500pcs Jednorazové Falošných Rias Rozšírenie Malé Stredné Veľké Oddeľovač Lepidlo Krúžok Trvalé Krúžok Atrament Kontajner/Pohár Pre ATRAMENT

Nový produkt

Skladom

€5.52

Pridať do obľúbených

Popis

1.Vrúbľovanie rias krúžok pre vrúbľovanie falošné mihalnice,

2.rýchlo a ľahko a hladko Oh, nastaviteľná veľkosť.

3.Je to silný nástroj rias kozmetika nevyhnutné!

4.mihalnice vrúbľovanie doplnky, make-up nástroj lepidlo krúžky

môžu byť použité na podržte vrúbľovanie mihalnice, pigment, lepidlo a tak ďalej, otvára krúžok,veľkosť sa dá nastaviť ľahké nosenie na prsty, vhodné pre rôzne hrúbky prsty.

Veľkosť:Malé, Stredné, Veľké

500pcs Nie sú oddelené Krúžok Pohár

100% Záruka Spokojnosti

Ako našim zákazníkom, ak nie ste spokojný s produktom, sme nešťastní. Je to veľmi jednoduché!Chceme vás byť absolútne istý, v každej objednávky, ktorú ste podali. Ak nie ste spokojní s produktom,sľubujeme, že sa môžete vrátiť túto položku z akýchkoľvek dôvodov po si ju kúpite.Aj keď sa vám to nebude páčiť.Môžeme vám zaručiť, že môžete získať plnú náhradu alebo výmenu, ak vám to vrátiť.Sme láskavo pripomenúť si, že by ste mali platiť pre návrat expedičný poplatok.

Služby Guider

Otázka:ponúkate drop shipping služby?

Odpoveď:Áno, ponúkame drop shipping služby.Si môžete nechať nám prijímač je meno, adresa a telefónne číslo na www.haix.sk pri zadaní objednávky.Pošleme balíček podľa adresy informácie, ktoré ste zanechali.

Otázka:Je nejaká zľava pre objemné objednávky?

Odpoveď:Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny a rýchlejší spôsob dopravy pre objemné objednávky. Ak ste predajca,prosím neváhajte nás kontaktovať na TradeManager alebo e-mailom, odpovieme vám do 24 pracovných hodín(s výnimkou dovolenku).

Doprava Sme sa loďou po celom svete prostredníctvom DHL,FedEx,UPS,TNT,ePacket,EMS,Čína Príspevok Air Mail, Singapur Post ,HongKong Post Air Mail a tak ďalej.Môžete vybrať spôsob dopravy, ktoré potrebujete. Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Však vám pomôže sledovať balík, kým sa dostanete. Prosím, všimnite si, že sme sa nemusíte platiť Clo a Daň, ak bola vaša objednávka uskutočnili v vaše Vlastné.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Ak balík nemôžem byť doručená z dôvodu kupujúci dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, o vyhlásenie, prosím, zanechajte nám poznámka: pri zadaní objednávky.

Spätná Väzba Dôležité!!! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme riešenie problému okamžite. Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd.Budeme radi, veľmi

Štítky: atrament poháre tetovanie, cup cake, pohár batérie, Lacné atramentové poháre tetovanie, Vysoká Kvalita cup cake, Čína pohár batérie Dodávateľov.

Množstvo 500pcs
Názov Značky myaokue-up
Falošné Mihalnice Štýl Iné
dĺžka Small, Medium, Large
Položka Druh Falošných Rias
Falošných Rias Plavidlá ručne vyrobené
False Eyelashe Typ Dolné Riasy
Falošné Mihalnice Teriér Iné
Veľkosť Small, Medium, Large
Falošných Rias Materiál Iné
Číslo Modelu YISU-Oko Podložky
False Eyelashe Dĺžka 0.5-1 cm
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.27kg (0.60lb.)
Typ Jednotky veľa (500 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

500pcs Jednorazové Falošných Rias Rozšírenie Malé Stredné Veľké Oddeľovač Lepidlo Krúžok Trvalé Krúžok Atrament Kontajner/Pohár Pre ATRAMENT

500pcs Jednorazové Falošných Rias Rozšírenie Malé Stredné Veľké Oddeľovač Lepidlo Krúžok Trvalé Krúžok Atrament Kontajner/Pohár Pre ATRAMENT

Súvisiace produkty

Porovnať