Doprava zadarmo vodotesný LED Flood Light lampy snímač Pohybu PIR snímač Indukčný Zmysel detektív Senzor prepínač

Nový produkt

Skladom

€6.82

Pridať do obľúbených

Šedá , Čierna a Biela farba je k dispozícii ,Prosím, poznámku SPRÁVNU FARBU, keď miesto vašej objednávky ,v opačnom prípade budeme posielať čierne ako predvolené. parametre

Doprava Pozornosť Všetkých Kuriérskou Službou DHL/FEDEX/EMS/UPS bude usporiadané náhodne, ak nechcete, nám . Láskavo nám zanechať správu, ak máte špeciálne požiadavky zásielky. EMS: 7-14 pracovných dní. DHL/UPS/FEDEX/TNT: 5-7 pracovných dní. Hongkong Post/Čína Príspevok: 20 až 30 pracovných dní.(Parcela pod 2 kg) Nám pomôže robiť Colné Odbavenie a kupujúci bude reagovať na všetky colné poplatky na svoje miesto.

Ohlasy Spokojnosť Zákazníka je kľúčom dôležitým faktorom nášho úspechu. Vďaka za zanechajte nám pozitívnej spätnej väzby po tom ako ste spokojní s pozemkami,Sme tiež bude reagovať tým, že vám pozitívnu spätnú väzbu na rovnaký deň. Kontaktovať nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém.

Záruka a Vrátenie tovaru poskytujeme záruku 2 roky pre náš produkt. Ak led svetlá rozdelená na dva roky z dôvodu problémov s kvalitou, budeme opravu zadarmo. (S výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí). Akceptujeme oprávnený vráti na výmenu, alebo vrátenie peňazí do 10 dní po prijatí tovaru. Položka musí byť v pôvodnom stave a pôvodnom balení. Prepravné náklady nie sú refundovateľné. Prosím E-mail nás raz dodanie je oneskorené alebo pozemky sa poškodeného počas dodávky. Sme tu na pomoc.

Štítky: flood light lampy, led flood svetlo lampy, vodotesný led flood light, Lacné flood light lampy, Vysoko Kvalitné led flood light lampy, Čína vodotesný led flood light Dodávateľov.

Zdroj Svetla LED Žiarovky
Napätie 85-265V
Úroveň Ochrany IP65
Zdroj Napájania AC
Základný Typ Klin
Položka Druh Záplava Svetla
Certifikácia CCC,CE,RoHS
Príležitosti Námestie
Názov Značky JOYINLED
Povrch Brúsený Nikel
Materiál Telesa ABS
Je Žiarovky Zahrnuté No
Štýl Moderné
Číslo Modelu YDG
Hmotnosť Balenia 0.204kg (0.45lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo vodotesný LED Flood Light lampy snímač Pohybu PIR snímač Indukčný Zmysel detektív Senzor prepínač

Doprava zadarmo vodotesný LED Flood Light lampy snímač Pohybu PIR snímač Indukčný Zmysel detektív Senzor prepínač

Súvisiace produkty

Porovnať