Doprava zadarmo inšpirujúce výroky nálepky "buďte zmenou, ktorú chcete vidieť "vinyl na stenu umenie inšpiratívne citáty pre deti izba

Nový produkt

Skladom

€4.08

Pridať do obľúbených

Vitajte na "i príbeh",prajeme nášho tovaru je súčasťou váš príbeh

Tejto série je špeciálne určený na export do Európy a Spojených Štátov( Americký & Europ Štýl), ale tiež výber z ebay/amazon Top-hodnotené predajcov. (Mnohé výrobky vyzerajú rovnako,ale kvalita je veľmi rozdielna)Ak ste zodpovedný predávajúci kvality výrobku,táto séria bude vaša najlepšia voľba

Kvalita: pravidelné značky výrobcov vyrába, zabezpečenia kvality.Účinok je ideálny ako ručne namaľovaný obraz. Vyrobené z nepremokavých vinyl, s 5 rok indoor / outdoor odolnosť

Funkcie : Non-toxi ,šetrné k životnému prostrediu, Vinylové nálepky. Vymeniteľné samolepky/Easy Stick&Easy take off/Double Vzor na Sklo,interiérové steny alebo windows domova,kúpeľňa,pracovňa,deti škôlky,internáte alebo store/šetrná k Životnému prostrediu a nepremokavé

1 nastavte zvyčajne zahŕňa: 1 list Vinyl Obtlačky;1 list Prenos Firmy;1 ks Návod na použitie V Engsish.1 ks demo vzorky.1 originálny produkt taška ( výhodné uložiť a spätný predaj )

Farby: Biela, Červená, Fialová, Svetlo Sivá, Zelená, Modrá, Tmavo Modrá, Svetlo Zelená, Svetlo Žltá,Tmavo Sivá, Ružová, Čokoláda, Armáda Zelenú, Modrú Oblohu ..( predvolené nastavenie farieb, ako je uvedené v snímky alebo čierna , môžete vybrať iné farby z Farebnej Karty )

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: Tam je bez podkladového materiálu. Obrázky sú poskytované len pre referenčné účely.Pre SKUTOČNÚ Veľkosť plechu,prosím, odkaz meraní vyššie ( Ak máte nejaké vlastné, alebo potrebujete iné veľkosti alebo farby,povedz nám, prosím)

Farbu Karty:

Platby: akceptujeme Alipay na www.haix.sk. Za položky môžete zaplatiť Kreditnou Kartou (RMB kanál a USD kanál bodov), Web Peňazí (ďalej len WM), TT, Western Union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto, SOFORT Bankovníctva a tak. Vaša objednávka bude zatvorené, ak nemôžete dokončiť platbu do 20 dní.

Package: Prosím, nebojte sa. Zvyčajne sme pack tovaru aj do kartónovej tube, aby sa ubezpečil, dostanete ho vo vyhovujúcom stave. Ponúkame zabezpečenie kvality služby. Prosím, láskavo pošlite nám fotky z balíka, ak to bolo zlomené alebo poškodené, keď ste dostali sme odoslať nový produkt alebo vám vrátenie peňazí.

Doprava: prepravné služby po celom Svete.Zvyčajne tovar vám bude zaslané v 1-3 pracovných dní po tom, čo sme prijatú platbu. Budeme deklarovať svoju položky ako "dar" a ocenené nižšiu cenu pre colné odbavenie pohodlie. Nie sme zodpovední za akékoľvek dane, clá a poplatky vo svoj ciel. Niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak ste sa nemohli dostať vašu zásielku v čase, kontaktujte nás prosím v prvom rade. Sme si zodpovednosť za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vznikli počas prepravy.

Kontaktujte Nás: ceníme si našich zákazníkov a obchodných veľmi veľa. Ocenili by sme veľmi veľa, ak môžete nechať nás 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak máte nejaké problémy, o našich produktov, ako sú chýbajúce písmená , nesprávne množstvo, zlý výrobok, pokrčené alebo nie sú tak spokojní v každom ohľade, budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili a poskytnúť preposielanie alebo vrátenie peňazí alebo iných súhlasili ste riešenia. Prosím, nenechávajte žiadne spätnú väzbu, kým tento problém je vyriešený. Budeme odpovedať svoju správu do 24 hodín v pracovné dni. Vítame vás v každom čase!

Štítky: Vinyl Na Stenu Umenie, vinyl na stenu, inšpiratívne citáty, Lacné vinylové fólie wall art, Vysoko Kvalitný vinyl na stenu, Čína inšpiratívne citáty Dodávateľov.

Štýl Európa
farba q0100 čierna, q0100 zlatý, q0100 biela
Klasifikácia Na Stenu
špecifikácie stále života načítaný
Scenáre Steny
Materiál Plastové
merania / obrábania režim veľká
Vzor byt samolepky na stenu
Číslo Modelu 0100
Cenzurovať Kód 0100
priestor deti izba
Špecifikácia Single-piece Package
Veľkosť 74x70cm
Tému byť zmena chcete vo svete
Funkcia Tabuľa Nálepky
Názov Značky Duknow
eurozóny jednotka kus
Hmotnosť Balenia 0.22kg (0.49lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo inšpirujúce výroky nálepky

Doprava zadarmo inšpirujúce výroky nálepky "buďte zmenou, ktorú chcete vidieť "vinyl na stenu umenie inšpiratívne citáty pre deti izba

Súvisiace produkty

Porovnať