6 farieb novorodenca deka vonkajšie twist vrkoč výtvarná fotografia rekvizity detská deka vonkajšie filmovanie

Nový produkt

Skladom

€7.42

Pridať do obľúbených

Sme Caoxian royal aristokratov detské oblečenie factory, špecializujeme sa na výrobu háčkované výrobky, ktoré sú háčkovanie čiapočku klobúk s mnohými druhmi zvierat tvar pre dieťa/deti a dospelých, háčkovanie Kostým nastaviť, háčkované tašky,háčkovanie hlavový most, háčkovanie detská obuv.. môžete skontrolovať z našich výrobkov kategórií. značka: Ahoj baby ručné pletenie, iskrička z kvalitného materiálu: obchod dieťa série výrobkov na výber vysoko kvalitných dieťa bavlna pletacie priadze a mlieko, má vlastnosti hladké, mäkké a pružné, s kožou velvet, nádherné a hladké, nie ako obyčajné bavlna textúra pre stimuláciu pokožky, tiež nebude ako čistý bavlnená priadza ľahko deformácie, priepustnosť je veľmi dobré aj, vhodné pre dieťa je jemná pokožka, nie dráždiť pokožku a denné nosenie tiež je veľmi pohodlné, ak máte špeciálne požiadavky, prosím, povedať, oh ~ vopred Špecifikácie 100% ručne vyrobené háčkovanie, baby, klobúk - konkurencieschopné ceny, rýchle dodacie lehoty - veľa farieb - životné prostredie - Vynikajúce služby - priama factory - Vysoká kvalita - Nové ozna na Mieru: OEM a ODM sú vítané

špeciálne veľkosti a farby na obale Produktu,zákazníka spracovanie môže byť rôznych veľkostí. Špeciálne neštandardné rozmery je možné prispôsobiť. platba v Dôsledku zmien cien priadza,cena nemusí byť presný cena v dnešnej dobe, tak ma kontaktovať na prerokovanie cenu pred zakúpením. dopravu Si môžete vybrať, EMS,DHL,CPAM a tak ďalej. spätná väzba 1.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme! Na našej webovej stránke všetky výrobky sú materiálne objekt fotografiie, pretože obrázok stroj, blikajúce svetlo, fotografie technológie, ako aj osobné počítače demonštrácia a tak z rôznych dôvodov, čiastočné komodít preukázal farba môže s materiálom objektu niektoré chromatické aberácií, farbu všetky dosiahnutie materiál objekt ako. Dokonalý módny doplnok pre vás nosiť na party, alebo kdekoľvek . Tiež to môže byť ideálny darček pre Milovníka alebo priateľa ako skvelý darček.

Štítky: detská deka prop, fotografovanie novorodencov deka, fotografie deka, Lacné baby deka prop, Vysoko Kvalitné fotografie novorodencov deka, Čína fotografie deka Dodávateľov.

Štýl móda
Pohlavie Unisex
Oddelenie Meno Baby
Číslo Modelu *
Dieťa Veku 0-3 mesiace
Vzor Typ Pevné
Materiál Hodváb
Položka Druh Prijímanie Prikrývky
Materiálové Zloženie Hodváb
Názov Značky OUJIESI
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.33kg (0.73lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 42cm x 3cm (11.81in x 16.54in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6 farieb novorodenca deka vonkajšie twist vrkoč výtvarná fotografia rekvizity detská deka vonkajšie filmovanie

6 farieb novorodenca deka vonkajšie twist vrkoč výtvarná fotografia rekvizity detská deka vonkajšie filmovanie

Súvisiace produkty

Porovnať