Silný Multi Rýchlosť Dildo Vibrátor Dospelých sexuálnu Hračku, G mieste Upozorňuje Dilda Masér Jasné Penis Vibrátor Sex Produkt Pre Ženy

Nový produkt

Skladom

€2.86

Pridať do obľúbených

Silný Multi Rýchlosť Dildo Vibrátor Penis Dospelých sexuálnu Hračku, G mieste Upozorňuje Dilda Masér Vibrátor Hračky, Sex Produkty Pre Ženy Popis Gyrating Nepremokavé Penis Vibrátor Funkcie

Ak máte radi svoje sexuálne hračky, silné, hrubé a rippled, to je vibrátor pre vás!

Na Gyrating Nepremokavé Penis je vyrobený z jelly materiálu, ktorý ohrieva rýchlo na telesnú teplotu a môžu byť kombinované s oboma vodnej báze a silikónové lubrikanty pre extra hladkým potešenie. S viacerými rýchlosti na váš povel a nepremokavé tesnenie, nie sú tam žiadne obmedzenia výšky extázy môžete dosiahnuť s týmto vibrátorom! Tento veľký chlapec má stredne dlhé a pôsobivé obvode, ktoré budú mať stredne pokročilých a pokročilých sexuálnu hračku užívateľov s úsmevom celú noc.

? Vibrátor je vyrobený z Pružného, Priesvitné želé Materiálu

? Krútenie Vibrátor Základne Ovládacie Prvky Multi-Rýchlostné Vibrácie

? Hrubé Hriadeľ tak, aby vyhovovali Vašim Potrebám

? Vodotesný Vibrátor pre Vlny Podvodné Radosť

? Používa 2 Batérie typu AAA (predáva sa samostatne)

? Zábavné Voľbou pre Stredne pokročilých a Pokročilých sexuálnu Hračku Užívateľov

Vibrátor?s rovnou hriadeľ je sklopiť v realistický penis, hlavy pre skutočný život pocity, s spálenom okraj, ktorý bude stoke svoje vášne s každým ťahom. Posedenie s veľkými ryhované žily, tento vibrátor cíti rovnako ako firmy, pulzujúca erekcie milenca, pričom si viac a viac! Na poddajná jelly materiálu jemne ohýba a šnúry, aby zodpovedali vaše krivky, zabezpečenie komfort s vaše erotické zážitky.

Vložené v strede hriadeľa, nadrozmerné bullet motor poskytuje silný radosť, ktorá rezonuje v celej dĺžke hračka pre intenzívne uspokojovanie pocity. Chceli prejsť až rýchlosti v strede diania? Žiadny problém! Len twist vibrátor base doľava alebo doprava a vychutnať si všetko od jemné pradenie k orgazmu buzz presne, keď budete chcieť. Nepremokavé tesnenie umožňuje Gyrating Nepremokavé Penis s Vibrátorom, aby sa tešil vo vani alebo v sprche pre diskrétne sólo potešenie alebo zaparené, sprchovací kút pre dvoch.

Čistiť po zábava je hotovo, len utretie vibrátor povrch s mydlom a vodou alebo toy cleaner, a suché pred skladovaním. Aby ste túto sexuálnu hračku, funguje skvele, skontrolujte utiahnutie spp pred použitím vo vode, a odstrániť batérie medzi používa na zachovanie energie. Produkt Zobraziť Zaručené Súkromie Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôvery. S úplne obyčajný obal, jediný človek, ktorý stále nadšení vaše dodávky je na vás.

Všetky objednávky sú odoslané v jednoduchom balení. Nie je absolútne žiadny spôsob, ako hovorím, čo je vo vnútri obalu alebo kto je odosielateľ. Tu sú fotografie, ako sa na vaše objednávky je diskrétne a bezpečne zabalený. Služby Zákazníkom

V našom obchode, ako našim zákazníkom, ak nie ste spokojný, sme nešťastní. To je naozaj len to jednoduché! Chceme vás byť absolútne istý, v každej objednávky, ktoré ste podali, a tak sme sa majú 90 dní ne-dohadovať sa vrátiť politiky, aby svoju myseľ v pohode.

To je najlepší servis politiky na www.haix.sk, prosím kliknite tu naučiť sa viac. Balenie & Poštovné

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

A podľa zákazníci potrebujú, pripravili sme pre vás rôzne spôsoby dopravy pre vaše možnosti, Kliknite na tlačidlo tu sa dozviete spôsob dopravy, ktoré sme používali.

Vlastník Odporúča Sa

Štítky: Vibrátor Penis, dildo sex, hračky pre dospelých, Lacné vibrátor penis, Vysoko Kvalitné dildo sex, Čína dospelých dildo Dodávateľov.

Materiál ABS + TPR
Názov Značky MaYaMang
Číslo Modelu dildo vibrátor
So Sexuálnym Podtextom No
Veľkosť Vibrating Dildos
Položka Druh Umelé penisy
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Silný Multi Rýchlosť Dildo Vibrátor Dospelých sexuálnu Hračku, G mieste Upozorňuje Dilda Masér Jasné Penis Vibrátor Sex Produkt Pre Ženy

Silný Multi Rýchlosť Dildo Vibrátor Dospelých sexuálnu Hračku, G mieste Upozorňuje Dilda Masér Jasné Penis Vibrátor Sex Produkt Pre Ženy

Súvisiace produkty

Porovnať