NOVÉ ! 110V FOREDOM JEWELERS FLEX HRIADEĽ SR 1/6HP, FOREDOM PRE ŠPERKY

Nový produkt

Skladom

€48.41

Pridať do obľúbených

110V FOREDOM® SR MOTOROVÝCH FLEX HRIADEĽ - FLEXIBILNÝ HRIADEĽ MOTORA 1/6 HP FOREDOM najobľúbenejšie flex hriadeľ model, M. SR hang-up štýl motora. Flex hriadeľ motora SR vyrobený Foredom, je to najpopulárnejšia flex hriadeľ model, M. SR hang-up štýl motor je 1/6HP 18000 ot. / MIN, Zastavenie motora, s Vnútorný Hriadeľ a Vonkajší Plášť. PREDAJ Motorových 110V s Hriadeľom & Prezervatívy. FOREDOM® M. SR Motorových Popis: Foredom\\ \ 's 1/6 HP, univerzálny flexibilný hriadeľ stroj beží vpred a vzad otáčanie na rýchlosť až 18000 ot. / MIN. M. SR kombinuje najdôležitejšie funkcií, ktoré naši zákazníci očakávajú–power, reverzibilita, spoľahlivosť a univerzálnosť– všetky do jedného motora. To je vybavený motorom bale pre zavesenie a naše štandardné 39" long key-tip vnútorné hriadeľa a vonkajší plášť pre pripojenie ľubovoľného Foredom je 20+ zameniteľné, rýchle odpojenie násadca. Motor Podrobnosti: 1/6 hp, guľôčkové ložisko Radu SR má 33% viac energie ako starší 1/8 hp motory, a 66% viac ako 1/10 pôvodnej hp modely. Pridanou silu, pomáha znížiť stagnuje alebo spomalenie pri normálnom zaťažení. Výhody Spustený v Zadnej strane: Ľavá ruka užívatelia majú viac riadenie rezného nástroja Reverzné pomáha udržať prachu a iných nečistôt lietania ďaleko od pravou rukou používateľov Striedavý motor smere pomáha predĺžiť životnosť niektorých brúsivá Zadnej strane pomáha pri splnení symetrické brúsenie a rezbárske techniky Zadnej strane uľahčuje späť uviazol vrtákov Striedavý motor smere, umožňuje ľahšie a rýchlejšie pre leštenie kovov. Položka je Úplne Nové, Nikdy nepoužíval, V pôvodnej Krabici z Výroby.

Sme veľký výrobca šperky, nástroje a vybavenie, ako leštiaca kefa, diamantovým, elektronické, vyváženie a podobne. v Číne. Vzhľadom na zabezpečenie dôvodov a balenie balenie, budú výrobky odoslané po 3 dní od obdržania vašej on-line objednávky. Pošleme vaše položky, expresné trávi 4-7 pracovných dní od Číny na celom svete a my sme sa tiež kombinovať poštovné náklady, ak si kúpite veľa tovar. Poznámka: balíček bude deklarované aj s nižšie hodnoty, čo vám umožní ušetriť colné daň. Ale ak ste stále nabitá dane colný s nízkou hodnotou, budete musieť platiť daň sami. Cena nezahŕňa žiadne colné daň. Oceňujem vašu druh pochopenie. Ak máte akékoľvek otázky,neváhajte nás kontaktovať. Poskytneme vám rýchlu reakciu a najviac vynikajúce služby.

Štítky: Flex Hriadeľ, foredom flex hriadeľ, sr foredom, Lacné flex hriadeľ, Vysoká Kvalita foredom flex hriadeľ, Čína sr foredom Dodávateľov.

Číslo Modelu HD-DMJ
Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Materiál kov
Veľkosť Balenia 48cm x 32cm x 12cm (18.90in x 12.60in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NOVÉ ! 110V FOREDOM JEWELERS FLEX HRIADEĽ SR 1/6HP, FOREDOM PRE ŠPERKY

NOVÉ ! 110V FOREDOM JEWELERS FLEX HRIADEĽ SR 1/6HP, FOREDOM PRE ŠPERKY

Súvisiace produkty

Porovnať