NMSafety 12 párov Flexibilných a Citlivosť Black Nitrilové Potiahnuté Pracovné ochranné Rukavice

Nový produkt

Skladom

€12.18

Pridať do obľúbených

d

1.NMSafety 13 rozchod nylon nitrilové ponárania pracovné rukavice/nitril pracovné rukavice/Nylonové pletené nitrilové Dlaň rukavice.

2.Montáž automobilov, opravy a montáž a ropného priemyslu.

3.Super mäkké a Pružné. Ideálne pre manipuláciu s malými súčiastkami a vykonáva presnosť funguje Použitia: Výroba; ropný priemysel; montáž Automobilov; Údržba; Gardending Veľmi pohodlné na nosenie s vysokým stupňom flexibility 13 Rozchod nylon (100%) rukavice s nitrilom potiahnuté palm

4. Použitie: Výroba; ropný priemysel; montáž Automobilov; Údržba; Gardending a tak ďalej.

5. Materiály : 13 Rozchod pletené Nylon, Spandex, Nitrilový Ponárania.

6. Množstvo: 12 párov/taška.

a). Tovar vám bude vyhlásený za nízke hodnoty pomôcť kupujúci vyhnúť sa dovozné clo. Vo väčšine prípadov, kupujúci nebude zdaňovať colnými. Ale prosím poznamenať, že kupujúci je zodpovedný za všetky dovozné clo a miestne dane, ak existuje. b). Pracujeme tvrdo a smart, aby splnili vaše požiadavky. Ale ak máte akýkoľvek problém, keď príjem zásielky, kontaktujte nás prosím na správu alebo Obchodný Manažér. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín a pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. Prosím neotvárajte sporu pred komunikovať s nami. c). Pri dodanie, pozrite si prosím svoj pozemok predtým, ju podpísali. Ak zistíte, pozemok je unnormal, môžete odmietnuť podpísať. a). Objednávky bude dodaný v rámci spracovania dní po zaplatení overenie. Na zabezpečenie ochrany kupujúcich a predávajúcich, to môže trvať 24 hodín na www.haix.sk na overenie platby. b). My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. c). Doprava zadarmo iba pre Čínu Príspevku Registrovaný Air Mail, ePacket,ITELLA.Dodacia lehota pre 30-45 dní. Ak chcete používať obchodné express, pomôžeme vám trvať najmenej 12% nákladov. a). Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom stave. b). Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou. c). Ak vrátite je výsledkom naše chyby, ponúkame poštovné náhradu, iba na štandard e-maily. A to musí schváliť zákaznícky servis pred vrátiť. a). Ak budete spokojní s nákupom, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám POZITÍVNU spätnú VÄZBU. Podobne, necháme pozitívnu spätnú väzbu pre vás. b). Ak z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín, pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. PROSÍM, dajte nám 1, 2, 3 -hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.

štart

koniec

Štítky: rukavice šperky, rukavice snehu, rukavice care krém na ruky, Lacné rukavice šperky, Vysoko Kvalitné rukavice snehu, Čína rukavice care krém na ruky Dodávateľov.

Veľkosť 7/S,8/M,9/L,10/XL,11/XXL
Rukavice Linkovej Lodnej Prepravy Materiálu Sivá nylon podšívka
Názov Značky nmsafety
Klasifikácia Pracovné Rukavice
Rukavice Poťahového Materiálu Black Nitrilové
Materiál Nitrilové
Rukavice Certifikát EN388 mm 4121
Číslo Modelu NY1350-GR/BLK
Rukavice Aplikácie Montáž automobilov
Rukavice Pletenie 15 Rozchod
Miesto Pôvodu Jiangši, Čína (Pevninská Časť))
Veľkosť Balenia 27cm x 14cm x 13cm (10.63in x 5.51in x 5.12in)
Typ Jednotky veľa (12 Pair/lot)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NMSafety 12 párov Flexibilných a Citlivosť Black Nitrilové Potiahnuté Pracovné ochranné Rukavice

NMSafety 12 párov Flexibilných a Citlivosť Black Nitrilové Potiahnuté Pracovné ochranné Rukavice

Súvisiace produkty

Porovnať