Vôľa ! 0.1 KG Zmiešané Tibetského Striebra Perličiek /Caps/charms/ Kúpiť 5 dostanete 1 zdarma. Predám 20 získať 10 zadarmo

Nový produkt

Skladom

€2.34

Pridať do obľúbených

Ahoj,Odbavenie predaj !!ak budete potrebovať tieto veci ,môžeme poskytnúť dobrú cenu .mnoho štýl a typu .ak potrebujete viac datail .kontaktujte nás teraz .vďaka !!!

Stav: Úplne Nové

Veľkosť:Náhodný odoslať

Akceptujeme Viazaný len Budeme aktualizácia letecky na EMS,DHL,UPS,FedEx. keď si kúpite viac ako $130dollars. Nie je tam žiadne poplatky navyše,ale budete môcť prijímať e balík do 3-7 dní,veľmi rýchlo!

Budeme loď sa poradie, v 1-3 pracovných dní po platby vymazané. Pretože to je medzinárodnú dopravu,dodacia lehota je cca 15-60 dni arriver do väčšiny krajín. Sme len odoslať objednávku podľa Úschovy ,adresu nie je možné zmeniť, keď sme pack objednávky, prosím potvrdiť skôr, než budete odoslať platbu.(pracovné dni, nie je zahŕňajú počas víkendov a sviatkov)

ak máte ďalšie otázky týkajúce sa dopravy, prosím, dajte mi vedieť. Môžeme diskutovať o tom, ako najlepšie vyriešiť akékoľvek problémy alebo otázky. Opäť služieb zákazníkom je mojou prioritou číslo jeden!

Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave,prosím zanechať pozitívny krmivo späť a vysokej dsr hviezda na nás, či položky sú zverejnené počas Festivalu dátumu expedície bude odložené.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, takže prosím, zanechajte nám na pozitívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, a kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu pomoc. Určite, necháme pozitívnu spätnú väzbu pre náš druh kupujúcich.

Sme veľkoobchod a vývozca a sme slúžili tisíce zákazníkov z celého sveta. Naše výrobky sú priamo z továrne, nie je žiadna stredná muž, žiadne vysoké komunikácií, aby sme mohli poskytnúť kvalitný tovar, ale veľmi konkurencieschopnú cenu.

Sme špecializujúca sa veľkoobchod v Korálky, zistenia a remesiel. Ponúkame na predaj Tibetskej Strieborné Korálky a Kúzlo, Hodí sa zobrazili kľúčové tlačidlá Style Korálky, Lampwork Sklenených Korálikov, drahých kameňov, Perly a Prívesky, Cloisonne Korálky a Dekorácie, Pearl Korálky, Shell Korálky, Drevené Korálky a Osiva Korálky. Tam sa môže mierne líšiť vo veľkosti približne 0,5 mm-1 mm. Aj Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom k kalibrácie farieb jednotlivých monitor. pretože každá šarža korálky nemôže byť presne rovnaké. Po prijatí vašej objednávky, prosím, dbať o to.

Prosím pozrite naše ďalšie položky a pridajte nás do svojho obľúbeného zoznamu.

Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: guľôčky čiapky striebro, čiapky korálky, strieborné guľôčky čiapky, Lacné perličiek čiapky striebro, Vysoká Kvalita čiapky korálky, Čína strieborné guľôčky čiapky Dodávateľov.

Kovy Typ Zliatiny Zinku
Názov Značky ALYMMO
Materiál kov
Šperky Zistenia Typ Dištančné
Číslo Modelu Iné
Položka Druh Šperky Zistenia
Veľkosť Balenia 16cm x 16cm x 5cm (6.30in x 6.30in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vôľa ! 0.1 KG Zmiešané Tibetského Striebra Perličiek /Caps/charms/ Kúpiť 5 dostanete 1 zdarma. Predám 20 získať 10 zadarmo

Vôľa ! 0.1 KG Zmiešané Tibetského Striebra Perličiek /Caps/charms/ Kúpiť 5 dostanete 1 zdarma. Predám 20 získať 10 zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať