2018 Nový Príchod Nano Vlasy & vlasovej Pokožky Starostlivosť Stroj, Sušič na Parník, Jemnejšie Hmly, Rýchlo kúrenie, vykurovanie stroj, S68-III

Nový produkt

Skladom

€658.55

Pridať do obľúbených

1. Robiť hlboké vody doplnok pre vlasy a pleť:

Advanced micro manometer vody častice s priemerom 0.26 nm ľahko dostať cez plevy rozsahu s priestorom 1 nm alebo povrchu kože, a potom prenikať do vlasov a pokožky, plne takže dopĺňajú a ošetrenie vody.

2. Ošetrenie Pokožky hlavy, Problémy:

Na jemných častíc o častice vody môže nielen vyživujú vlasy, ale tiež odstrániť všetky maziva v vlasový folikul, usadené silikónové a nerozpustné umývanie rezíduá v rovnakom čase, teda dosiahnuť cieľ odstrániť lupiny a zabrániť vypadávaniu vlasov. Veľký počet anióny sú generované, ktorý dokáže eliminovať zápal pokožky hlavy, pričom nanometrov častice sú generované.

3. Priepustnosti ponuky: Po vstupe do vlasov, na nanometrovej častice vody sa rozpustí a čistenie špiny na vnútornom vlasoch. Potom platí masti, a masti bude rovnomerne preniknúť do vlasov, čím sa dosiahne dvojnásobok výsledky s polovicu úsilie.

4. Esenciálny olej a Čínskych bylín aromaterapia

Aromaterapia je rastlina éterický olej a rastlinné bylina fumigated, tak aking molekuly majú volatileness; absorpciou čuchového pocit, chuť pocit a dotyk recepcia, to robí rastlinných hormónov vstrebávajú cez pokožku a dýchacie cesty a upravuje centrálny nervový systém, krvný obeh systému, endokrinného systému, atď. Rastlinné silice a rastlín byliny majú funkcie zúčtovania preč tepla a toxického materiálu, kontrolné vylučovanie oleje a tuky, zubov a odstránenie pehaveniu, phytosome a omladenie, odstraňuje kruhy pod očami a čiernym okrajom oka. Môžu tiež podporovať regeneráciu poškodených organizácie, obnoviť, vyberte náladu napätie a obmedziť rôzne bolesti a nepohodlie. Esenciálny olej. Bylinné molekulárnej môžu stimulovať nervové centrum mozgu a upraviť telo človeka cestou nervových nariadenia, ktoré môžu robiť ľudia, uvoľnene, pocit, vyvážené a uľahčiť fyzický a psychický tlak.

Štítky: vlasy parník stroj, vlasy parník, stroj stroj, Lacné vlasy parník stroj, Vysoká Kvalita vlasov parník, Čína stroj stroj Dodávateľov.

Druh Multifunkčné curler/straightener
Číslo Modelu S68-III
Životnosť tepelnej dosky/bar Viac ako 50,000 časy
Napájací Kábel Chvost Montáž Režim Pevné, Non-otočná
Materiál tepelnej dosky/bar Hlinitého
Certifikácia CCC
Komoditné Certifikácie Kvality 3C
Zdroj Napájania Elektrické
Moc Viac ako 100 W
Platné vlasy Suchá / mokrá
Min. teplota Menej Než 80 °C
Max. teplota 160 °C
Rozmery Vykurovacej Dosky 60x15mm
Priemer tepelný vodič Viac ako 31 mm
Plug štandard Čínske
Termostat Úprava Segmenty Ostatné
Regulátor Teploty Digitálne
Napätie 100-240v (Dual voltage)
Materiál Hliník
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 86cm x 56cm x 40cm (33.86in x 22.05in x 15.75in)
Hmotnosť Balenia 41.0kg (90.39lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nový Príchod Nano Vlasy & vlasovej Pokožky Starostlivosť Stroj, Sušič na Parník, Jemnejšie Hmly, Rýchlo kúrenie, vykurovanie stroj, S68-III

2018 Nový Príchod Nano Vlasy & vlasovej Pokožky Starostlivosť Stroj, Sušič na Parník, Jemnejšie Hmly, Rýchlo kúrenie, vykurovanie stroj, S68-III

Súvisiace produkty

Porovnať