2018 Nové Letné pánske Denim Tričko Módnej Značky Tlač Krátky Rukáv Kvet Košele Mužov Bežné Slim Fit Pánske Bavlnené Tričko 4XL 5XL

Nový produkt

Skladom

€31.57

Pridať do obľúbených

O VEĽKOSTI:

1.Ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí.

2, Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte ma kontaktovať,sme vám nejaké návrhy,ale to je pre vás len orientačný.

FAREBNÝ ROZDIEL:

Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,

farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Akceptujeme Alipay tu.Všetky hlavné kreditné karty sú accetped cez bezpečné procesor ESCROW.

1.Ponúkame doručenie Zdarma do Číny post vzduchu mailom podľa najčastejšie stave. Ale to trvá okolo 15-40 pracovných dní od vyvesenia. Niekedy sa omešká až 41-60 pracovných dní z dôvodu colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, tak ho potrebuje vašu dostatok trpezlivosti čakať na zásielku. A keď sa rozhodnete zásielky cestu, potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane.

2.Budeme Loď vašej balík, DDU, "ciel a daní neplatené" . Ste povinný platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie, ak sa stane.

1.Podporujeme vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy (vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.) a udržať položku v dobrom stave, v opačnom prípade budeme mať právo odmietnuť vrátenie a späť. Všetky návrat politiky musí požiadať do 7 dní (čas, miesto začať od vás prijímať položky).

Nižšie problémy nevzťahuje na návrat a zásady vrátenia peňazí:

(1) Farby, veľkosť rozdiel problémy, rovnako ako to, čo sme povedali;

(2) Výrobok s niektorými škody v dôsledku nesprávnej prevádzky;

(3) Umyté, používa a opotrebované výrobky;

Žiadny problém pred objednaním, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ale najprv,prosím, sa chvíľu si prečítajte všetky poskytnuté informácie tu.Ak nie je, môžete kontaktu s nami prostredníctvom obchodného manažéra alebo e-mail, radi vám odpovieme na vaše otázky v priebehu 24 hodín.

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto vaša pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR sú veľmi dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi položky, venujte Prosím chvíľu opustiť svoju pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujeme!

Štítky: kvet tričko mužov, mens denim tričko, pánske bavlnené košele, Lacné kvet tričko mužov, Vysoko Kvalitné pánske denim tričko, Čína pánske bavlnené košele Dodávateľov.

Description1
Description3
Materiál Bavlna
farba modrá
Položka Druh Košele
Golier Zase dole Golier
modelovanie odevov slim fit košele mužov,krátky rukáv tlač tričko mužov
Číslo Modelu A125-1-2205
Textílie Typ Broadcloth
Popis
Rukáv Štýl Pravidelné
Veľkosť Ázijské veľkosť M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Sezóna Leto
Pohlavie Muži
Uzavretie Typ jediný breasted
Vzor Typ Tlač
Košele Typ Ležérne Košele
Názov Značky li fen na wen
Description2
Golier Typ Námestie Golier
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Štýl móda
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 8cm (11.81in x 9.84in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nové Letné pánske Denim Tričko Módnej Značky Tlač Krátky Rukáv Kvet Košele Mužov Bežné Slim Fit Pánske Bavlnené Tričko 4XL 5XL

2018 Nové Letné pánske Denim Tričko Módnej Značky Tlač Krátky Rukáv Kvet Košele Mužov Bežné Slim Fit Pánske Bavlnené Tričko 4XL 5XL

Súvisiace produkty

Porovnať