10PCS ,Japonský OKI reed kvality prvý normálne otvorený normálne zatvorené : ORT551 tri nohy transformácie, Doprava Zdarma

Nový produkt

Skladom

€12.61

Pridať do obľúbených

Obrázok:

Originálne pôvodnom obale, balenie 1000

Parametre výrobku :

Kontaktný Formulár expozície

C

Max. Kontakt Hodnotenie Maximálny Výkon

3 W

Max. Spínacie Napätie Maximálne spínacie napätie

30 v DC

Min. Skúšobné Napätie minimálne skúšobné napätie

100 VDC

Max. Spínaný Prúd Spínací Prúd

0. 2

Max. Vykonávať Súčasný Maximálny Zaťažovací Prúd

0,5 A

Max. Prvý Kontakt Odpor maximálny kontakt odolnosť

100 m

Min. Izolačný Odpor Minimálny Izolačný Odpor

1010

Max. Prevádzkovanie čas prevádzkový čas

1.0 ms

Bounce čas Odskočiť čas

1.5 ms

Max. Čas uvoľnenia čas uvoľnenia

0. 5 ms

Min. Rezonančná Frekvencia Odozvy Frekvencia

4000 HZ

Max. Prevádzková Frekvencia Maximálna Prevádzková Frekvencia

2 00 HZ

Vytiahnuť v Hodnote citlivé hodnoty

10 - 35 V

Min. Pokles na Hodnotu minimálne reset hodnota

5 V

Max. Kontakt Kapacita maximálny kontakt kapacita

1.5 pF

Test Cievka Cievka Test

Počet závitov kôl

Odolnosť odolnosť

5000 T

500

Reed Princíp :

Reed je suché reed rúry pre krátke, je druh pasívne elektronické prepínanie prvok kontakty , s jednoduchou štruktúrou , malých rozmerov a ľahko ovládať , atď., čo je všeobecne uzatvorenej šachte, sklenené trubice sú inštalované sú dva elastické upínacia doska zo železa , tiež nazývaný ródium kovov náplň s inertným plynom . Za normálnych okolností, dve reed, sklenené trubice vyrobené zo špeciálnych materiálov, ktoré sú oddelené . Keď magnetické látky blízkosti sklenenej trubici podľa pôsobenia magnetického poľa línie dvoch reed trubice je magnetized prilákať navzájom v kontakte jar bude ťahať za jeden povraz, aby sa okruh uzol pripojený na komunikáciu . Vonkajšie magnetické zmizne po dvoch trstina sú oddelené, pretože ich flexibilitu , linky aj pri odpojení. Preto, ako signál, ovládanie pomocou magnetického poľa riadok spínacie zariadenia , reed, môže byť použitý ako snímač pre počítanie limit , atď. ( bezpečnostný systém sa používa hlavne pre dverí snímač , magnetické výroba okien ) , ale tiež je široko používaný v rôznych komunikačných zariadení. V praxi to je zvyčajne riadené s permanentným magnetom je zapnutý alebo nie dva kusy kovu , to je tiež známe "Magnetron" .

Funkcie a aplikácie:

1 , Suché reed, kompaktná konštrukcia, malá hmotnosť , môže byť inštalovaný v extrémne obmedzenom priestore , prístroj je veľmi vhodný pre miniaturizáciu .

2 , Suché jazýčkový spínač komponenty sú hermeticky uzavreté v inertnom plyne atmosféru , nie je nikdy v kontakte s vonkajším prostredím , a dlhej životnosti .

3 , Suché reed, nie pomocou posuvného prvku , nebude zobrazovať vo všetkých kovov -súvisiace kovové únava jav downgradovať na zabezpečenie prakticky žiaden limit, mechanické život.

4 , Reed prepínač v telefóne , PBX , kopírovacích strojov , práčky, chladničky, fotoaparáty , Xiaoduwangui , dvere , okná magnetické , elektromagnetické relé, elektronické váženie , vodováha, meter plynu , vody meter a tak boli dobré aplikácie .

Reed Bezpečnostné Opatrenia :

1 , Pri reze alebo ohnuté reed viesť noha musí byť veľmi opatrní, aby sa zbytočného stresu dochádzky sklo - kovové pečate boli poškodené . Vhodné upínanie nástroja musí byť použitý

2 , Dlhé expozičné časy a teploty sa stretol môže spôsobiť sklo - kovové tesnenie poškodiť ( trhliny , tesnosť , atď. ) , a preto musí byť rýchly a spoľahlivý zváranie (proces ) . Odporúča spájkovanie podmienky: keď ruky spájkovanie 280 ~ 300 C , Keď vlna spájkovanie 250 Až 300 C .

Štítky: Trstinu, normálne zatvorené, Lacné tŕstia, Vysoká Kvalita normálne zatvorené.

Materiál Zmes
Výstup Prepínanie Snímače
Druh Magnetický Senzor
Názov Značky ZHIPU
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10PCS ,Japonský OKI reed kvality prvý normálne otvorený normálne zatvorené : ORT551 tri nohy transformácie, Doprava Zdarma

10PCS ,Japonský OKI reed kvality prvý normálne otvorený normálne zatvorené : ORT551 tri nohy transformácie, Doprava Zdarma

Súvisiace produkty

Porovnať