Ručne Maľované Steny umelecké Diela Lásky Canvs Obrázky, Kreslenie, Ručné Pár Chodiť v Ulici s Dáždnik olejomaľby na Plátne

Nový produkt

Skladom

€10.92

Pridať do obľúbených

Šťastie olejomaľba Veľkoobchod Rám: Unstretched, Bez Rámu, nie je pripravená na zavesenie,valcované do lode. Typ: Táto položka je 100%Ručne maľované na Plátne Predávajúci Poznámka: Ak potrebujete ďalšie veľkosť,prosím zanechať odkaz mi Ručné olejomaľba Detail Názov Položky Láska krajinomaľbou Metarial Kvalitné Plátno A Olej Štýl 100%Ručne Maľované Veľkosť Prispôsobené Doprava Doprava Zadarmo Rámu BEZ Rámu Balenie navíja na odoslanie OEM k Dispozícii PS: Sme vítame vás prispôsobiť akejkoľvek obraz z vašej fotografie. Ak je veľkosť väčšia ako 75x75cm,zabezpečíme dopravu do EXPRESS, ostatné veľkosti doprava do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail.

POZNÁMKA:

1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie .

To je dôsledok graf s rámom pre referenčné účely. sme stačí poslať maľovanie bez rámu pre ukladanie lodné náklady.pls kontaktujte nás, ak chcete pridať vnútorného rámu.

2. Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu, toto plátno Ručne obraz je bez vnútri a mimo rámu , ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko (pls kontaktujte ma, ak by ste chceli, to bude natiahnuté).

3. Všetky olejomaľby ,náš maliar potrebovať niekoľko dní na to skončiť.keď olejomalieb na čistý a suchý, zašleme čo najskôr.pls čaká trpezlivo,vďaka za pochopenie .

4. Ďalšie štýly, väčšie rozmery, mix objednávky alebo doprava otázku, pls, neváhajte a kontaktujte sa so mnou.

+86-13728664571

Štítky: pár prechádzky, Ručne Maľované, láska obrázky, Lacné pár prechádzky, Vysoko Kvalitné ručne maľované, Čína láska obrázky Dodávateľov.

Aplikácia Obývacej Izby, Spálne, Jedálne Kuchyne, Kancelárie Kaviareň Hotel Wine Bar
Veľkosť (Palce) 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm, 70x70cm, 75x75cm, 80x80cm, 90x90cm, 100x100cm
Technics Ručne Maľované
Materiál Plátno
Pôvodný Áno
Výrobok Značky Wall Art Domáce Dekorácie Domova Dekoratívne Výtvarné Umenie
Podpora Base Plátno
Promoiton Doprava Zadarmo Na Predaj Veľkoobchod Lacné A Krásne Olejomaľby
Miesto Origial Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Rám režim Bez rámu
Predmety Krajina
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Médium Olej
Tvar Námestie
Štýl Domáce Dekorácie
Druh Handpainted
Číslo Modelu Dážď scény maľovanie
Rám No
Názov Značky Huang Umenie
Formulár Jeden
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.805kg (1.77lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 3cm x 2cm (4.72in x 1.18in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručne Maľované Steny umelecké Diela Lásky Canvs Obrázky, Kreslenie, Ručné Pár Chodiť v Ulici s Dáždnik olejomaľby na Plátne

Ručne Maľované Steny umelecké Diela Lásky Canvs Obrázky, Kreslenie, Ručné Pár Chodiť v Ulici s Dáždnik olejomaľby na Plátne

Súvisiace produkty

Porovnať