Dorado Kvalitné Módne Náhrdelníky Pre Ženy Náušnice Šperky Sady Náhrdelníky Náušnice Set Blue&Žltá Smalt Prívesky Aretes

Nový produkt

Skladom

€3.26

Pridať do obľúbených

Kvalitné Módne Náhrdelníky Pre Ženy 2015 Náušnice Šperky Sady Náhrdelník A Náušnice Set Blue&Žltá Smalt Prívesky Aretes

Describle:

100% Značiek Nové

Zahŕňajú: 1XNecklace,1XEarrings

Veľkosť:Náhrdelník Dĺžka:44+5 cm ;Náušnice Dĺžka: 4,5 cm

(Viac Informácií Viď Obrázok Produktu)

Hmotnosť: Náhrdelník 44 g; Náušnice 15 g

Materiál : Crystal Ochranu Životného prostredia a Perla

Štýl : F ashion šperky sady

Certifikácia: BV, SGS, IS09001,3C, ect.

Package : Funkcie Opp Tašky S Bublina

Kupujúci Zobraziť

Šperky Údržba

VYHNÚŤ CHEMIKÁLIÍ • VAŇA • CRASH • POTU • VLHKOSŤ

UTRITE MÄKKOU HANDROU + DOBRE ULOŽIŤ

NÁHRADA NOSENIE

OZNÁMENIE

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, PROSÍM RANK NÁS 5 HVIEZD , a PRIDAŤ OBCHOD DO ZOZNAMU, ktorý bude mať len 1 minúta. ĎAKUJEM.

Môžete skontaktovať s nami prvá, ak máte nejaké otázky o tovar, alebo služby pred odchodom spätnej väzby.

NAŠÍM CIEĽOM je, aby bol najviac spoľahlivé a pozitívne dodávateľ, ktorý dodáva najlepšej kvality za najlepšie ceny. Ak chcete vytvoriť výborný záručný a pozáručný servis, vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre náš vývoj.

KUPUJÚCI POTREBUJETE VEDIEŤ

A. ZĽAVU / MINIMÁLNA OBJEDNÁVKA

1. Môžete mať zľavu viac ako 10%, keď máme propagáciu predaja;

2. Dostanete veľkoobchodné ceny, keď si kúpite viac ako 10 USD ;

Ďakujeme za pochopenie!

B. ZÁSIELKY

Budeme loď z objednávky do 12-36 HODÍN akonáhle sa vaša platba bola overená www.haix.sk. Počas Čínskych Sviatkov, budeme informovať dodacia lehota osobitne. Pre veľké množstvo poriadku, prosím, nám umožňujú skontrolovať tovar pred vašej platby. Môže to trvať dlhší čas na prípravu veľkého množstva objednávky, a budeme všimnite si, že čas potrebný.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, ktoré môžu mať vplyv na čas vašej objednávky je kontrolované.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť!!

C. POŠTOVNÉ Ďalšie Poplatky ( dane & clá)

V dôsledku rôznych colných poplatkov krajiny miesta určenia, je kupujúci " zodpovednosť platiť colné poplatky, brokage poplatky, clo a dane pre dovoz na miesto určenia.

Zvyčajne vo väčšine krajín pre malé alebo nízko-nákladových položiek tam nezahŕňa žiadne extra náklady kupujúceho strane, ale v niektorých krajinách môže byť potrebné kupujúci zaplatiť niektorých dovozných daní alebo colných poplatkov aj v prípade, ak položky sú nízke náklady.

Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Dovozných ciel a daní nie sú zahrnuté v položke cenu. Obráťte sa na miestne colné úrady pre špecifické miery.

Ďakujeme za pochopenie!!!

D. spôsob PLATBY a ZVYK, ABY

Viazaný , T/T , Western Union , a iné platobné podmienky podporované www.haix.sk sú v poriadku s nami.

Chrániť vaše peniaze, vaše platby budú dočasne držbe www.haix.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak máte nejaké vlastné, aby potrieb.

Všetky výrobky môžu byť vyrobené olovo a nikel zadarmo ako požiadavka, tiež môžu absolvovať skúšky, ako SGS, TUV, atď.

Ak ste si vyžadujú vlastné príkazy , platobné podmienky by bolo 30% T/T vklad v celkovej hodnote 70% T/T rovnováhy pred zásielky .

E. VRÁTI a ďalšie

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Vrátime, ak sa vrátite položky do 10 dní po prijatí položky, ale mali by ste vedieť, že tovar musí byť v pôvodnom podmienok, ako ste ho dostali. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistických úhradu nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v súťažných podkladoch. Prosím, starostlivo skontrolujte, než ste objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti sú približne 0,5 palca na meranie. Ak zistíte veľkosť naozaj nie je vám vyhovuje, môžete kontaktovať priamo u nás na výmenu alebo vrátenie.

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie fotografie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás na výmenu alebo vrátenie, ak je to možné.

NAŠÍM CIEĽOM je, aby Ste Spokojný s Vašou

Obľúbené Položky.

Prajeme vám šťastný život každý deň!

Štítky: nastaviť modrá, náušnice nastaviť, módne náušnice nastaviť, Lacné nastaviť modrá, Kvalitné náušnice nastaviť, Čína módne náušnice nastaviť Dodávateľov.

Materiálu . mincový striebro šperky.
Materiál Crystal
Názov Súpravy Šperkov
Tvar\vzor Kolo
Zahrnuté Ďalšie Členenie Položka Opis Náhrdelník/Náušnice
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náušnice
Názov Značky dorado
Štýl Trendy
Číslo Modelu k13668
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Pohlavie Ženy
Príležitosti Strana
Jemné alebo Módne móda
Položka Druh Súpravy Šperkov
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 8cm x 4cm (5.12in x 3.15in x 1.57in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dorado Kvalitné Módne Náhrdelníky Pre Ženy Náušnice Šperky Sady Náhrdelníky Náušnice Set Blue&Žltá Smalt Prívesky Aretes

Dorado Kvalitné Módne Náhrdelníky Pre Ženy Náušnice Šperky Sady Náhrdelníky Náušnice Set Blue&Žltá Smalt Prívesky Aretes

Súvisiace produkty

Porovnať