Predaj Veľa 6 loptičiek x 50g ČIPKY MOHAIR Cashmere hodváb ručné Pletacie Priadze salmom ružová 06

Nový produkt

Skladom

€28.02

Pridať do obľúbených

Ma pridať do Obľúbených Predajcov

Priadza Požiadavky zľava doprava: Padajúce Lístie Cardigan (orange) - 4-6 gule; anglická Záhrada Zábal ( Dark Navy ) - 3 loptičky; Aurora Šatka (Aqua) - 4 gule; Polnočného Slnka Šatka ( Hnedá Červená ) - 4 gule; Moonlight Šatka (Biela + Strieborné) - 4 gule; Páva Pierko Šatka ( Olivový zelená ) - 4 gule. Robí pre dedičstvo kvality šály a je jemná dosť pre háčkované šperky. Položka Informácie: Obsah Vlákniny: 50%-Angora Cashmere & 50%-Hodvábna Priadza Hmotnosť Skupiny: 1-vrstvové alebo ČIPKY (napätie štvorcových je odporúčané) Navrhol, Ihly Veľkosti: US 3-5 (3-3.75 mm) Množstvo: 6 loptičiek x 50 gr Jednotky Loptu Hmotnosť: 50 gr. (1.7635 oz.) za loptu X 6 gule Jednotky Loptu Dĺžka: 570m( 624yards) na loptu X 6 gule Hlavná Farba: salmom ružová 06 . Prosím, pozri foto na detaily. Veľa # : MOHAIR-006 Umývanie Starostlivosť : Ručné Pranie pri teplote 30°C / 86°F, ležal na suchu. Kľúčové slová : mohair Cashmere ručné pletacie priadze A ngora kôz produkujú veľmi krásne, luxusné a neuveriteľne odolné vlákno s názvom mohair. To je jeden z najteplejších prírodných vlákien známe a jeden z najvšestrannejších. Angorských vzal svoje meno od Ankary, starovekého tureckého mesta, kde vznikli. Hoci kozy boli chovné pre ich vlákno od skorých časoch to nebolo až do 16. storočia, ktoré export kôz bola povolená. Prvé exporty boli do Francúzska a Španielska. Neskôr sa rozšírila do mnohých krajín, dosiahol v Amerike v roku 1849 a Austrálii v ranom 1900s. Južná Afrika v súčasnej dobe vyrába viac ako 60 percent z celkovej svetovej produkcie mohair. Austrálsky výroby súčty približne 250,000 kg. Svetová produkcia je 5 miliónov kg za rok. To je vlna-ako textilné vlákna ie je bielkovina, vláknina. To má hladký cuticular rozsahu vzor na povrchu, ktorý prepožičiava lesk a má nízke plstenie kapacity. V tejto mierke je to rôzne vlneného vlákna, rozsahu a v dôsledku toho nie je "svrbenie'. Na mohair je všeobecne ostrihané od zvierat dvakrát ročne. Na mohair rýchlo rastie na asi 2 cm za mesiac. Vlákien, ktoré sa pohybujú od 23 mikrónov v priemeru na prvé strihanie, rovnako ako 38 mikrónov u starších zvierat. Široký rozsah použitia mohair vlákno je výsledkom rozsah priemer vlákna vyrobené. Mohair z mladých kôz (dieťa mohair) sa používa v úpletu, z medziľahlých ag e sa používa v suiting materiálov, a tým silnejšie sú "jemne vlasy' typy sú použité v poťahu a koberec výroby.

Pozri Ďalšie Farby

Kliknite tu pre Kúpiť Teraz Záznamy Pre najlepší príklad farba, prosím, kliknite na "obrázok" .

orange slivka purlpe modrá modrá červená zelená modrá zelená fialová olivový čierna hnedá bridlicová šedá šedá Neon zelená víno slivka purele horúce červené sivozelená tmavo červená červená ruža, ružové a červené ružové salmom ružová obloha modrá kráľovská modrá béžová biela

Detail Obrázkov

**Prosím na Vedomie, že veľkosť a farbu zastupovanie sa vzťahuje na výrobné rozptyl a nemusí byť presný. Tiež upozorňujeme, že nastavenia monitora sa môže líšiť od počítaču k počítaču a môže narušiť skutočných farieb. Prečítajte si prosím tieto podmienky dôkladne pred uvedením vašu cenovú ponuku.

skutočné farby. Prečítajte si prosím tieto podmienky dôkladne pred uvedením vašu cenovú ponuku.

Ihly Veľkosti: 11 U.K. (3 mm)

Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie. Výber farieb Týchto farieb sú k dispozícii v našich ďalších aukcií, naše

Okrem toho, ako všetci viete, že Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy, ako oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice, atď., To bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Oveľa Ocenia za vaše pochopenie na to nekontrolovateľné veci.

Dúfam, že budete uspokojiť s našimi celkových služieb, ako aj výrobkov a tešíme sa na vašu dobrú spätnú väzbu čoskoro. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Štítky: priadze, pletacie, hodváb ručné pletacie priadze, ručné pletacie priadze, Lacné priadze, pletacie, Kvalitný hodváb ručné pletacie priadze, Čína ručné pletacie priadze Dodávateľov.

Hlavná farba salmom ružová 06
Hmotnosť 0 - Lace/Fingering
Použitie Ručné Pletenie
Technics Krúžok Sa Točil
Priadza Počítať 38s
Číslo Modelu MOHAIR-06
Materiál 50%- Angora Cashmere & 50%- Hodváb
Typ Produktu Zmesových Priadzí
Twist Tristo šesťdesiat
Druh Mohair Zmesových Priadzí
Množstvo veľa 6 Loptičiek x 1.76 oz (50g)
Štýl 1-vrstvové alebo Háčkované ČIPKY
Priadza Typ Nečesané
Zároveň 12.6
Vzor Farbená
Pevnosť Dvesto šesťdesiat
Funkcia Anti-Obaľovanie
Krajina Výroby Čína
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.33kg (0.73lb.)
Typ Jednotky veľa (6 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Predaj Veľa 6 loptičiek x 50g ČIPKY MOHAIR Cashmere hodváb ručné Pletacie Priadze salmom ružová 06

Predaj Veľa 6 loptičiek x 50g ČIPKY MOHAIR Cashmere hodváb ručné Pletacie Priadze salmom ružová 06

Súvisiace produkty

Porovnať