Easttop 24 Otvor Tremolo Harmonica 1pcs Kľúč A# B C C# D D# E F# G# pre vybrať Armonica Profesionálne harfa T2403

Nový produkt

Skladom

€18.03

Pridať do obľúbených

Vitajte na návšteve náš obchod! Easttop 24 Otvor Tremolo Harmonica 1pcs Kľúč A# B C C# D D# E F# G# pre vybrať Armonica Profesionálne harfa T2403 Farba: strieborný Kľúč : C Tlačidlo (ak je potrebné iné klávesy ,prosím zanechať odkaz na nás, keď si urobiť poriadok,inak sa nám poslať Tlačidlo C pre vás )Existuje C, A, B, D, E, F,G, F#, G#, A#, C#, D# 12 Tlačidiel vyberte cenu, je z jedného kusu, ak si dopyt súpravy (7 kľúče, sady : A, B, C ,D ,E ,F ,G alebo 12 tlačidlá stanovuje: A, A#,B, C , C#, D , D#, E ,F ,F#, G, G# ), prosím zanechať správu alebo nám pošlite e-mail na detaily. Balík obsahuje :Na harmonica *1, živice box*1, čistiaca handrička*1.

Popis: 1, Dovezené, fosfor-bronz reed (Zvuk Jar): obsah Medi na 99,99%, proti korózii, proti únave s svetlejší tón. 2,Nemecko vybavenie:Sino-nemecký spoločného podniku DMG CNC planer jar stroj,záruka zvuk jar intonáciu. 3, Zahustenie Medeného plechu, 1mm medeného plechu je harmonica zvuk viac jasné a melodické. 4,obalový dizajn:zahustiť medi kryt,jemné tlač dizajn s dosť tvrdosti,to nie je ľahké nedeformujte s dlhý čas prehrávania. 5, ABS živice podvalov. 6, multi-point podporu dizajn Na zadnej strane, Viac pevné a trvanlivé.

Zárukou kvality: Sme profesionálne QC tím s cieľom zabezpečiť vysoko kvalitné produkty a správne balenie v každej zásielky.Sme si istí, že naše hudobné nástroje, ktoré majú presné tón,atraktívne zvuk,hladký výkon a elegantný vzhľad.Každý výrobok bude kontrolované a testované pred doprava,tak budeme vám ponúkajú produkt dobrej kvality, ale nízka cena,ja si myslím, dostanete spokojní produkt z nás. Colného odbavenia(Menej alebo žiadne Colné poplatky Za Svoj Tovar!) Budeme loď položku a prehľad tovaru hodnota USD 5 alebo 10.Možno budete musieť platiť žiadne clo.Ale colné sa otvoriť balíček a preceniť produkty niekedy,Máme dostatok skúseností, aby vám pomohol dostať produkt, prostredníctvom bezpečne. Vracia: vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok .Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti ,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Spätná väzba: Sme výrazne hodnota vaše názory a návrhy, ako kupujúci,a my sa budeme snažiť získať čo najviac pozitívnej spätnej väzby k dispozícii.ak sa vám nepáči naše produkty na akýkoľvek z dôvodu,prosím, neváhajte a pošlite nám svoj názor,my to ocenia moc!Prosím, kontaktujte ma priamo pred odchodom neutrálny alebo negatívny názor!

Harmonica má svoje výhody menšieho objemu a pohodlné nosenie, má mená 'vykonávať na hudobný" a "vrecko klavír'. Má svetlé a mäkký tón andspecial hudobné vystúpenie . Môže to Sólo,niekoľko, alebo mnoho ľudí ensemble, a môžete hrať s inými hudobný nástroj spolu,a môžete hrať na singingand tanec.

Drží hamonica:

Všeobecne platí, že hráč používa jeho ľavej a pravej ruky na pridržte obidva konce harmonica respektíve,že je,ľavou rukou pridržte basy časť a pravou rukou podržte soprán. Počas hrať, s využitím pôsobenia twist presunúť harmonica horizontálne a nechať iných častí telo uvoľnené.

Harmonica Zdravie a Údržba:

1. Aby sa zabránilo infekčné choroby a udržať zdravie ,nepoužívajte, prosím, iných ľudí harmonica.

2. Prosím, vypláchnite ústa alebo kefkou zuby pred hraním harmonica, aby sa zabránilo malých objektov do úst dať do harmonica.

3. Prosím, nehrajte harmonica silne chrániť vaše harmonica trstina.

4. Mierne ťuknite sa sliny a utrite náustok a krycích dosiek sa po hranie,potom dal harmonica do prípadu.

5. Prosím nedovoľte, aby vaše harmonica ovplyvnené pôsobením vonkajšej sily.

6. Nie utrite si harmonica s žiadne rozpúšťadlá,to by mohlo spôsobiť harmonica škody.

Chromatické Harmonica 12 Otvory 48 Naladiť Armonica 12 Harpa Easttop Armonica Cromatica Instrumentos MusicaisChromatic Harmonica 12

24 Otvor Tremolo Harmonica A# B C C# D D# E F# G# Harmonica Set Easttop Armonica g Professional 24 Otvor Tremolo Harmonica

Štítky: Tremolo Harmonica, harmonica a, harmonica tlačidlo g, Lacné tremolo harmonica, Vysoká Kvalita a harmonica, Čína harmonica tlačidlo g Dodávateľov.

Druh 24 Otvor Harmonica
Package živica prípade
Materiál Telesa kov
Miesto Pôvodu Čína
Počet Vrty 24
Číslo Modelu 0066
Tón 12 naladiť na výber
podvalov, materiály ABS živice
Kľúč A B C D E F G
Výslovnosť Metóda Tremolo
farba strieborné a zlaté
Počet Kľúčov no
Názov Značky SevenAngel
kryt materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Easttop 24 Otvor Tremolo Harmonica 1pcs Kľúč A# B C C# D D# E F# G# pre vybrať Armonica Profesionálne harfa T2403

Easttop 24 Otvor Tremolo Harmonica 1pcs Kľúč A# B C C# D D# E F# G# pre vybrať Armonica Profesionálne harfa T2403

Súvisiace produkty

Porovnať