40W Luster Moderné K9 Crystal 3 Svetlá Transparentná 220-240v 40*40*28 cm

Nový produkt

Skladom

€132.24

Pridať do obľúbených

Špecifikácie Svetlo Informácie Typ Flush Mount, Lustre Funkcie Mini Štýl, Crystal Štýl, Moderná/Moderné Prevedenie Chróm Navrhol Izba Fit Štúdia Izba/Pracovňa, Jedáleň, Spálňa, Obývacia Izba Navrhol Veľkosť Miestnosti 30-40 Rozmery Zariadenie, Výška 28 cm (11-palcový) Zariadenie, Šírka 40 cm (16-palcové) Zariadenie, Dĺžka 40 cm (16-palcové) Žiarovka Informácie Počet Žiaroviek 3 Žiarovka Base E12/E14 Výkon za Žiarovka Max 40W Žiarovka Zahrnuté, alebo Nie Žiarovka Nie je Súčasťou Materiálu, Zariadenie, Materiál Kov Odtieň Materiálu, Kryštál Farba Zariadenie Farba Strieborný Odtieň Farby Transparentná Závažia Hmotnosť Netto(kg)

5

Fotografie

Ak máte akékoľvek platby problém, kontaktujte nás prosím na prvý raz. My vám radi pomôžeme. Upozornenie : Na bezplatné doručenie tovaru, zašleme prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail v prípade objednávok nad $5. Ale pre objednávky menej ako 5 eur, zašleme prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , potom možno nemôžete vidieť sledovanie informácie, ale môžete sa na nás obrátiť sa opýtať a môžete naďalej prijímať svoj pozemok ako obvykle. Sľubujeme plnú náhradu, ak nemôžete prijímať vášho tovaru pri ochrane čas končí. Niekedy môžete mať pocit, poplatok je príliš vysoká na business express (DHL, FedEx alebo TNT). Prosím, kontaktujte nás na úpravu cien. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, potvrďte prosím, že váš príjem a dať 5-hviezdičkové hodnotenie. Spätná väzba s obrázkami ocenia. Môžete nás kontaktovať a získajte kupón na 5-hviezdičkové hodnotenie . Ak tovar má nejaký problém, prosím, ešte nás kontaktujte na prvý raz. Dáme uspokojivé riešenie.

1.Kvalita problém bude ponúkol výmenu alebo vrátenie peňazí. Ďalšie problémy budú ponúkané výmenu, ale kupujúci musieť zaplatiť návrat poštovné platby. 2.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky/problémy, dáme odpoveď v priebehu 12 hodín.

3. Niekedy sa vám nemusí podariť získať vaše položky z dôvodu straty alebo z iných dôvodov. Nikdy sa obávať, kontaktujte nás čo najskôr, ponúkame vrátenie peňazí alebo odoslať nové položky.

1.Otázka:Ako Skontrolovať môj pozemok?

Odpoveď:môžete sledovať vašu zásielku na tejto internetovej stránke a kopírovať sledovania nuber v prehliadači otvoriť: www.17track.net/en 2.Otázka:Kedy môžem dostať svoj položky po zaplatení? Odpoveď:za Normálnych okolností, to bude trvať 30-60 dní, aby sa dospelo cez Čína Príspevok. Ale to bude trvať len 4-13 dní prostredníctvom Business Express. 3.Otázka:Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas sa kráti, ale stále som nedostal balík? A: Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale package stále nemá prísť, mali by ste sa obrátiť na nás na prvýkrát a my vám rozšíriť vaše ochrany času a budúcnosti pomôžu kontrolovať váš balík. Potom ste nestratili peniaze pred prijatia tovaru. 4.Otázka:Čo mám robiť, ak tovar nie je presne ako na obrázku, alebo máte problémy s kvalitou? A:Prosím ešte, kontaktujte nás. Dáme efektívne riešenie. Pre problémy s kvalitou, ponúkame vrátenie peňazí alebo poslať znovu. 5.Otázka:Je tam nejaké dane colný? Odpoveď:Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň že kupujúci by mal platiť. Takže si môžete nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: 3 svetlo, Crystal Light, k9 svetlá, Lacné svetlo 3, Vysoká Kvalita crystal light, Čína k9 svetlá Dodávateľov.

Materiál Telesa Crystal
Štýl Moderné
Položka Druh Stropné Svetlá
Certifikácia CCC
Základný Typ E14
Číslo Modelu 3 Svetlá
Počet svetelných zdrojov 3
Tienidlo Farba transparence
Použitie Dovolenka
Farba Tela biele svetlo, teplé svetlo
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Technics Á
Príkon 40W
Inštalácia Štýl Povrchovú montáž
Napätie 90-260V
Zdroj Napájania AC
Funkcie K9 crystal
Záruka 3 rokov
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Je Stmievateľné No
Povrch Kartáčovaný Nerez
Materiál Crystal
Aplikácia Foyer,Izba,Jedáleň,Pracovňa
Osvetlenie Priestoru >30square metrov
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 7.25kg (15.98lb.)
Veľkosť Balenia 50cm x 50cm x 40cm (19.69in x 19.69in x 15.75in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

40W Luster Moderné K9 Crystal 3 Svetlá Transparentná 220-240v 40*40*28 cm

40W Luster Moderné K9 Crystal 3 Svetlá Transparentná 220-240v 40*40*28 cm

Súvisiace produkty

Porovnať