X052B609G63 Mitsubishi MV Nižšie Diamond Drôt Sprievodca ID0.25 mm pre WEDM-LS Drôt Rezací Stroj Náhradných Dielov

Nový produkt

Skladom

€74.18

Pridať do obľúbených

X052B609G63 Mitsubishi MV Nižšie Diamond Drôt Sprievodca ID0.25 mm pre WEDM-LS Drôt Rezací Stroj Náhradných Dielov

Vaše Mitsubishi drôt rez Stroje majú pôsobivý súbor funkcií, ktoré robia beží a najmä udržiavanie drôt stroj jednoduchšie, než akékoľvek iné. Ako líder v EDM technológie, sme vytvorili kompletný sortiment spotrebného materiálu výslovne navrhnuté tak, aby, že zariadenia pracujúce pri optimálnej účinnosti.

Ak chcete získať to najlepšie z vašej EDM zariadenia, musíte byť pomocou najvhodnejšie, najviac konzistentné, vysoká kvalita spotrebný materiál pre vašu žiadosť a váš stroj.

Sme EDM spotrebný materiál špecialista na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Profil spoločnosti

Spoločnosť bola založená v roku 2007, sme EDM spotrebné časti výrobcu, ktorý využíva inovatívne technológie na výrobu EDM vodný filter, mosadz rezanie drôtu a iných častí. Našim produktom sú široko používané v Charmilles, Mitsubishi, firma sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brat atď. Tvarovanie dizajn, náradie výroba a vysoká presnosť obrábania technológie sú použité, aby našim zákazníkom doplnkové presnosť ovládania pohybu prvkov.

Ak chcete získať najlepšie ceny a najlepšie služby,láskavo

komunikovať s nami pred kúpou produktov.

Doprava: - Prosím, pozornosť, že DHL je zastavenie ako na www.haix.sk skladu oznámenie. Budeme informovať, keď to začne znova. - Ak sa rozhodnete e-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, prosím, láskavo nájsť odkazy na ďalšie prepravné náklady, ktoré v našom obchode a zaplatiť. Dajte nám vedieť, ak na akékoľvek otázky. Vďaka. https://www.haix.sk/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html https://www.haix.sk/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Ak sa rozhodnete MP-POZEMKY PICKUP, prosím, na vedomie, že budete musieť vyzdvihnúť váš tovar v prepravnom agent úradu pre vaše mesto. Prosím, pozrite sa s nami, či tam je úrad vo vašom meste, alebo tam, kde je najbližší úrad pre vás. - Sme nie záruke čas doručenia pre všetky medzinárodné zásielky v dôsledku rozdielov Colné Odbavenie čas v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše tovar skontrolovať. - Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné clo a dane a ďalšie poplatky pre vzdialených oblastiach a iné. - Prosím, láskavo poznamenať, že kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky, maklérske poplatky, clá, dane a ďalšie poplatky za dovoz do vašej krajine, ak existuje. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené pri dodaní. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. - Vezmite prosím na vedomie, že na odoslanie do ruskej strany MP-POZEMKY VYZDVIHNUTIA, prepravy cena bola aktualizovaná s povinnosťou váš Ciel.

Štítky: drôt príručka, vodiaci drôt, Lacné drôt príručka, Vysoká Kvalita vodiaci drôt.

Stav NOVÉ
CNC alebo Nie CNC
Aplikácia WEDM-LS
Pôvodné Č. X052B609G63
Vnútorný priemer 0,25 mm
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

X052B609G63 Mitsubishi MV Nižšie Diamond Drôt Sprievodca ID0.25 mm pre WEDM-LS Drôt Rezací Stroj Náhradných Dielov

X052B609G63 Mitsubishi MV Nižšie Diamond Drôt Sprievodca ID0.25 mm pre WEDM-LS Drôt Rezací Stroj Náhradných Dielov

Súvisiace produkty

Porovnať