Muž hodváb vesta moruša hodváb v pohode

Nový produkt

Skladom

€20.44

Pridať do obľúbených

Vyberte hodváb bielizeň dôvodu:

zelená: chov húseníc je veľmi dôležité, nepoužívajte žiadne pesticídy jesť listy moruše v rámci určitého časového obdobia, a nemôže byť umiestnený po celej miestnosti alebo použitie komár-odpudzujúce kadidlo, pesticídy atď.

Horúce počasie, ľudia milujú nosiť hodvábne šaty, hodvábne šaty sú elegantné a príjemné, hladké, vlhkosť priepustnosť, nosenie pohodlné, elegantné, elegantné.

Hodváb obsahuje 18 druhov aminokyselín prospešné pre ľudské telo s pokožkou, oblečenie vyrobené z hodvábu, môže bunkovú životaschopnosť, ale tiež môže zabrániť kôrnatenie tepien, anti-aging funkcie pomáhajú pleti udržať povrch membrány nové nahrádza staré., môžete udržať kožu vlhkú, hladkú, sú veľkým prínosom pre ľudské telo zdravie a krásu.

Hodváb je druh proteínu, vlákniny, hodváb má antibakteriálne / skin / Beauty / zdravie/, aby sa zabránilo starnutiu pleti a zkrabatění...... A iné účinky! Dlho nosiť hodvábne šaty na iné kožné vlhké, nežný, jemný, ako moji rovesníci sa objaví pár rokov mladšie absolútne! Hodvábne odevy na krásu MM základné tovar!! produkt zoznamu

poznámka : tieto informácie sú len pre referenčné účely . prosím, obráťte sa na predajcu, ak chcete získať podrobné informácie . možnosti množstvo black . l 10 black . xl 11 surovín biela . l 7 Surovín biela . xl 3 khaki farby . l 9 khaki farby . xl 10 svetlo šedá . l 9 svetlo šedá . xl 9 svetlo šedá . xxl 7 surovín biela . xxl 10 Black . xxl 10 khaki farby . xxl 7 detaily produktu

Veľkosť l xl xxl prsia 98-100 cm 103-105 cm 108-110 cm oblečenie dlhé 70 cm 72 cm 74 cm

muž 100% moruša hodváb hodvábny vesta moruša hodváb pohode vzcated na

veľkosť informácií

poznámka : tieto informácie sú len pre referenčné účely . prosím, obráťte sa na predajcu, ak chcete získať podrobné informácie .

Štítky: Hodváb, vesta armor, vesta šaty, Lacné hodváb, Vysoká Kvalita vesta armor, Čína vesta šaty Dodávateľov.

Číslo Modelu Dvetisíc sto tridsať päť
Pohlavie Muži
Názov Značky Pani vyhrať
Položka Druh Tielko
Materiál Hodváb
Veľkosť L, XL, XXL
Veľkosť Balenia 35cm x 20cm x 3cm (13.78in x 7.87in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muž hodváb vesta moruša hodváb v pohode

Muž hodváb vesta moruša hodváb v pohode

Súvisiace produkty

Porovnať