Plug-n-play Inteligentné Teplota a Vlhkosť Radič , Elektronický Termostat Smart home

Nový produkt

Skladom

€63.09

Pridať do obľúbených

Plug-n-play Inteligentné Teplota a Vlhkosť Radič , Elektronický Termostat

Pre zvlhčovanie miestnosti pripojený priamo na bubon, skleníky, fermentačné nádrže, izolácie, tepelné ovládanie, klavír vlhkosti, teploty a vlhkosti kontroly a iné s tým súvisiace aplikácie.

Radič s vykurovania a chladenia, zvlhčovanie a je pripojený priamo na bubon funkciu, môžete nastaviť svoje vlastné kombinácie. Zásuvky na ľavej pre vlhkosť ovládanie, právo na kontrolu teploty

Tak dlho, ako je zvlhčovač alebo odvlhčovač, kúrenie alebo chladenie zariadenia pripojené na regulátor vyššie môžu byť použité.

WST-DS1 inteligentné teplota a vlhkosť radič Úvod

Nástroj funkciu každého tlačidla clear cez relé vypnuté, ak chcete dosiahnuť automatické ovládanie, regulátor bude meniť v závislosti na teplote a vlhkosti podmienok automaticky vypnúť alebo ovládacieho zariadenia.

1.Tento stroj parametre:

Teplotný rozsah merania: 0-99.9 o C Vlhkosť rozsah merania :20-99 .9% RH

Senzor: AM2301

Teplota rozlíšenie displeja: 0.1 o C Teplota chyba merania:+-0.5 o C

Regulácia teploty rozlíšenie: 0.1 o C

Vlhkosť Rozlíšenie Displeja: 0.1% RH Vlhkosť chyba merania:+-3% RH

Vlhkosť Ovládanie Rozlíšenie: 0.1% RH

Typ výstupu: Relé (kontakt, kapacita 250V, 10A)

Prípad veľkosť: 87mm x 135 mm x 45 mm

Pracovné napätie: AC85 ~ 242V 50Hz/60Hz

2 Nastavenia Parametrov Prevádzky:

1) powered displeji hodnota údaja, ak aj nie chcete zmeniť nastavenie, nastavenie sa automaticky pripísané na pôvodných údajov, je automaticky riadená prevádzka.

2) zmena kontrolované nastavenia parametrov: v budené štátu, dlho stlačte SET tlačidlo pre vstup do menu režim, podľa príslušného parametre upraviť, stlačte tlačidlo "up" alebo "down" tlačidlo, ak chcete zmeniť nastavenie, "up", ktorý sa používa na zvýšenie parameter nastavenie, "dole" sa používa na zníženie parameter nastavenie a stlačte tlačidlo "SET" nastaví správne údaje pamäte, a potom sa vrátil na kontrolu teploty a vlhkosti radič beží štátu.

3) nepoužívajte skutočné minimum je vyššia ako horná hranica.

4) teplota a vlhkosť, senzor skrat poruchy chybové hlásenie: "Err".

3 Inštalácia: stroj je kompaktný dizajn, prístroj sa musí uchovávať pri teplote okolia -5 o C ~ +65 o C medzi prístroja, musí byť umiestnený v neprítomnosti vlhkosti a tlaku príležitosti, a otvor pre ľahké odvod tepla.

4 Schéma: potreby na ovládanie prístroja je vložená do zásuvky na paneli nástroja napájanie musí byť v súlade so špecifikáciami nástroja horný index niektoré napájania.

symbol

projekt

obsah

továrenské nastavenie

jednotka

rH1

Vlhkosť horná hranica

0-99.9

80

%RH

rL1

Vlhkosť dolná hranica

0-99.9

70

%RH

rH2

Temp horná hranica

0-99.9

22

o C

rL2

Temp dolná hranica

0-99.9

20

o C

HH

Temp alarm horná hranica

1-99.9

95

o C

LL

Temp alarm dolná hranica

0-99.0

10

o C

HC1

Zvlhčovanie / pripojený priamo na bubon prepínanie režimov

00-70

00

00: Zvlhčovanie 01: Je Pripojený Priamo Na Bubon

HC2

Vykurovanie / chladenie prepínač režimu

00-70

00

00: Kúrenie 01: Chladenie

Príklad použitia Nastavenie referencie: (vykurovacie zariadenia, zvlhčovanie zariadenia, používatelia sú povinní kúpiť vlastné, to je len radič sám nie je teplo, ani zvlhčovanie)

1. Zvlhčovanie režim:

Limit nastavený na 80% vlhkosť vzduchu, vlhkosť rozmedzí 70% zvlhčovanie režim, interné súbor údajov: rH1 = 80.0, rL1 = 70.0, HC1 = 00 skutočného vyhotovenia a to: vlhkosť menej ako 70% na začiatku zvlhčovač, dosiahne 80% zastaviť zvlhčovač.

2. Je pripojený priamo na bubon režim:

Nech vlhkosť limit 90%, minimálne 80% vlhkosti, je pripojený priamo na bubon režim, interné súbor údajov: rH1 = 90.0, rL1 = 80.0, HC1 = 01 skutočného vyhotovenia a to: vlhkosť viac ako 90% na začiatku odvlhčovače vzduchu, dole 80% odvlhčovač prestane.

3. Kúrenie režim:

Nastavená teplota 25 stupňov, teplota limit 23 stupňov, kúrenie režim, interné súbor údajov: rH2 = 25.0, rL2 = 23.0, HC2 = 00 skutočného vyhotovenia a to: teplota je nižšia 23 stupňov začať kúrenie, dosiahne 25 stupňov stop kúrenie.

4. Režim chladenia:

Nastavená teplota limit 30 stupňov rosy rozpoznať twin rozpakoch? 28 stupňov, chladiaci režim, interné údaje je nastavený na: rH2 = 30.0, rL2 = 28.0, HC2 = 01 skutočného vyhotovenia a to: teploty nad 30 stupňov na začiatku chladenia, zníženie až 28 stupňov zastaviť chladenie. ZÁRUKA a ZÁRUČNÉ: 100% plne skontrolované a QC prešiel zo závodu. Originálne balenie a príslušenstvo vyrobené výrobcom. Jeden Rok Záruka od dátumu zaslania Platby: akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné Platby, ktoré www.haix.sk podporu. Platba musí byť prijaté do 19 dní aukcie uzávierky uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás. poštovné a odovzdanie Máme Loď na celom Svete s Výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od pošleme vám ho von, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Máme loď na celom Svete, a Cca Dodacia lehota je uvedené nižšie:

Štítky: Teplota a Vlhkosť vzduchu Regulátor, teplota a vlhkosť, Radič Ovládanie, Lacné teplota a vlhkosť vzduchu regulátor, Vysoká Kvalita teplota a vlhkosť, Čína radič kontroly Dodávateľov.

Číslo Modelu WST-DS1
Názov Značky Jedrek
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Plug-n-play Inteligentné Teplota a Vlhkosť Radič , Elektronický Termostat Smart home

Plug-n-play Inteligentné Teplota a Vlhkosť Radič , Elektronický Termostat Smart home

Súvisiace produkty

Porovnať