Zviera Cartoon Zimné Klobúk, Šál Rukavice Panda / Kačka / Žaba / Vlk / Kitty / Monkey / Slon / Hnedá Tiger / Biely Tiger

Nový produkt

Skladom

€7.76

Pridať do obľúbených

Pracovný čas, vitajte v mojom obchode!

žiadne

zadarmo

1. Skontrolujte prosím nižšie uvedený odkaz na akceptované spôsoby platby:

http://help.www.haix.sk/payment_method.html

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1. Všetky balíky, bude dodávaný do 5 pracovných dní. Trvá približne 12-25 dní do USA,CA,AU a UK, 15-35 dní do iných krajín obyčajnou letecky.

2. Pre cross-stravník obchodu to trvá dlhý čas pre dodanie, letecky je najlacnejšie post spôsobom. Ak nechcete čakať príliš dlho, prosím, vyberte vysoko efektívne vyjadriť, samozrejme, musíte zaplatiť viac, lodné náklady.

3. budeme mať naša cena lacnejšie, tak nebudeme bargin s vami pre všetky položky " cena a poštovné poplatok za malú objednávku. Ak chcete umiestniť veľké objednávky, prosím, kontaktujte ma vopred tak, aby sme mohli vám dať nejaké zľavy.

4. Čas dodania závisí od cieľa, to môže trvať až 20~60 pracovných dní. Ak nie ste dostali váš tovar v lehote 30 pracovných dní, kontaktujte nás prosím a ja vám pomôžem, sledovanie delievery.

5. Nechajte nám svoj detailné adresu, príjemcu, číslo mobilného telefónu a meno tak, že poštár môžete kontaktovať priamo.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka zostali vo vašom boku na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme súhlasiť s vrátenie a nahradiť. Prepravné náklady, je beared tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat a vaša po číslo.

3. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu v www.haix.sk systému. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Úprimne očakávať, že vám kontaktovať nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli prijať náležité opatrenia, aby sa vám zmeny dojem na nás. Môžete kúpiť moje položky, vy ste moji priatelia! Majú radi nakupovanie!!!

Štítky: karikatúra, zimné čiapky, Zimné Klobúk, zviera klobúk, šál rukavice, Lacné cartoon zimné čiapky, Kvalitné zimné klobúk, Čína zvierat, klobúk, šál rukavice Dodávateľov.

Materiál Polyester,Hodváb
Položka Druh Skullies & Čiapky
Oddelenie Meno Deti
Pohlavie Unisex
Vzor Typ Karikatúra
Číslo Modelu ZVIERA KRESLENÝCH
Štýl Novinka
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zviera Cartoon Zimné Klobúk, Šál Rukavice Panda / Kačka / Žaba / Vlk / Kitty / Monkey / Slon / Hnedá Tiger / Biely Tiger

Zviera Cartoon Zimné Klobúk, Šál Rukavice Panda / Kačka / Žaba / Vlk / Kitty / Monkey / Slon / Hnedá Tiger / Biely Tiger

Súvisiace produkty

Porovnať