HOT PREDAJ Tri farebné lesklé krištáľové náušnice v ženy, módne doplnky, šperky, autentické populárne dekoračné kamene #E189

Nový produkt

Skladom

€1.66

Pridať do obľúbených

Milí priatelia, 1.Vitajte v mojom obchode! Ak je vaša objednávka viac ako 6 párov, dostanete 10% zľavu! nd ponúkame každého kupujúceho Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok air mail.

2.Všetky farbu a štýl sú k dispozícii, sa nemusíte starať o anyting, ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ue priamo! ďakujeme !

Platby:

Viazaný, Kreditné karty , Úniu západnej a T/T.

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Spätná väzba:

Vážime si pozitívnu spätnú väzbu, dajte nám vedieť, že ste dostali svoje objednávky a môžete uspokojiť s položkami. iste, radi vám vráti pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.Ak ste nedostali vašu položky, alebo ak ste dissatisfy s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás v čase. Sme radi, že môžeme vyriešiť problém za vás. Vďaka.

Návrat Politiky:

Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu.

Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou.

Ďakujeme vám za vašu podporu

Pripomenul:

Prosím, nechajte správu na mňa, ak chcete, aby mix rôznych štýlov v rovnakej cene, alebo podobnú cenu, ak ste objednávku, a ja som sa pripraví položky pre vás správne.Ďakujeme!Kontaktovať nás môžete pred úhrady, ak chcete veľkoobchod alebo vybrať iný lodnej dopravy, budeme meniť ceny a kombinovanej dopravy v závislosti na vašej objednávky. Nebude vrátenie po zaplatení. Vítame zmiešané veľkoobchodníkov. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Štítky: krištáľ swarovski náušnice, náušnice modrá, Crystal svadobné náušnice, Lacné kryštálmi swarovski náušnice, Kvalitné náušnice modrá, Čína crystal svadobné náušnice Dodávateľov.

Pohlavie Ženy
Názov Značky YFJEWE
Tvar\vzor Rastlina
Štýl Romantické
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Náušnice Typ Drop Náušnice
Kovové Farby Zlatá farba
Jemné alebo Módne móda
Číslo Modelu #E189
Položka Druh Náušnice
Materiál Crystal
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HOT PREDAJ Tri farebné lesklé krištáľové náušnice v ženy, módne doplnky, šperky, autentické populárne dekoračné kamene #E189

HOT PREDAJ Tri farebné lesklé krištáľové náušnice v ženy, módne doplnky, šperky, autentické populárne dekoračné kamene #E189

Súvisiace produkty

Porovnať