Najnovšie onemix Vysoká vzdušná pánske Bežecké Topánky Športové Tenisky Zimné Pohodlné Členkové Topánky Športové Jogging Školiteľov

Nový produkt

Skladom

€48.63

Pridať do obľúbených

TABUĽKA VEĽKOSTÍ PRE MUŽOV A ŽENY

Vnútorná Dĺžka(mm)

260

265

270

280

285

290

USA

8

8.5

9.5

10

11

12

EUR

41

42

43

44

45

46

UK

7

8

8.5

9

10

11

meranie v mm, 1 mm=0.039 palec, 1 palec= 25,4 očakávané mm

Vnútorná Dĺžka(mm)

220

225

235

240

245

250

USA

3.5

4

5

5.5

6.5

7

EUR

35

36

37

38

39

40

UK

3

3.5

4

4.5

5

6.5

Upozornenie: dĺžka nohy nie je dĺžka stielka !

Dĺžka Nôh

Asi Farba:

Prosím, vyberte si topánky farbu ako obrázok znázorňujúci.Pošleme vám corret farby.

O Políčko :

Vo všeobecnosti, aby sa prejsť loacl vlastné rýchlejšie a chearper,budeme pack topánky " bez rámčeka ",týmto spôsobom možno môžete vyhnúť vlastné dane,ale nemôžeme promiss, že.

O Decleared hodnota:

Dáme $10-$25 na pozemok ,a deklarované ako "dar",ak máte nejaké špeciálne požadované,pls označené vo vašej objednávke.Vďaka.

1.Ako Miesto, Aby si Vybrať produkt----Pridať do nákupného košíka----poradie----úpravy Cien(prípadne)----Installed----Platba overenie 2. Rýchle doručenie Všetky Položky bude dodávaný do 24 hodín, o prijatí platby (okrem Dovolenku).Ak existuje akékoľvek neočakávané situácie (napríklad, v prípade, že objednávka nemôže lode von do 48 hodín), vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné, a následné úzko loď vašej objednávky čoskoro. Budeme deklarovať vašej objednávky ako "dar",ocenené o "$10-$25" pre vlastné.Tiež dúfam, že to by mohol byť prenesený svoje vlastné viac, rýchlejšie a jednoduchšie. 3.Spôsoby dopravy Sme sa loďou po celom svete tým, že Čína Príspevok,Hongkong Poštou, E-paket,www.haix.sk Štandard, DHL a pod. Sme unabl na ovládanie čas dodania, pretože to je spracovaná služby Tretích strán,ale ak pozemok nie dorazí do očakávaný čas, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď. 4.Návrat Plnej kontroluje Kvalitu a dobre zabalený pred odoslaním. Ale ak nie je spokojný s produktom .láskavo kontaktujte nás do 7 dní po package podpísané.problém bude vyriešené rozumné riešenie ASAP. Ak je žiadosť o vrátenie balíka. kupujúci bude platiť za poštovné a lode späť s originál balenie. 5.Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Plných 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ako dobre. To je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám. Sme čestní predávajúceho, poskytneme vám do vašej spokojnosti.

PROSÍM, DAJTE NÁM 5 HVIEZD, AK JE SPOKOJNÝ !

Presnosť popis produktu

Komunikácia s predávajúcim

Dodacia lehota

SWEEP KÓD OBĽÚBENÝCH POLOŽIEK

Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak nie sú spokojní, budeme ponúkať najlepšie služby, až kým nebudete spokojní! Podniková Kultúra

Putian YoungSneaker Co.,S.r.o.je onemix značky oficiálny zástupcovia.To má viac ako 10 rokov skúseností v oblasti výroby Európe a USA a high-end tenisky.Je to veľký podnik, ktorý intergrates výskum a vývoj,dizajn,výroba a predaj.

Spoločnosť sa nachádza v Licheng Okres,Putian Mesto Provincie Fujian.Zastrešená plocha je cca 25000 štvorcových metrov,ktorá je zložená z 8000 štvorcových metrov značky prevádzku centra,10000 metrov štvorcových skladu a 7000 štvorcových metrov factory.Továreň sa nachádza v Huangshi Priemyselného Parku.Má ideálne výrobné zariadenia a top-rebríček technológie výroby.

Máme profesionálne služby zákazníkom tím.Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe,prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo trademanage.Odpovieme vám na prvý raz.

Štítky: bežecká obuv šport, vzduch mužov, mens beží, Lacné bežecká obuv šport, Vysoká Kvalita ovzdušia mužov, Čína mens beží Dodávateľov.

Pre Vzdialenosť 10KM
Štýl Vysoká vzduchovom vankúši topánky
Pohlavie Muži
Rozhodné Miesto Pevný Súd
Materiál Podrážka Gumené
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Oddelenie Meno Dospelý
Zadarmo Darček
Pre zimné bežecké topánky
Atletický Typ Obuvi Bežecká Obuv
Stielka Materiál Gumené
Výška Hornej Stredný Rez
Použitie zimné topánky
Športové Typ Životný štýl
Funkcia Odpruženie
Veľkosť Obuvi 4, 5, 5.5, 6.5, 7, 8, 8.5, 9.5, 10, 11, 12, 3.5
Vrchný Materiál Strečové tkaniny
Technológia Flywire
Úroveň Praxe Profesionálne
Šírka Obuvi ExtraWide(E+)
Uzavretie Typ Krajky-Up
OK 2018 vzduchovom vankúši bežecká obuv
spustiť onemix mens ľahký vzduchovom vankúši
Názov Značky onemix
Dátum Vydania Ostatné
Model vzduch topánky dúha
Číslo Modelu nový vzduch bežecká obuv onemix
voľný výbeh tenis masculino esportivo
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najnovšie onemix Vysoká vzdušná pánske Bežecké Topánky Športové Tenisky Zimné Pohodlné Členkové Topánky Športové Jogging Školiteľov

Najnovšie onemix Vysoká vzdušná pánske Bežecké Topánky Športové Tenisky Zimné Pohodlné Členkové Topánky Športové Jogging Školiteľov

Súvisiace produkty

Porovnať