200*75mm Vrúbkovaná Guma Kontakt Kolesa Dynamicky Vyvážený Pás Sander Kolesa Brúsneho Pásu Nastavte

Nový produkt

Skladom

€70.55

Pridať do obľúbených

Možnosti Vnútorného Otvoru:

ID 25 mm --- 25 mm cez otvor používa na hriadeľ motora alebo brúska nápravu.

Pre 6202 ložiská ---- 35mm vnútorného otvoru s poistné krúžky ( Ložiská nie sú súčasťou )

B 12,7 mm nainštalovaný ---- Koliesko nainštalovaný ložiská s 12,7 mm, vnútorné diery ( ložiská OD35*ID12.7*TH11mm )

B 15 mm nainštalovaný ---- Koliesko nainštalovaný ložiská s 15 mm, vnútorné diery ( ložiská OD35*ID15*TH11mm )

Produktový Mix: Gumové, Hliníkové kolesa core

Veľkosť: 200 (OD)* 75(TH)

Tvrdosť: Stredne 70A ( Tvrdosť 35A-95A môže byť prispôsobený )

Máme iné veľkosti, ako sú 2" 3" 4" 6",10",12", 14" Priemer, pls, kliknite na !

Funkcia: Vyrobené zo Silných tvrdo na sebe gumy, práca s brúsneho pásu #36-1000 pre hrubé brúsenie, jemné leštenie Lepené vynikajúce, s dlhou životnosťou, Nízkou úrovňou šumu, bez vibrácií, bezpečná prevádzka prostredie

Použitie: Baranov Bralin Kontakt Koliesko ponúka celý rad Kontakt Kolies splniť vaše konkrétne brúsenie a dokončovacie potreby. Sme vyrobiť naše Kontaktné Kolesá na vysoké štandardy kvality a presnosti. Naše gumové Plochy sú navrhnuté tak, aby poskytujú dlhú životnosť a spoľahlivé služby! Nový Kontakt Kolesá sú bežne dostupné z 2" 14" v priemere. Tvár šírkach sú od 1." 6", plain alebo ryhovanou. Durometers rozmedzí od 35A, na leštenie a ľahké prebrúsenie, na 90A, pre viac agresívne kovové odstránenie. Všetky naše Kontaktné Kolesá sú vyvážené pred odchodom našej továrni. Môžeme tiež vlastný dizajn a výrobu Kontakt Kolies vašich požiadaviek na mieru pre prácu s unikátna aplikácia.

VĎAKA ZA NÁVŠTEVU ! L-Paladin Obchode sú profesionálne a známy dodávateľ Brusivá a Brúsne nástroje sa nachádza v Dongguan, Guangdong. Sme boli zapojení v tomto odbore už viac ako desať rokov, a našich produktov sú veľmi rozsiahle. Pre viac súvisiacich produktov, prosím, informujte nás a my vám skontrolovať našom sklade v čase. AKO zadať OBJEDNÁVKU: PLS kliknite na "Buy Now" tlačidlo, keď ste na mieste, poradí, potom bude vás viesť do konca platby, zatiaľ čo si môžete nechať správu, pokiaľ ide o údaje, ktoré sú dôležité si myslíte. Odporúčame Escrow (Alipay) pre bezpečné transakcie. Escrow je BEZPLATNÉ strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je prepustený dodávateľa len po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky. V súčasnosti môžete platiť pomocou 1) Kreditnej Karty 2) Bankový Prevod (3) Moneybookers 4)Western Union 5)Iné Metódy podporované www.haix.sk ako Maestro, Qiwi Peňaženky,Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti

Kupujúceho Poznámky:

Akékoľvek požiadavky o objednávke, prosím, na vedomie, keď zadať objednávku, alebo nechajte správu na poradie stránky !

Naša cena nezahŕňa clo alebo dane. Zvyčajne sme vyhlásiť nižšiu hodnotu, s cieľom vyhnúť sa alebo znížiť kupujúceho dane. PS: DHL, alebo iné express môžu účtovať ďalšie dovozného cla pre niektorých Európskych Krajinách, ako Španielsko, Nemecko, Francúzsko, Veľká Británia, Rumunsko, Holandsko atď., ktoré sú mimo našej kontroly, je preto lepšie, ak zvolíte e-EMS, EMS alebo Čína Príspevok Vzduchu Pozemok pre balík nad 2 KG.

Ak sa rozhodnete, DHL, ale vaša adresa je pokutu ako odľahlých oblastiach, DHL, máme poslať balík Fedex, UPS, TNT, EMS alebo Čína Post namiesto toho, bez akýchkoľvek poplatkov alebo vrátenie peňazí.

Package nad 2 KG do Ruska, prosím, neváhajte a vyberte si Predávajúci je Spôsob Dopravy, pošleme ho Špeciálnu linku, ktorá určite možno sledovať. Len prosím uveďte vašej DANE # ako ruský Vlastné vyžaduje.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Pošlite nám e-mail pred odchodom negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Ďakujeme !

Štítky: pás sander kolesá, gumené kontakt kolies, Kontakt kolies, Lacné pás sander kolesá, Vysoko Kvalitné gumené kontakt kolies, Čína kontakt kolesa Dodávateľov.

Veľkosť 8"*3"
Druh Pás brúska kontakt kolies
Názov Značky RAMS BRALIN
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Číslo Modelu RW0803
Veľkosť Balenia 21cm x 21cm x 8cm (8.27in x 8.27in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

200*75mm Vrúbkovaná Guma Kontakt Kolesa Dynamicky Vyvážený Pás Sander Kolesa Brúsneho Pásu Nastavte

200*75mm Vrúbkovaná Guma Kontakt Kolesa Dynamicky Vyvážený Pás Sander Kolesa Brúsneho Pásu Nastavte

Súvisiace produkty

Porovnať