Viborg Deluxe Sus304 Nerez 60 cm Kúpeľňa Jeden Uterák Bar Držiteľ Vešiak, Kartáčovaný, Xs-601

Nový produkt

Skladom

€12.77

Pridať do obľúbených

VIBORG ® -- Vytvára Č.1 Značky

z

Prvotriedne Výrobky Najvyššej Kvality v Číne!!!

Detaily Produktu Zobraziť:

◊◊◊VIBORG Deluxe SUS304 Nehrdzavejúcej Ocele Jeden Uterák Panel ◊◊◊

Vyrobené z SUS-304 Nerezovej Ocele S pevnou SUS-304 nerezovej ocele odlievanie podporu, aby sa zabezpečilo stabilitu a odolnosť Skutočne vynikajúci povrch--esteticky vzhľad, ktorý je charakteristický pre SUS-304 nerezovej ocele výrobky Najvyššej kvality; nebude hrdze, zostáva nehrdzavejúcej navždy, SGS 72 hodinový Salt Spray Test, 100% odolný Dĺžka lišty: 60 CM S skryté skrutky,

TEPLÉ TIPY: Buďte opatrní, keď predávajúci hovorí, že jeho výrobky sú vyrobené z SUS304 nehrdzavejúcej ocele, ale predáva ich za veľmi nízke ceny! Ich výrobky sú pravdepodobne vyrobené z nižších 201 nerezovej ocele! Pretože cena 304 nerezovej ocele, je takmer päťkrát vyššia ako 201 nerezovej ocele!!! Byť múdry kupujúci a nie dostať podvádzal, môj priateľ! P lízingu vždy majte na pamäti, večný istiny na trhu: ceny produktov sú vždy úmerné ich kvalita!!!

Popisy Produktov

Druh SUS-304 Nerezovej Ocele Jeden Uterák Bar Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (pevninská časť)) Značka VIBORG Číslo Modelu XS-601-SS Materiál 304 nerezovej ocele Povrch Satin nikel, Dĺžka lišty 60 CM, balenie obsahuje 1 x kus 304 nerezovej ocele veža bar (jeden uterák bar)

O VIBORG

VIBORG - založená v Hong Kong v roku 1996, je najväčším a najlepšie výrobca sa špecializuje na domácej hardvérových produktov v Číne, s jeho výrobu base sa nachádza v industialized Pearl River Del ta z Provincie Guangdong. Jej produkty patria všetky druhy domov hardwares--nábytok hardwares, kúpeľňa hardwares, kuchyňa hardwares, atď. s world-class pozoruhodné, spracovanie a kvalitu. Spoliehať sa na jeho najmodernejšie zariadenie a vybavenie, profesionálny riadiaci pracovníci, technici, zručných pracovníkov a úspešný marketing a manažment, VIBORG má stať Č. Jednu Značku doma hardvérových produktov v Číne!!!

NAŠE Výrobné

Pre Vašu Informáciu

Štítky: Jeden uterák bar, Uterák Bar, viborg deluxe sus304, Lacné jeden uterák bar, Kvalitný uterák bar, Čína viborg deluxe sus304 Dodávateľov.

Materiál SUS-304 Nerezovej Ocele
Názov Značky VIBORG
Funkcia .
Počet Barov Jeden Uterák Bary
Dĺžka bar 60 cm
Povrch kartáčovaný
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu XS-601-SS
Druh Uterák Bary
Povrchová Úprava Nikel
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 65cm x 10cm x 6cm (25.59in x 3.94in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.54kg (1.19lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Viborg Deluxe Sus304 Nerez 60 cm Kúpeľňa Jeden Uterák Bar Držiteľ Vešiak, Kartáčovaný, Xs-601

Viborg Deluxe Sus304 Nerez 60 cm Kúpeľňa Jeden Uterák Bar Držiteľ Vešiak, Kartáčovaný, Xs-601

Súvisiace produkty

Porovnať