Zlata Bola Eudora Harmóniu Loptu Anjel Volajúceho Zvonkohry Lopta fit pre Tehotenstvo Ženy Zvuku Hudobných Dieťa Mexická Bola Prívesok Šperky

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Zlata Bola Eudora Harmóniu Loptu Anjel Volajúceho Zvonkohry Lopta fit pre Tehotenstvo Ženy Zvuku Hudobných Dieťa Mexická Bola Prívesok Šperky!

Stav: 100% Zbrusu Nový Dieťa Zvonkohry Loptu Anjel Volajúceho

Množstvo: 1piece farebnú loptu

Lopta veľkosť: 12 mm/14 mm/16 mm/18 mm/20 mm pre váš voliteľný

Viac Harmónie bola/Tehotenstvo loptu/Zvonkohry ball/Dieťa bola:

1)a Netraste s ním, a to bude príjemným hlasom

2)Pôvodne výrobca

3)Ideálny darček pre dieťa zobraziť

4) OEM

Prosím, napísať poznámku ako A20-20 mm, ak potrebujete objednať aj iné farebné gule.

Viac harmomy bola zvonkohry loptu v našej predajni na predaj, welcome

kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť teraz :

Package Darčekovej Krabičke

Milí Kupujúci, tieto položky sú vyrobené podľa našej továrni. Naše položka je vysokej kvality. A sme navrhli štýly pre našich položku, a aby sa im. Zároveň môžeme prijať veľkoobchodné objednávky, a môže ich na základe našej objednávky zákazníka. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na akúkoľvek otázku. Ďakujeme!

HARMÓNIA BOLA je rozsah attrctive prívesky určené pre tehotné matiek nosiť nízko nad ich brucho. Prívesok má upokojujúce melódie zvonkohry, že sa upokojiť dieťa po narodení.

HARMÓNIA bola alebo Anjel volajúceho, bude pekný zvuk po trasie. Vyberte si z ôsmich možností: stopa, zelené a strieborné puzdro, ružová a strieborná puzdro, červené a strieborné puzdro, striebro a strieborné puzdro, modré a strieborné puzdro, žlté a strieborné puzdro, strieborný prívesok srdce. Tento krásny ručne prívesok robí krásny darček pre všetkých mama-k-byť a môžu byť nosené pred a krátko po narodení dieťaťa. Tým Bola Hudobné Tehotenstva Prívesok je viac než len náhrdelník, pomáha puto matky a dieťaťa a udržať dieťa útechu od 20 týždňov vopred narodenia až dlho po narodení. V náhrdelník môže byť tiež použitý ako ošetrovateľskej náhrdelník, ako dieťa môže hrať so prívesok vedenie baby hore, aby sa zdravotná sestra.

Čo je Zvonkohry loptu? (alebo Tehotenstva bola)

Pôvodom z Mexika do Zvonkohry lopta je hudobné zvonenie prvý nosili tehotné ženy a od dávnych čias mnoho generácií Mexickej matky, aby sa majú prísahu tým, upokojujúce a upokojujúci účinok, že Zvonkohry loptu má na ich nenarodené deti počas ich tehotenstva a aj po pôrode.Vážený Zákazník, vítame vás

Na Zvonenie lopta je navrhnutý tak, aby vytvárať jemné, mäkké chiming zvuku počas matiek pohyb a dieťa je uvoľnené tým, že tieto zvončeky až do narodenia. Hovorí sa, že účinky týchto zvona efektívne pracovať na dieťa počas dojčenia raz ona alebo on prišiel. Rovnaké zvuky, ktoré soothed a utíšil vaše dieťa počas tehotenstva, budú mať rovnaký upokojujúci účinok akonáhle dorazí. Rovnakým spôsobom, že hrá upokojujúcu hudbu na vaše nenarodené dieťa môže sooth a pokoj, Mexická Bola je tiež uvedený na pomoc pri ošetrovateľstva, ako dieťa môže husle s whist mama nosí, ako náhrdelník a upokojujúce zvončeky majú rovnaké fantastický účinok.

Kedy a ako použiť Zvonenie loptu ?

To určite viac ako náhrdelník. Je to najlepší darček pre všetky mamičky-k-byť, a veľký suvenír pre mamičky po deti sa rodia, za pripomenutie tých krásnych časov. Počas raného obdobia tehotenstva, mamičky môžu waer to ako standared alebo matinee náhrdelník. Je to cool a sexy. Po dieťa rastie väčšie, mamičky môžu nosiť náhrdelník odpočíva nízkou na bruchu. Od 20. týždňa, deti môžu počuť zvuk okolo brucha, potom sa môžu hrať a užívať si krásnu hudbu z bell prívesok, mamičky, môžete ho použiť na komunikáciu s deťmi, je to tak úžasné. Budete sa cítiť dieťa chvenie v bruchu. Že zvýši spojenie medzi mm a dieťa. Spolu s bábätká rastú väčšie, budú oboznámení s týmto harmóniu zvuku. V neskorších dní, dieťa sa bude cítiť útechu a šťastný, keď sluchu to. Tento náhrdelník môže byť tiež použitý ako ošetrovateľskej náhrdelník dlho po narodení dieťaťa. Mama sa môže nosiť Zvonkohry loptu (Tehotenstvo Bola) z približne 20 týždňov do jej tehotenstvo, alebo od kedy sa cíti ako jej prvá vlaje pohybov z dieťa. Z tejto etape tehotenstva a dieťa môže ľahko počuť a rozlišovať zvuky počuť cez múmie? stummy.

Podmienky Služby

Zásielky

1. Položky sú bezplatné dodávané z Číny pomocou Letecky, a ePacket Spojených Štátoch, do 1-2 pracovných dní.

2. DHL je najrýchlejší doprava. Ak si objednáte viac ako isté množstvo, sme sa loď, DHL. To trvá len o 3-7 pracovných dní.

3. Za normálnych okolností, tovar bude odoslaný within1-3 pracovných dní od zaplatenia. Dodacia lehota je najlepšie odhadnúť, ale nie je zaručená z dôvodu rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše položky sú kontrolované. Ak by ste nemali prijímať položky v rámci predpokladaného času, prosím, kontaktujte nás pred akýmkoľvek neutrálny/ negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém.

Platby

Akceptujeme alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

Návrat Politiky

Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položku, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní od prijatia objednávky. Kupujúci bude zodpovedný za návrat poštovné náklady, a prosím, majte na vrátený tovar v pôvodnom podmienky.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Ceníme si vaše porozumenie v tejto veci.

Štítky: Zvonkohry Loptu, Mexická Bola, Harmónia Loptu, Lacné zvonkohry loptu, Vysoká Kvalita mexická bola, Čína harmóniu loptu Dodávateľov.

Názov produktu Eudora harmóniu loptu, harmónia bola lopta, zvonkohry loptu, mexická bola
Množstvo 1Piece zvonkohry loptu
Jemné alebo Módne móda
Položka Druh Prívesky
Kovy Typ Pozlátené na medi
Prívesky Typ Posuňte
Tému Dieťa zvonkohry loptu
Materiál Pozlátené na medi
Lopta Veľkosť 12 mm,14 mm,16 mm,18 mm,20 mm eudora harmóniu loptu
Štýl Trendy
Podmienky 100% zbrusu nový Zlata Bola Eudora Harmóniu Loptu
Pohlavie Unisex
Tvar\vzor Loptu
Názov Značky Eudora
Číslo Modelu HA021
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zlata Bola Eudora Harmóniu Loptu Anjel Volajúceho Zvonkohry Lopta fit pre Tehotenstvo Ženy Zvuku Hudobných Dieťa Mexická Bola Prívesok Šperky

Zlata Bola Eudora Harmóniu Loptu Anjel Volajúceho Zvonkohry Lopta fit pre Tehotenstvo Ženy Zvuku Hudobných Dieťa Mexická Bola Prívesok Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať