Raspberry Pi 3 CPU Ventilátor Chladiaci Ventilátor pre Prispôsobené Akryl ABS Prípade Podpory Raspbery Pi 2 pre Orange Pi pre NesPi Prípade

Nový produkt

Skladom

€1.37

Pridať do obľúbených

Zákazník, ktorý si kúpiť tento výrobok tiež dávať pozor na tieto produkty:

Raspberry Pi 3 CPU Ventilátor Chladiaci Ventilátor pre Prispôsobené Akryl ABS Prípade Podpory Raspbery Pi 2 Pi Orange

Úvod :

1.Tento CPU fanúšikovia môžu byť použité pre prípad ( s ventilátorom otvor ) pre Raspberry Pi , pre Orange Pi v našom obchode.

2.Ventilátor má málo zvuky pri práci,whcih je normálne. Ak sa vám nemôže stať, všetky nosie ,prosím, premýšľať o tom, že pred uskutočnením objednávky.

3.Ak je váš prípad nie je v našej predajni , prosíme, skontrolujte si veľkosť a skrutky, ako si ju kúpite.

Špecifikácia :

1. Typ : DC) striedavý ventilátor

2. Veľkosť: 30 * 30 * 8 mm Cca

3. Hmotnosť : 10 g cca

4. Vstup : DC 5V 0.2 A

Zoznam balíkov:

1 x CPU Chladiaci Ventilátor

1 nastavte x Skrutky.

(nie rozposlaných prípade)

Máme nový fanúšik, ktorý môžete vybrať, 5 V a 3.3 V , kliknite tu pre zobrazenie :

Prečo si vybrať nás? - Vysoká kvalita , dobrá spätná väzba:

Akceptujeme Escrow .Môžete použiť Visa a Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers prostredníctvom Ecrow

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 7. Dodacia lehota: Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu!

Štítky: Ventilátor CPU, Chladiaci ventilátor, Chladenie ventilátorom, Lacné ventilátor cpu, Vysoká Kvalita chladiaci ventilátor, Čína chladenie ventilátorom Dodávateľov.

Ventilátor Život 30000 hod.
Power Interface 2Pin
Číslo Modelu Mini PC Chladiaci Ventilátor
Moc 0.9 W
Stav NOVÉ
Package No
Ložisko Olej Ložisko
Ventilátor Veľkosť 30 * 30 * 8 mm
Druh Fanúšikov
Názov Značky SHCHV
Chladič Materiál Plastové
Linky 2 riadky
Aplikácia Procesor
Rýchlosť Ventilátora Ovládanie 2000RPM
Hluk 30dBA
Kompatibilné CPU pre Orange Pi / Raspberry Pi
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Raspberry Pi 3 CPU Ventilátor Chladiaci Ventilátor pre Prispôsobené Akryl ABS Prípade Podpory Raspbery Pi 2 pre Orange Pi pre NesPi Prípade

Raspberry Pi 3 CPU Ventilátor Chladiaci Ventilátor pre Prispôsobené Akryl ABS Prípade Podpory Raspbery Pi 2 pre Orange Pi pre NesPi Prípade

Súvisiace produkty

Porovnať