Nevesta Závoje Biela/Ivory Nášivka Tylu 3 metrov veu de noiva dlhé svadobné závoje svadobné doplnky čipky svadobný závoj v1105

Nový produkt

Skladom

€16.42

Pridať do obľúbených

Ďalšie Produkty

Fotografie

Ak príspevok do BRAZÍLIE , povedzte nám, prosím, prijímač CPF v okne s hlásením, bez nej nemôžeme post šaty, vďaka za pochopenie.

O Preprave:

(a) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

(b) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred objednaním/nákup.

(c) Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore - nenechajte sa zmiasť ich ďalšie poplatky za dopravu.

(d) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

(e) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

(f) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

(g) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! :-)

O Návrat Politiky:

1. Odmietame teturn položky späť bez akýchkoľvek problémoch s kvalitou. ak ste ho kúpili, a nie ako sa to po tom, ako dostanete to, odmietame vrátiť.

2. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

3. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

O Spätnej Väzby:

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc!!

Negatívnu spätnú väzbu nemôže riešiť problémy, Komunikačné je most ľudskej mysle a sveta je vždy krásne pod hladkú komunikáciu.

Ak náš tovar alebo služby nespĺňa vás, prosím, dajte nám šancu na zlepšenie pred otvorením sporu. Sme vždy robí v našich silách pomôcť.

FAQ

Prečítajte si často kladené otázky, pozorne, a ak existuje akékoľvek otázky, prosím neváhajte a pripojte sa k nám

Otázka:1. Ako kúpiť si šaty? Aký je postup?

Odpoveď: po Prvé, PLS, kliknite na "Buy Now" tlačidlo, keď ste na mieste, poradí, potom bude vás viesť do konca platby, pričom si môžete nechať správu o meraní a farbu.

Escrow je bezplatné strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je vydaná predávajúcemu iba po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky

Otázka:2. Má svadobné šaty alebo večerné šaty obsahujú akékoľvek accessaries ?

Odpoveď: šaty neobsahuje žiadne accessaries, ako sú závoje, rukavice, spodnička vo vnútri, a tak na

Q:3. Ako ďaleko v predstihu by som, aby moje šaty?

Keďže všetky naše šaty sú na objednávku, každý šaty je krajčírstvo čas je založená na komplexnosti jeho dizajn a sezónne zmeny v dopyte. Každý šaty na stránke sa zobrazí odhadovaný krajčírstvo čas, vypočítaný na základe týchto faktorov. Na zabezpečenie zobrazí vaše šaty na čas, prosím, vašu objednávku čo najskôr, aby sa zabránilo dlhšom krajčírstvo čas, počas hlavných sezón.

Otázka:4. Bude moje šaty presne zhodovať s farbou vidím na vašich webových stránkach?

Odpoveď: Tu by mohol byť mierny rozdiel medzi skutočným šaty farba a to, čo vidíte na fotografii, v závislosti od počítača monitora, nastavení displeja.

Q:5 . Ako môžem uistite sa, že som objednávanie správnu veľkosť?

A: ako sa odborne namerané je najspoľahlivejší spôsob, ako zabezpečiť konečný výrobok dosiahne dokonale . Uistite sa a pozrite sa na náš meranie sprievodca. Ak vaša veľkosť sa pohybuje, alebo chcete zmeniť šaty mierne, sme vždy nechať pár centimetrov v švy tak, že váš miestny krajčír, môžete ľahko vykonať zmeny v prípade potreby.

Q:6. Môžete prispôsobiť veľkosť moje šaty?

Odpoveď: Ak naše štandardné veľkosti sa nezmestia vás, Môžeme zákazku šaty pre vás. Pri objednávaní, nechajte vaše presné merania! Získanie odborne zmerať, je najlepšie, ak chcete urobiť sami, prečítajte si naše meranie sprievodca prvý.

Otázka:7. Môžem zmene šaty? A to musieť priplatiť?

Odpoveď: Áno, budete musieť zaplatiť navyše, ak budete potrebovať akékoľvek zmeny na šaty. Ako napríklad pridanie popruhy, pridanie vlak dĺžky alebo zmena späť štýl

Otázka:8. Môžem vrátiť alebo zrušiť šaty, ak zmením názor?

Odpoveď: Naše šaty nie sú len vytiahol zo skladu - raz vašej objednávky je potvrdené, naše výstavné začať výber materiálov v farbu, ktorú žiada a rezanie tkaniny na základe vášho merania. Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre každého zákazníka. Vlastná povaha nášho šaty znamená, že náš zrušenie a návrat politiky je prísnejšie ako pre iné predmety, tak to' ov dôležité, aby starostlivo.

Štítky: závoj dievča, svadobný závoj, závoj šírka, Lacné závoj dievča, Vysoko Kvalitné svadobné závoj, Čína závoj šírka Dodávateľov.

Číslo Modelu v1105
farba Biela, Slonová Kosť
Názov Značky MERMAIDfUN
Pohlavie Ženy
Technics Appliqued
Položka Druh Svadobné Závoje
Závoje Vrstvy Jedna Vrstva
Materiál Polyester
Oddelenie Meno Dospelý
Závoje Okraji Štýl Rezané Hrany
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nevesta Závoje Biela/Ivory Nášivka Tylu 3 metrov veu de noiva dlhé svadobné závoje svadobné doplnky čipky svadobný závoj v1105

Nevesta Závoje Biela/Ivory Nášivka Tylu 3 metrov veu de noiva dlhé svadobné závoje svadobné doplnky čipky svadobný závoj v1105

Súvisiace produkty

Porovnať