤ, HRUDNÍK, PÁS informácie v palcoch alebo v cm. Takže naše na mieru môžu byť vaše oblečenie čoskoro a lode sa na to, akonáhle je to možné. Bežne na vlastné objednávky, budeme loď ju do jedného týždňa .

Zavedenie Nového Výrobku

Štýlovo e: autentické wudang taoistických každodenný tréning Tai chi jednotné. Nie sú žiadne gombíky na manžety, tam sú dve vrecká na bunda, gumy v páse a členkoch. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete, aby sa akékoľvek zmeny o návrhu vaše oblečenie.

Položka Obsahuje: kabát, nohavice

Textílie: vysoko kvalitná posteľná bielizeň. To je mid-hmotnosť, mäkké, priedušné , veľmi pohodlné a krásne pre všetky ročné obdobia.

Farba: 24 farby úplne. Okrem uvedených 13 farieb, tam sú tmavo ružová, tmavo červené, tmavo zelená, páv modrá, tmavo modrá, svetlo zelená, svetlo modrá, svetlo fialová, tmavo žltá, ľahká ťava, tmavé camel. Prosím, zanechajte nám hlásenie, ak chcete, aby tieto farby, ktoré nechceli sme zoznamu. Farba na záznam obrazu je tmavo modrej a čiernej.

Veľkosť: na mieru vyrobené pre všetky veľkosti. Pre priateľov, ktorých hmotnosť je viac ako 100 kg alebo 220lbs, máme účtovať príplatok 10 USD za cenu extra tkaniny.

Prepravné Informácie

Nachádzame sa v Dengfeng , Zhengzhou Mesto Číny. Tu je umiestnenie Chrámu Shaolin. Pre balíky do USA, UK, Kanada, Austrália, Francúzsko, Rusko, Izrael, Ukrajina , používame Čína post e-paketové poštovné, ktoré je pomerne rýchly a väčšinou sa môžu dostať do 7-20 dní. Pre balíky do iných krajín, používame registrované Hong Kong Post letecky so čísla zásielok a balíkov zvyčajne trvať asi 30 dni, aby sa dospelo. To je trochu pomalý, ale veľmi bezpečné. Kontaktujte nás, ak potrebujete rýchle dodanie.

Vracia & Vrátenie Peňazí

Budeme vyberte a skontrolujte každú položku pozorne, ako je dodávaný. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete vrátiť našich položiek na zmenu, alebo vrátenie peňazí, pokiaľ je v pôvodnom stave a nie je používaný. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok do Číny.

Služby Zákazníkom

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek budete potrebovať akúkoľvek pomoc od nás. Sme si všetky komunikácie s vami.

Odporúčanie

Vitajte na návštevu nášho obchodu na www.haix.sk ďalšie tradičné Čínske Kung fu produkty. Náš obchod meno je Čínske Kung fu Obchodu.

Štítky: wushu uniformy, tai chi, Kung Fu Oblek, Lacné wushu uniformy, Vysoká Kvalita tai chi, V číne kung fu vyhovovali Dodávateľov.

Číslo Modelu wudang
Pohlavie Muži
Položka Druh Sady
Golier V-Neck
Šport Typ Bojové Umenie
Materiál Bielizeň
Textílie Typ Tkané
Unisex Áno
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Funkcia Anti-Zmenšiť,Priedušná,Anti-Obaľovanie
Hmotnosť Balenia 0.001kg (0.00lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

24 Farby Bielizeň Wudang Taoistické Bojové umenie Kung fu Vyhovovali Tai chi Wing Chun Wushu Jednotné

24 Farby Bielizeň Wudang Taoistické Bojové umenie Kung fu Vyhovovali Tai chi Wing Chun Wushu Jednotné

Súvisiace produkty

Porovnať