Anlencool 2017 doprava Zadarmo Jar a na Jeseň vysoká kvalita nové detské oblečenie dievčatá, baby, nohavice wild úsek detské nohavice

Nový produkt

Skladom

€12.62

Pridať do obľúbených

Textílie:Bavlny ( 95% a vyššie)

Vzor:Solid farba, kvety

Fotografie fotografie:Fotografie modelov

Či obchodu:Nie

Či skladom:nie Sú

Rok sezóny:2016 Jeseň

Prvok:Čipky, záhrada, roztomilý, krajky , stuhy, princezná, gáza, rozsah prílivu

Farba:Biela, šedá , ružová

Pre výška: 85 - 95(cm) 95 -105(cm) 105-115(cm) 115-125(cm) 125 -135 (cm)

Doprava zadarmo Jar a na Jeseň roku 2016 vysoká kvalita nové detské oblečenie dievčatá legíny, pančuchy wild úsek detské nohavice

Doprava

Doprava zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny alebo Hongkong post air mail . Ale ak objednávku výške viac ako USD500.00 sme sa loď, DHL,EMS,UPS alebo FEDEX doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-6working dní.

Čína príspevok air mail normálne položky budú doručené do 15-25 pracovných dní od vyvesenia. Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až 30-45days.

Región

Doprava Agent

Spracovanie A Dodávka

USA, Kanada

Čína príspevok air mail

15-20days

UK, IR, západoeurópskych

Čína príspevok air mail

15-25days

East European

Čína príspevok air mail

15-25days

Stredný Východ

Čína príspevok air mail

15-25days

Austrália, Nový Zéland

Čína príspevok air mail

15-25days

Ázia krajiny

Čína príspevok air mail

15-25days

Afrika krajina

Čína príspevok air mail

20-35 dní.

Južná Amerika

Čína príspevok air mail

15-20days

Zásielky:

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 1-2days raz platba je dokončený.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.Čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Pls upozorňujeme, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tam dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Veľkosti alebo Nosenie Issures

Rozmery sú znázornené s specfic merania v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie pred umiestnite objednávky.Spravidla povolený rozdiel vo veľkosti sú približne 0,5 palca na meranie.Ak nájsť, veľkosť produkty nie sú vhodné,môžete sa priamo obrátiť na nás.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď. Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, Prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba :

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Sme prijímať platby ako nasledujúci obrázok zobraziť ,Všetky hlavné cridit karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .Ak máte nejaké otázky o platbu , prosím, kliknite na tento odkaz:

http://help.www.haix.sk/categories_Payment.html

>

Maloobchodné objednávky, pomocou poštových paketové dopravy, o 15-45 deň dodacia lehota.Budeme loď položiek hneď ako obdržíme vašu platbu a zabezpečujeme aj sledovacie číslo pre vás.

>

Spoločnosť sa nachádza v Shan dong , Čína, sme profesionálne Dieťa a Deti

odevných závodov.

Sme veľkoobchod a maloobchod, Dieťa a Deti oblečenie.

Hľadáme pre dlhodobých partnerov. Ak áno, kontaktujte nás.

Štítky: dievčatá, detské nohavice, dievča oblečenie nohavice, deti dievča nohavice, Lacné dievčatá, detské nohavice, Vysoká Kvalita dievča oblečenie nohavice, Čína detí dievča nohavice Dodávateľov.

Pohlavie Dievčatá
Vzor Typ Pevné
Názov Značky Anlencool
Platné pohlavie žena
Uzavretie Typ Elastický Pás
Dekorácie Ruched,Čipky,Appliques
Pre Sezónu Jar, leto , jeseň, zima
Oddelenie Meno Deti
Dodanie category miesto
Pás Typu Mid
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Textílie Typ Pletené
Vhodný pre vekové skupiny V deti (2-6 rokov )
Fit Typ rovné
Štýl Legíny
Dieťa NÁM Veľkosť 2T, 3T, 4T-TAKTNÉ, 5, 6
Nohavice Štýl rovné
Položka Druh Plná Dĺžka
Materiál Bavlna
Číslo Modelu K2004
Dlhé nohavice Nohavice
Miesto Pôvodu guangdong
Hmotnosť Balenia 0.33kg (0.73lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Anlencool 2017 doprava Zadarmo Jar a na Jeseň vysoká kvalita nové detské oblečenie dievčatá, baby, nohavice wild úsek detské nohavice

Anlencool 2017 doprava Zadarmo Jar a na Jeseň vysoká kvalita nové detské oblečenie dievčatá, baby, nohavice wild úsek detské nohavice

Súvisiace produkty

Porovnať