Veľké čierne strapec dámskej módy drahokamu drop náušnice E054

Nový produkt

Skladom

€1.73

Pridať do obľúbených

Veľké čierne strapec dámskej módy drahokamu drop náušnice

Milí priatelia,

1.Vitajte v mojom obchode! Ak je vaša objednávka viac ako 6 párov, dostanete 10% zľavu! nd ponúkame každého kupujúceho Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok air mail.

2.Všetky farbu a štýl sú k dispozícii, sa nemusíte starať o anyting, ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ue priamo! ďakujeme !

Platba: Escrow, Kreditné karty , Úniu západnej a T/T. môžete vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Spätná väzba: vážime si pozitívnu spätnú väzbu, dajte nám vedieť, že ste dostali svoje objednávky a môžete uspokojiť s položkami. iste, radi vám vráti pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.Ak ste nedostali vašu položky, alebo ak ste dissatisfy s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás v čase. Sme radi, že môžeme vyriešiť problém za vás. Vďaka. Vrátenie tovaru: garantujeme svoj nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou. Ďakujeme vám za vašu podporu Pripomenúť: Prosím, nechajte správu na mňa, ak chcete, aby mix rôznych štýlov v rovnakej cene, alebo podobnú cenu, ak ste objednávku, a ja som sa pripraví položky pre vás správne.Ďakujeme!Kontaktovať nás môžete pred úhrady, ak chcete veľkoobchod alebo vybrať iný lodnej dopravy, budeme meniť ceny a kombinovanej dopravy v závislosti na vašej objednávky. Nebude vrátenie po zaplatení. Vítame zmiešané veľkoobchodníkov. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Štítky: náušnice srdca, Drahokamu kvet, náušnice anjel, Lacné srdca náušnice, Vysoká Kvalita drahokamu kvet, Čína náušnice anjel Dodávateľov.

či inlaying zliatiny inlaying umelé gem / pol gem
Číslo Modelu #E054
Položka Druh Náušnice
Kovové Farby Zlatá farba
Tvar / vzor iné tvary / vzor
Pohlavie Ženy
Tvar\vzor Rastlina
Náušnice Typ Drop Náušnice
Jemné alebo Módne móda
Štýl Bežné/Športový
Názov Značky YFJEWE
Materiál kov
Hlavný Kameň Farba Čierna
Kovy Typ Medi
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľké čierne strapec dámskej módy drahokamu drop náušnice E054

Veľké čierne strapec dámskej módy drahokamu drop náušnice E054

Súvisiace produkty

Porovnať