Úplne Nové Kvalitné Kovové v uchu slúchadlá JBM MJ-6600 In-ear Slúchadlá HD HiFi slúchadlá s Retail Box

Nový produkt

Skladom

€9.64

Pridať do obľúbených

Popis produktu

JBMMJ - MJ6600 slúchadlá do uší, 20-20 KHZ frekvenčný rozsah, impedancia 16, 113 db citlivosť, ľahké riadiť, zápas s audio vypočuť veľmi dobre. Slúchadlá pre hudobných nadšencov špeciálne set-up (nastavenie zvuku, zvukové izolácie funkciou enhanced môže priniesť skvelé basy zvuk, ako je počúvanie hudby, HiFi a dôvod, pre ľudí, ktorí sú veľmi dobrou voľbou. In-ear dizajn, zlepšiť nosenie stálosť štandardné tri veľkosti mäkké silikónové chrániče sluchu súbor nepremokavé a sweatproof, súčasne môže účinne odrežte prebytok hluku a môžu umyť pod tečúcou vodou na ušné sviečky a ušné sviečky majú antibakteriálne povlaku, znižuje riziko ušné infekcie.

Drôt materiál:

PU roll materiál

termoplastických elastomérov TPR, PU(Termoplastický Elastomér) Je vysoko elastická guma, vysoká pevnosť, elasticitu, no tiež má vstrekovanie vlastnosti materiálov.

Netoxický bezpečnosť, široký rozsah tvrdosť, dobrá farebnosť, mäkké, odolnosť voči poveternostným vplyvom, únavovú odolnosť a teplotná odolnosť.

Špecifikácie:

1.Model: MJ6600

2.Typ: V Uchu

3.Priemer reproduktora: Φ6mm

4.Materiál: Kov

5.Príslušenstvo: S M L troch veľkosť silikónové chrániče sluchu

6.Farba: Sivá /Káva /Strieborná

7.Konektor: Φ3.5 mm

8.Dĺžka: 120 cm

9.Kábel priemer: Φ2.2 mm

10.Impedancia: 16 Ω

11.Frekvenčný Rozsah: 20Hz-20kHz

Produkt Show:

Spokojnosť Zákazníka

1) Ak nie ste spokojní s produktom, ktorý ste zakúpili, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás najlepšie riešenie pre vrátenie výrobku, my vám vrátime peniaze. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.(Poštovné a balné náklady nie sú refundovateľné.) Položka musí byť vrátený do 7 Dní po tom, ako dostanete položky v pôvodnom stave. Kupujúci zodpovedný za náklady na dopravu. Sme najlepšie riešenie vrátenie peňazí po prijatí položky v čase.

2) Ak máte akékoľvek otázky alebo nie ste spokojní s produktom, ktoré ste zakúpili, Prosím kontaktujte nás pred posudzovaní dochádzky, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,sme najlepšie riešenie nenesú žiadnu neutrálne alebo negatívne ohlasy. Sme najlepšie riešenie, bude sa snažiť, aby čo najlepšie vyriešiť problém, ktorý máte.

3) zaviazali Sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Prepravné Informácie

1) náklady na Dopravu: Kliknite na tlačidlo "Sh ipping Čas a Náklady" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2) Čas, v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy

3) Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

4), Sme nie je zodpovedná za žiadne clo alebo dovozu dane,ale objednávky vám bude zaslaný ako darček s nižšou hodnotou vyhlásiť.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: počítač slúchadlá, lacné slúchadlá, slúchadlá predlžovací kábel, Lacné počítač slúchadlá, Vysoko Kvalitné slúchadlá lacné, Čína jack pre slúchadlá predlžovací kábel Dodávateľov.

Použitie Mobilný Telefón
Ovládanie Hlasitosti No
Komunikácia Káblové
Uvedenie na trh Dvetisíc sedemnásť
S Mikrofónom Áno
Podpora Apt-x No
Ovládacie Tlačidlo Áno
Je bezdrôtové No
Bezdrôtové Typ Žiadne
Frekvenčný Rozsah 20-20000Hz
Podpora APLIKÁCIÍ No
Vocalism Princíp Dynamický
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Štýl Ucho
Citlivosť 113dB
Číslo Modelu MJ-6600
Podpora Pamäťovej Karty No
Dĺžka Riadok 1,2 m
Konektory 3,5 mm
Funkcia Pre Mobilný Telefón,HiFi Slúchadlá
Package Č retail box
Nepremokavé No
Odolnosť 16Ω
Konektor Typu Riadok Druh
Názov Značky JBMMJ
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Úplne Nové Kvalitné Kovové v uchu slúchadlá JBM MJ-6600 In-ear Slúchadlá HD HiFi slúchadlá s Retail Box

Úplne Nové Kvalitné Kovové v uchu slúchadlá JBM MJ-6600 In-ear Slúchadlá HD HiFi slúchadlá s Retail Box

Súvisiace produkty

Porovnať