Nové kvalitné led drl denné beží svetla angel eye s žltá smerovku alebo stmievač pre ford focus 2012

Nový produkt

Skladom

€82.22

Pridať do obľúbených

Profesional v DRL

Kontakt

Pls, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek a čokoľvek. Prosím, zanechajte nám 24 obchodných hodín, aby sa odpoveď na vašu e-mailovú obavy. Budeme vždy tu pre vás. Ak chcete u veľkého množstva, pls kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny . Všetky produkty " pokyny na inštaláciu sú vyrobené v Čínštine, ak chcete u anglická verzia, môžeme to urobiť.

Balenie

Všetky produkty sú predávané so celú sadu vrátane 2 svetlá, 1 alebo 2 radiče (ak máte) , niektorých vodičov a konektorov, pokynov a iných častí (ak máte) . Sú balené pomocou plastovej bubline, páska scotch a papierové krabici.

Doprava

Tovar bude odoslaný do 1-4 pracovných dní od prijatia ur platby. Niekedy je lepšie doprava bude použitá, ak sa u dohodnúť, a u môže poradiť lepšie, prepravné tiež. Ak chcete u ku kúpe produktu, ale nie je tam žiadny poštovné k dispozícii na ur krajiny, pls povedzte nám, budeme používať iný doprava do ur krajiny. Všetky maily sú registrované a môžu byť sledované.

Záruka

Ponúkame 1 rok záruka na pevninu produktov a záruka 2 roky pre Taiwan produkty.

· Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

· Ak je položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

· Ak je položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Spätná väzba

Tešíme sa na vašu 5 star ohlasy; ak existuje nejaký problém, ktorý umožňuje znížiť rating, prosím, držte a kontaktujte nás na riešenie. Budeme chcete vyriešiť tento problém čo najskôr. Dáme nejaké dodatočné zľavy pre ur ďalšej objednávky, ak stále ur 5 hviezdičiek spätnú väzbu . Vaša Spokojnosť je našou Prioritou. Naším cieľom je, aby všetci naši zákazníci tak šťastná, ako je to možné pri nákupe u nás.

Verzia 1: výška jasné biele svetlo DRL + žltá smerovku

Verzia 2: bieleho svetla DRL + stmievač funkcia

Verzia 3: Čistá biela drl a vysoké svetlé

Štítky: Denných prevádzkových, Angel Eyes, drl denné beží, Lacné denných prevádzkových, Vysoká Kvalita angel eyes, Čína drl denné beží Dodávateľov.

Externé Testovanie Certifikácia CE
Názov Značky smRKE
Druh Materiálu ABS
Emitting Farby čisto biely, so stmievačom, s žltá zase
Príkon 6
Položka Druh Svetlá Pre Denné Svietenie
Napätie 12V
Názov Modelu pre Zameranie
Auto, Aby pre zameranie Hmlové svetlá kryštalického svetla angel eyes
Položka Hmotnosť 1kg
Zdroj Svetla LED
Farebná Teplota 6000k~6700k
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové kvalitné led drl denné beží svetla angel eye s žltá smerovku alebo stmievač pre ford focus 2012

Nové kvalitné led drl denné beží svetla angel eye s žltá smerovku alebo stmievač pre ford focus 2012

Súvisiace produkty

Porovnať