100ks Jasné, PVC Zátka Fit 8mm Jazdca List Kúzlo Náramok Náramok

Nový produkt

Skladom

€3.87

Pridať do obľúbených

Popis

Množstvo: 100ks

Materiál: PVC

Položky Stav: 100% Zbrusu Nový

Farba: Číra

Položku detaily: fit 8 mm šírka band náramok

Doprava 1.24 hodín odoslanie za vzorku, aby po www.haix.sk potvrdil platby, s výnimkou štátnych sviatkov.(Bežne www.haix.sk je potrebné 24 hodín na potvrdenie platby)

2.Pre veľké množstvo objednať, prosím kontaktujte nás o termíne dodania,Normálne, budeme loď do 3-7 pracovných dní.

3.Ak vaša objednávka hodnota>=200USD doprava zadarmo DHL/EMS/UPS/DPEX. Budeme si vybrať najlepší spôsob, ako. To zvyčajne trvá asi 4-10 dní.

4.Ak vaša objednávka suma nižšia ako 200USD, Budeme loď do číny post registra air mail,trvá približne 10-25 pracovných dní.

Platby

Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktoré je zabezpečenia spôsob, ako pre vás.Pred dokončením platiť prosím, informujte vášho lodné adresa,psč a telefónne číslo sú správne.Ďakujem.

Zásady Vrátenia Peňazí

100% Záruka vrátenia Peňazí na jednotlivé položky.Prosím, kontaktujte nás najneskôr do 24 hodín od svojho prijatia položky, vám vrátime plnú sumu vrátane poštovného bude poskytnuté z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, A vrátenie bude poskytnuté po položka bola poslaná späť do pôvodnej kondície.Pre iného dôvodu, že sa chcete vrátiť to, prosím, kontaktujte nás. Ďakujem.

Dovozné Clo

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Budeme vykonávať všetky tovar ako darček. Ak vo vašej krajine vlastné stále budete musieť zaplatiť clo.Je to na svoju česť a zodpovednosť.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš cieľ!Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážna attibude a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém

pred odchodom negatívna spätná väzba.Dúfame, že sa vám páčia naše položky a užite si nakupovanie a sme tiež nádej, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujem veľmi pekne!!!

Štítky: náramok creative, náramok ruby, náramok mier, Lacné náramok creative, Vysoko Kvalitný náramok ruby, Čína náramok mier Dodávateľov.

Položka Dĺžka 0inch
Materiál Plastové
Položka Výška 0inch
Šperky Zistenia Typ Krimpovacie & Konci Korálky
Položka Hmotnosť 0g
Položka Druh Šperky Zistenia
Číslo Modelu Krimpovacie & Konci Korálky
Položka Šírka 0inch
Položka Priemer 0inch
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks Jasné, PVC Zátka Fit 8mm Jazdca List Kúzlo Náramok Náramok

100ks Jasné, PVC Zátka Fit 8mm Jazdca List Kúzlo Náramok Náramok

Súvisiace produkty

Porovnať