Prenosné Bb Klarinet Taška batoh Case ramenný rovno Soprán Saxofón Taška Prípade batoh ramenný EWI Taška

Nový produkt

Skladom

€28.91

Pridať do obľúbených

Tipy :

Kvôli tejto Veci/Taška je určená pre Štandardné hudobné nástroje, odporúčame vám, že je veľmi potrebné skontrolovať váš hudobný nástroj model & veľkosť pred purches, ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

Pretože veľkosť problémy spôsobené vrátiť,sme nemohli vrátenie obe Logistické náklady (zaslané & návrat späť). Vďaka za pochopenie a podporu!

Veľkosť:

Dĺžka: 76 cm

Priemer 12cm

Oblek pre

Soprán Saxofón(patrí priame )\\

Bb Klarinet\\

EWI elektronické blowpipe

Možno budete potrebovať príliš

Veľkosť:

Dĺžka: 76 cm

Priemer 12cm

Oblek pre

Soprán Saxofón(patrí priame )\\

Bb Klarinet\\

EWI elektronické blowpipe

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás na prvom mieste, sme vám odpoveď na 8 hodín, ďakujem ! (Ak máte "to, Čo je App" vo vás mobilephone, prosím, Kontaktujte nás: Naše mobilné Telefónne Číslo je: +8613632638320)

Časté Otázky

O Sadzobníku(DPH):

Bežne sa vyhlasujú balík s veľmi Nízkou Hodnotou za colné poplatky za účelom uložiť dodatočné dane. Ak máte nejaké špeciálne upustiť od povinnosti predložiť o vlastné hodnoty faktúry alebo iného upustiť od povinnosti predložiť, prosím, dajte nám vedieť, než my shippment.

Pretože colné náhodné identifikácia ture vyhlásenie hodnoty,ak nie sú výrobu akýchkoľvek dovozných ciel, daní & poplatky z vašej krajine nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky, poplatky sú na zodpovednosti zákazníka, tak sa prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú.

Dúfam, že môžete pochopenie a surpport!

Medzinárodná Doprava:

1. Keď sme ponúkli zadarmo doprava viac než jedného operátora, vyberieme jeden z nich sami.

2. Tovar vám bude dodaný do 3-7 pracovných dní, akonáhle sa vaša Platba je Overená. Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatku. Avšak, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu.

3. Dodacia lehota: nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Ak chcete rýchlejšie prepravu, prosím, zvoľte EMS/DHL/Fedex/UPS, ako váš spôsob dopravy.

1) Ak ste nedostali položka na čas, alebo máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás e-mailom alebo AlieExpress správy, odpovieme do 24 Hodín u vás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

2). Máme loď na www.haix.sk' adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je správne. Vzdialenej Oblasti Príplatok: Ak je vaša adresa patria do Vzdialenej Oblasti. Máme právo požadovať, aby ste zaplatiť dodatočné Vzdialenej Oblasti za Príplatok opäť aj vy sa už skončil svoju platbu z vašej objednávky.

Spätná väzba :

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem!

2) Sme vždy ponúknuť najlepšie ceny za kvalitný tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.

4) Air Mail Post cena je najlacnejšie, ale dodacia lehota je závislá na pošte. Prosím, nikdy nenechávajte záporná spätná väzba pre nás, pretože neskoro prísť dátum. To je naozaj mimo našej kontroly. Ďakujeme!

Pripomienka:

1. Predávame všetky značky nových položiek priamo z továrne v Číne. Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové. Sme vždy ponúknuť najlepšiu cenu pre najlepší tovar a služby.

2. Robíme starostlivosti o našich zákazníkov. Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka. Ak položka nie je, ako je popísané alebo chybné, keď dostanete sa nám ju nahradí to pre vás bez ďalších poplatkov.

3. Prosím, kontaktujte nás s prípadnými komentáre, otázky alebo návrhy, ktoré môžete mať, my vám radi pomôžeme.

4. Pre kontrolu kvality my osobne prezrieť pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

5. Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobých, vzájomne prospešný vzťah s vami.

6. Ak máte zaujímavé v našich produktov, prosím objednávku & platiť to teraz!

Štítky: ramená saxofón, taška clarinete, prípade, klarinet, Lacné ramená saxofón, Vysoká Kvalita taška clarinete, Čína prípade klarinet Dodávateľov.

vnútorný materiál čierny hodvábny zamat podšívka 15 mm hubky 2 mm Rebound
Číslo Modelu JC-E-8A-40
farba Čierna
Čistá Hmotnosť 0.65 kg (približne)
Materiál 15 mm ťažkých huba
Množstvo 1 kus
Spodný Priemer 12 cm (cca)
Názov Značky HLÚPE MAČKA
Vhodné Soprán Saxofón(patrí priame )\Klarinet\EWI elektronické blowpipe
Veľkosť (Dĺžka) 76 cm (cca)
Povrchový Materiál Oxford 1200d tkaniny tkaniny
Miesto Pôvodu Čína
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 70cm x 20cm x 15cm (27.56in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prenosné Bb Klarinet Taška batoh Case ramenný rovno Soprán Saxofón Taška Prípade batoh ramenný EWI Taška

Prenosné Bb Klarinet Taška batoh Case ramenný rovno Soprán Saxofón Taška Prípade batoh ramenný EWI Taška

Súvisiace produkty

Porovnať