Deli S613 Fluorescenčné Pero Označené Poznámka Číslo Pero Farba Marker Pero, Farba Fluorescenčné Hrubo Hlavu

Nový produkt

Skladom

€1.75

Pridať do obľúbených

[xlmodel]-[produkty]-[37707] najobľúbenejšie

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[produkty]-[37105] Hot Predaj

[xlmodel]-[custom]-[37125] POŠTOVNÉ POLOŽIEK

DOPRAVA POLOŽIEK

1. Štandardná Služba je Čína príspevok letecky.Čína príspevok leteckou poštou poštovné do Ázii, v Spojených Štátoch, Európe, zvyčajne 10 až 30 dní,v Iných krajinách je potrebné vziať 20-60 dní. 2. Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS a epacket(US). 3. Máme loď pondelka do soboty okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia, alebo Veľkosť a Farbu tovaru.

4. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím, povoliť iný 5-10 dní ako odkladu.

O NÁVRAT

1. V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.zákazník musí tovar vrátiť,a nesieme nákladnej dopravy.

2. V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.budeme loď právo položky, aby ste znova,a nesieme nákladnej dopravy.

Spätná VÄZBA

Milý priateľ, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. A my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás prvý, a my vám odpovedať na všetky otázky v rámci 24 hodín.

O NÁS sú jedným z dodávateľov krajiny väčšinu výhod, budeme sa nachádza v Čína je najväčší distribučné centrum pre dodávky našich výrobkov v celej Číne má absolútnu cenovú výhodu, máme 30 rokov skúseností v Subjektov pôsobiacich a 10 rokov skúseností v oblasti zahraničného obchodu, podnikania, naše domáce Taobao obchod má veľmi vysokú reputáciu a hodnotenie, sme vaša najlepšia voľba.

Štítky: fluorescenčné pero, fluorescenčné marker pero, fluorescenčné marker pero, Lacné fluorescenčné pero, Vysoká Kvalita fluorescenčné marker pero, Čína fluorescenčné marker pero Dodávateľov.

Vymazateľné Alebo Nie No
Číslo Modelu S613
farba 1pack
Veľkosť Mini
Dual-side Písanie No
Použitie Office & Škole Značky
Hĺbka 6 Farieb/Box
Druh Zvýrazňovač
Názov Značky Deli
Zubnú Kefku Kolo Prst
balenie Súbor
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky Balenie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Deli S613 Fluorescenčné Pero Označené Poznámka Číslo Pero Farba Marker Pero, Farba Fluorescenčné Hrubo Hlavu

Deli S613 Fluorescenčné Pero Označené Poznámka Číslo Pero Farba Marker Pero, Farba Fluorescenčné Hrubo Hlavu

Súvisiace produkty

Porovnať