Bavlna dámske Sexy Tangá G-string Bielizeň, Nohavičky Nohavičky Pre Dámy T-späť,Doprava Zdarma,1pcs/Veľa 87235

Nový produkt

Skladom

€0.67

Pridať do obľúbených

UK USA rýchle dodanie nad 80usd

budete dostal darček nad 2order

rozmery:

AK ZVOĽTE VEĽKOSŤ MÔŽETE SI VYBRAŤ FARBU ,

Pretože naša g-string tangá jedna veľkosť iba jeden alebo dva farba

ak chcete, veľa farieb ,pls vyberte si voľné veľkosť

materiál:bavlna

veľkosť:M L XL

M:22.05-40.1inches

L:23.62-44.1inches

XL:25.2-45.67 palcov

farba: rose/melón červená/čierna/biela/fialová/modrá

balenie:12pcs/funkcie opp 60pcs/zväzok

Podmienky:

Nové s tagy: úplne nový, nepoužívaný, a unworn položky (vrátane ručne vyrábané predmety) v pôvodnom obale,

Upozornenie :

máme tovar už zabalené v našom sklade , s 12pcs/taška s zmiešané veľkosti ,jeden bundle5 tašky )s zmiešané veľkosť a farbu, čo je zvyčajne o jeden veľa sa zahŕňa všetky veľkosti a farby ,u môžete si vybrať akúkoľvek špecifickú farbu a veľkosť

**Na rozdiel od iných predajcov, všetky naše položky sú skladom a pripravené na lodi.*** balenie:12pcs/vrece s rôznymi farbu a veľkosť

Reklamácie a Záruka: 12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou! Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Iné Politiky: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Časté otázky: OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T); western union. Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: bielizeň obchod, nohavičky oblečenie, nohavičky taška, Lacné bielizeň obchod, Vysoko Kvalitné nohavičky oblečenie, Čína nohavičky taška Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Materiál Bavlna
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu g-string tangá
Dodanie Typ
Veľkosť M, L, XL, One Size
Dekorácie Žiadne
Nohavičky Typu Nohavičky
Štýl Každodenné
farba rôzne nohavičky
Názov g-string tangá
Vzor Typ Pevné
Package funkcie opp taška
Farba Štýl Prirodzené Farby
Názov Značky rumila
Položka Druh Nohavičky
Balenie jeden tucet rôznych farieb a veľkosti nohavičky
Veľkosť Balenia 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.017kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bavlna dámske Sexy Tangá G-string Bielizeň, Nohavičky Nohavičky Pre Dámy T-späť,Doprava Zdarma,1pcs/Veľa 87235

Bavlna dámske Sexy Tangá G-string Bielizeň, Nohavičky Nohavičky Pre Dámy T-späť,Doprava Zdarma,1pcs/Veľa 87235

Súvisiace produkty

Porovnať