Pôvodné Harvia doprava Zadarmo Vlhkomer (SAC92200) sauna príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€20.61

Pridať do obľúbených

Vlhkomer (SAC92200)

**Pre pôvodnej značky Harvia**

Vlhkomer

Vlhkosť vzduchu má obrovský vplyv na kúpanie pohodlie. Na Harvia vlhkomer uľahčuje kontrolu vlhkosť vzduchu. Vlhkomer (SAC92200)

Vlhkomer (SAC92200)1set

Alfa je Integrácie priemyslu a Obchodu Spoločnosť predovšetkým zacielenie na saunu a bazén, zariadenia, rozvoj na báze modernej technológie, vynikajúce a rýchle služby.

Máme reálne factory vyhľadajte v meste Shenzhen, naše hlavné produkty majú saunou, parnou , bazén, zariadenia a SPA&vaňa . Väčšina našich produktov je CE certifikovaný a naše generátor pary a saunového ohrievača sú horúce hviezdy výrobkov počas počas prejsť rokov a získať veľký úspech z Európy , severnej Ameriky a Blízkeho Východu atď .

Kvalita je náš život, zákazníkov uspokojivé je naša persuit, a veríme, že budeme mať skvelú budúcnosť po našom pretrvávajúce úsilie a podporovať vás.

Pošleme balík PROSTREDNÍCTVOM DHL , FEDEX , UPS , TNT , Aramex (Blízky Východ)

že s rýchle dodanie a vysokú záruku safty.

1. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu.

2. Budeme loď balíka do 3 až 5 pracovných dní po získajte prijatia platby.

3. Čas dodania potreby 4 do 7 dní od továreň na zákazníka menovaný adresu.

4. Tam je extra prepravné náklady, 30USD približne oveľa okresu podľa DHL alebo UPS " žiadosť. Príslušnú sumu bude informovaný po dostať odpoveď express.

Budeme akceptovať Viazaný , Visa , Master card , TT , western union atď .

*Ak nie ste spokojný s vašou položky prosím vrátiť v jej pôvodnom obale a so všetkými značky pripojené do 14 dní .Tovar musí byť vrátení preprava platená.Kúpna cena bude vrátená rovnakým spôsobom, ako sa platba uskutočnila.Poštovné a balné sa nevracajú.

*Ak váš výrobok je chybný, alebo sme vám poslali niečo iné, čo ste si objednali, prosím, vráťte nám ho do 14 dní a my vám plnú náhradu alebo výmenu.Vrátane poštovného a balného .

1. Ak sa stroj nemohol fungovať správne, pls nenechávajte nás negtive alebo akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia pred kontaktujte nás, pretože väčšinu problém bol cuased podľa inproperly inštalácie niekedy. Budeme vás viesť ako intall, kým si môžete vychutnať vaše parný kúpeľ . A ak sme potvrdiť problém bol náš zodpovednosť, pošleme na výmenu častí bez poplatku bez ohľadu na hodnotu, ale aj náklady na dopravu.

2. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Zákazník uspokojivé je náš nikdy nezostáva puisuit, preto ak máte akýkoľvek problém, pred purchaseing alebo po predaji problém, pls nie hesiate, kontaktujte nás prostredníctvom nasledujúceho postupu.

Tel: 86+13242430588 ; 86+15728672121

Skype: kitty19860328

Alebo nás kontaktujte "Položiť otázku".

Štítky: Sauna Príslušenstvo, harvia sauna, sauna vlhkomer, Lacné sauna príslušenstvo, Kvalitné sauny harvia, Čína sauna vlhkomer Dodávateľov.

Číslo Modelu SAC92200
Kapacita 5-7
Hlavný Materiál drevené
Funkcia Počítač, Ovládací Panel
Druh Sauna Izieb
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 7cm x 3cm x 2cm (2.76in x 1.18in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné Harvia doprava Zadarmo Vlhkomer (SAC92200) sauna príslušenstvo

Pôvodné Harvia doprava Zadarmo Vlhkomer (SAC92200) sauna príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať