Sexy Pánske Plavky, Plavky, Nohavičky Oka Pláži Nové Nosenie Muž Doska Trojuholníkového Šortky Gay ODVÁŽNY ČLOVEK Značky Kvality

Nový produkt

Skladom

€6.05

Pridať do obľúbených

Sexy Pánske Plavky, Plavky, Nohavičky Oka Dosky Surfovať Gay Muž Plávanie triangel šortky 100% zbrusu nový ODVÁŽNY ČLOVEK značky najvyššej kvality Nízky nárast Elastické oka Priedušný rýchloschnúci S exy nohavičky štýl u vypuklé vydutie dizajn

Veľkosti sú Ázijské veľkosti a 1-2 menšie ako Západné veľkosti.

Veľkosť len orientačný,môže byť 1-3 cm eror v dôsledku rôznych oceňovacích.

Farby & Veľkostí

Obrázky sú len vzorky na odkaz. Vzhľadom na rôzne fotografie uhol a svetlo, a nastavenie farby zobrazené na fotografii sa nemusí zhodovať 100% tých, v položkách seba.

Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 2-3 cm odchýlky.

Veľkosť measurementof rôznych značiek môžu byť rozdiely, a tam môže byť mierne rozdiely medzi

pozrite sa na najlepšie model a dívať sa na vás v dôsledku rozdielov v obrázkoch. Prosím, láskavo pozrite si veľkosť a

popis starostlivo pred nákupom.

Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez komunikácie, veríme, že naša komunikácia bude riešiť problém pre vás, a to nedovolí vám nadol. Viete, negatívny alebo neutrálny, alebo spor bude bolieť oboch stranách, a nedovolí problém naozaj vyriešiť.

Platby

Prijímame len Viazaný,z Kreditnej karty.

Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné a presné informácie, ako je meno a priezvisko kontaktnej osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúceho informácie,tak, že príkazy môžu byť odoslané k vám rýchlo a hladko

Shippment

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail.

Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS.

Máme loď v pondelok ? Sobota s výnimkou sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-30 pracovných dní. Upozorňujeme, že táto služba NIE je sledovateľné.Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní. To?s trackable vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky). Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Dovozné Clá: Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Odpoveď: Odpor/nevhodné: neprijateľné.

B: Zmena štýl/farba: neprijateľné.

C: Odosielanie nesprávnu položku, alebo farba: Predávajúci zaplatiť prepravné, potrebné, fotografiu poskytla dokument.

D: Kvalita problém: Predávajúci zaplatiť prepravné, potrebné, fotografiu poskytla dokument.

Môžete tiež rád belows.......

Štítky: nosenie tabuľka, plavky retail, nosiť večerné svadobné recepcia, Lacné nosenie tabuľka, Vysoko Kvalitné plavky, retail, Čína nosiť večerné svadobné recepcia Dodávateľov.

Farby žltá,fialová,modrá,kráľovská modrá,khaki šedá,tmavo zelená
Štýl Sexy Pánske Plavky, Plavky, Nohavičky gay
Pohlavie Muži
zásielky Doprava zadarmo/drop shipping do väčšiny krajín
Nohavičky & Boxery Nohavičky
Materiál Polyester
Vzor Typ Pevné
Názov odvážny človek
Veľkosť S M L XL(Asian size)
Číslo Modelu YK32
Názov Značky odvážny človek
Predaj stype Maloobchod,veľkoobchod
Origion miesto Čína
Veľkosť Balenia 17cm x 16cm x 6cm (6.69in x 6.30in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sexy Pánske Plavky, Plavky, Nohavičky Oka Pláži Nové Nosenie Muž Doska Trojuholníkového Šortky Gay ODVÁŽNY ČLOVEK Značky Kvality

Sexy Pánske Plavky, Plavky, Nohavičky Oka Pláži Nové Nosenie Muž Doska Trojuholníkového Šortky Gay ODVÁŽNY ČLOVEK Značky Kvality

Súvisiace produkty

Porovnať