Upravený motocykel príslušenstvo upravené reťazca automatické nastavenie zariadenia tensioner motocykel všeobecné tensioner

Nový produkt

Skladom

€19.27

Pridať do obľúbených

Vezmite prosím na vášho motorového rámu upevňovaciu špecifikácie rúr pred nákupom, s cieľom získať najlepšie špecifikácia tensioner, ak nie je nainštalované môžu byť vrátené, ak je nainštalovaný na stroji, nosenie, nie je možné vrátiť.

Poznámka: pri nákupe kolieska kolieska je bez ložiska

Hmotnosť výrobku: 0.5 KG

Len pre štvorcových trubiek, veľkosť je 5*3,5 cm

farby a detaily

MÁME LOĎ V PONDELOK A PIATOK

Položka obvykle odosielame nasledujúci pracovný deň!!

Zadarmo Doprava je väčšina krajín sveta! Niektoré ťažké len pre produkty doprava zdarma pre niekoľko krajín!

Dodacia lehota

Stačí poslať do Číny Post Air Mail, je potrebné o 15-35 pracovných dní prísť, ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, ako je DHL, UPS, EMS a hradia náklady na dopravu( 5-9 pracovné dni, aby sa dospelo vás).

Záruka

Snažíme veľmi ťažké, aby sa ubezpečil, že robíme všetko, aby si bola šťastná, vrátane prijímajúci vráti bez otázky a záruka vrátenia peňazí. Takže, prosím, obchod s dôverou. Nezáleží na tom, ak si kupujete 1,00 eur položky alebo $1,000.00 položky, stojíme za tým, čo som predať.

Spätná väzba

Akonáhle ste mali možnosť skontrolovať váš nákup a ste s ním spokojní, ocenili by sme vašu pozitívnej spätnej väzby.

Ak je tu nejaký problém, prosím, dajte nám príležitosť napraviť to - ktoré sme presvedčení, že môžeme mať možnosť.

Prosím, pozrite sa naše krmivo späť. Viac ako jedna tretina našich zákazníkov sú opakované zákazníkov. Všetkých našich priateľov sú naši zákazníci, a myslíme si, že všetci naši zákazníci sú naši priatelia.

Vráti

Takmer všetky naše položky majú 60-dňový vrátenie tovaru. Ak požadujete VRÁTENIE peňazí, Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady. Veľa krát, ak budete potrebovať náhradný, budeme pracovať s vami o zaplatení spiatočnou adresou. Žiadny výnos pre VRÁTENIE peňazí je predmetom 15% doplnenie stavov poplatok. Všetky položky sú vrátené, MUSIA mať všetky originálne balenie, materiálov a dielov. Vráti budú spracované v priebehu 72 hodín od podania žiadosti s našimi dodávateľmi. Ak časti alebo obale chýba a zabraňuje riadne vrátiť, kupujúci bude oboznámený pracovať na uznesenie.

Štítky: motocyklové reťaze poistných udalostí, nastaviť motocykel reťazca, napätie zariadenia, Lacné motocyklové reťaze poistných udalostí, Vysoká Kvalita nastaviť motocykel reťazca, Čína napätie zariadenia Dodávateľov.

Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Položka Dĺžka 25inch
Druh Materiálu Zliatiny Zinku
Položka Šírka 15inch
Položka Hmotnosť 0.5kg
farba modrá, čierna, oranžová, červená
Motobike, Aby Kawasaki,Ducati,Harley-Davidson,Yamaha,Víťazstvo,Suzuki,Aprilia,Honda,Triumf
Položka Výška 4inch
Názov Značky Reessor
Názov Modelu T66
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.65kg (1.43lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Upravený motocykel príslušenstvo upravené reťazca automatické nastavenie zariadenia tensioner motocykel všeobecné tensioner

Upravený motocykel príslušenstvo upravené reťazca automatické nastavenie zariadenia tensioner motocykel všeobecné tensioner

Súvisiace produkty

Porovnať