Miliboo MTT705B Prenosné Uhlíkových Vlákien Statív & Monopod pre ProfessionalCamera Videokamera/Video/DSLR Stojan,Polovičnú Cenu Manfrotto

Nový produkt

Skladom

€155.78

Pridať do obľúbených

Produkt Parameter

Model:Tower MTT705B

Materiál:Karbónová

Priemer trubky:34.2 mm/20 mm

Steny Hrúbka:1,2 mm

Nosné:10 kg

Prevádzka výška:78 cm /185 cm(72.83 palcov~30.71 palcov)

Tekutiny Vedúci:MYT801 vrátane

Hmotnosť:1,6 kg

Oddiel:4

Skladovanie Výška:78 cm(30.71 palcov)

Tekutiny Hlavu Podrobnosti

Typ:MYT801

Komponent:rýchle uvoľnenie doska+rukoväť

Vhodné misy veľkosť:65mm/75mm/100mm

Nastaviť uhol:horizontálne uhol je 360 stupňov a pitching je uhol medzi +90 a -70 stupeň

Farba:Čierna

Vedúci výška:21 cm

Popis Výrobku:

Na miliboo MTT705B je profesionálny fotoaparát a videokamera mono-pod,poskytuje viac flexibility a stability na použitie.Môžete rozlíšiť naše produkty šírka,priemer trubky,nosné,materiál a podobne.Mono pod rozdeliť do palicu a malé loptu hlavou odstránením packa, ak potrebujete.

Tekutiny hlavy môže byť použitý ako loptu hlavou po inštalácii misy a potom hlavy môže byť nainštalovaný na statív a podobne.Ak potrebujete pre statív,prosím, kontaktujte zákaznícky servis, aby si ju kúpili.

Doska bezpečnosť-chytiť do hlavy zabraňuje fotoaparát z skĺzla a pádu.Tekutiny hlavy je zima-dôkaz a proti zamrznutiu , a môže byť prevádzkovaný pri t on je teplota 20 Stupňov Celzia pod nulou.

Loptu rotácia dizajn na trojuholník držiteľ, 360 uhol,takže mono pod ihrisku na 90 uhol,môžete stlačiť tlačidlo pre skladanie a otváranie a uzamknutie gombík, aby sa zabránilo mono pod z trasie za pevný uhol.

Mono-pod má jedinečné vlastnosti potability a flexibilitu pre vonkajšie fotografie a ruleless pohybujú príležitostiach.Pri príležitosti photoing voľne žijúcich zvierat, lezenie a tak na potrebu účtovnej požiadavky, mono-pod môže byť ako lezenie stick.Nie je miesto na statív v športových podujatí, koncertov,a na mieste, novinky, správy príležitostiach.Nie len zachytenie pohybov, ale aj držanie stability,anti-vibračným a flexibilitu.miliboo prináša fotografie viac možností.

Úradný príslušenstvo:balík box,mono-pod paketové,tekutiny hlavu MYT801(rýchle uvoľnenie dosky,kľučky),Osvedčenie o Schválení,6 rokov záruka karta

Štítky: carbon fiber statív, dslr stojan, statív statív, Lacné uhlíkových vlákien statív, Vysoká Kvalita dslr stojan, Čína statív statív Dodávateľov.

Package Áno
Hmotnosť (g) Tisíc šesť sto
Materiál karbónová
Číslo Modelu MTT705B
Názov Značky miliboo
Max Extened Dĺžka (mm) Tisíc osemsto päťdesiat
Použitie Video Kamera
Druh Profesionálny Statív
Zložené Dĺžka (mm) Sedem sto osemdesiat
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 18cm x 18cm x 80cm (7.09in x 7.09in x 31.50in)
Hmotnosť Balenia 3.4kg (7.50lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Miliboo MTT705B Prenosné Uhlíkových Vlákien Statív & Monopod pre ProfessionalCamera Videokamera/Video/DSLR Stojan,Polovičnú Cenu Manfrotto

Miliboo MTT705B Prenosné Uhlíkových Vlákien Statív & Monopod pre ProfessionalCamera Videokamera/Video/DSLR Stojan,Polovičnú Cenu Manfrotto

Súvisiace produkty

Porovnať