Milight Dotykový Displej RGB RF Diaľkový ovládač Wireless 2.4 G 4 zóny Radič Box Pre RGB LED Pásy Panel Stropné Svietidlá

Nový produkt

Skladom

€7.10

Pridať do obľúbených

Milight Dotykový Displej RGB RF Diaľkový ovládač Wireless 2.4 G 4 zóny Radič Box Pre RGB LED Pásy Panel Stropné Svietidlá Špecifikácia: Radič Box: Pracovné napätie: DC12-24V, metóda Vstupu: DC 5.5*2.1 Samica konektor vstupu a 2 drôty(+ -) vstup Control spôsobom: RGB TRI Kanály (Red Green Blue ) Max. Zaťaženie na kanál: 6A, spolu: 4*6A=24A Výstup pripojenie: Spoločná anóda Pre vzdialenosť: 30meters Veľkosť: 85 x 45 x 23 mm 2.4 G RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové Ovládanie: Vysielací Výkon: 6db Diaľkové napájaný: 2 * AAA batérie(nie je súčasťou dodávky) Diaľkové pracovné napätie: 3V Rádio frekvencia: 240-2483.5 MHz Modulácia režim: GFSK Pohotovostnom režime spotreba energie: 5uA Ovládanie vzdialenosť: 20-30meters FUT096 FUT037

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo kuriérskej alebo súkromnej linky. Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.

Všetky pozemky majú sledovacie číslo.

Pod 2 KG doprava zadarmo cez China_Air-Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, pls vyberte iný dopravca.

2. Väčšina objednávok je dodávaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní platby. Niekedy sa položky môžu byť dodané v priebehu 3-7 dní od potvrdenia prijatia platby.

Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Prosím, UISTITE sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Ak zásielka je vrátená presmerovanie problém, kupujúcemu bude účtovaná na spätné doručenie a reshipping poplatok, alebo sme sa ewfund pôvodnej sumy odpočítaný z vrátiť prepravné náklady.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás uskutočniť výmenu alebo vrátenie a 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak položka je chybný, do 90 dní, pošleme vám nahradenie alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. A kupujúci trvá na vrátení poplatku, budeme zodpovední za preposielanie poplatok.

3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok za a späť nákladnej dopravy.

4. Prosím neposielajte žiadne položky späť predtým, ako sa obrátite na nás! Pomôžeme vám s priznania zabezpečiť hassel zadarmo transakcie.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ak chcete, aby nás to vyhlásiť hodnota Colné odbavenie a označené ako darček, len prosím, nechajte nám odkaz v objednávke, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. Prosím, zvážte riziko colné odbavenie.

3. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Štítky: box požiaru, box opravy, ovládanie audi, Lacné box požiaru, Kvalitné okno opravy, Čína kontroly audi Dodávateľov.

Záruka 2 rokov
Napätie 12-24V
Diaľkové Vzdialenosť 30 M
Funkcie Milight 4 zóny, RGB led pásy radič
Strážných Metóda Bezdrôtové Riadený mi-svetlo diaľkové ovládanie
Položka Druh RGB Controler
Zdroj Napájania DC
Názov Značky kingsbond
Platné Svetlá rgb led pásy
Certifikácia CCC,RoHS,CE
Režim Pripojenia Bezdrôtové
Príkon 244w
Frekvencia oscilácie 2.4 G
Tlačidlo Číslo Diaľkové FUT096, RGB-FUT037, 1Remote1RGB
Materiál ABS
Číslo Modelu Mi svetlo led pásy radič FUT096 FUT037
Max. Výkon Záťaže 244w
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Milight Dotykový Displej RGB RF Diaľkový ovládač Wireless 2.4 G 4 zóny Radič Box Pre RGB LED Pásy Panel Stropné Svietidlá

Milight Dotykový Displej RGB RF Diaľkový ovládač Wireless 2.4 G 4 zóny Radič Box Pre RGB LED Pásy Panel Stropné Svietidlá

Súvisiace produkty

Porovnať