6*9 mm Mix Diy Korálky Z Ílu Polyméru Veľkoobchod Hromadné Vytváranie Guľôčok Bijoux Častí, Aby Šperky Boncuk Pre Všetky Remeslá 100ks

Nový produkt

Skladom

€2.13

Pridať do obľúbených

Položky: fimo ílu polyméru korálky

Farba: mix náhodné farby

Veľkosť:6*9 mm

Miesto pôvodu: Zhejiang,Čína

Ako používať korálky?

1), aby náramok

2), aby náhrdelník

odkaz pre nákup čierny kábel náhrdelník:

3)Keychain

Doprava:

Tovar bude odoslaný do 7 pracovných dní po platby prijaté.(Vezmite prosím na vedomie, niekedy to môže nemajú pripravené zásob,ktoré bude trvať niekoľko dní a viac).

Doprava v Číne Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 20-55 pracovných dní. Závisí od destinácie a objektívnych faktorov, niekedy to môže trvať dlhšie.

Colné dane a cla

1. Dovozné clá, dane a iné vlastné nabíjačky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Zvyčajne sme odoslať tovar v nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane pre kupujúceho. Avšak, dane určuje kupujúci " krajina vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách má rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane vyskytnúť, ak kupujúci by mal vydržať.

3. Pls poraďte sa so svojím Krajiny Colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat Politiky

Chceme, aby ste boli úplne spokojní s nákupom.Ak z nejakého dôvodu by ste sa chceli vrátiť, alebo vymeniť položky, budeme radi, aby tak urobili.ale je zákazník povinný uhradiť prepravné poplatky,Náhrady a výmeny sú prijímané na položky, ktoré sa v rovnakom stave, prijaté.Po obdržaní vráteného položky,sme si odpočítať náklady na dopravu a dať vrátenie peňazí na účet zákazníka bezodkladne.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Ak nie ste spokojní s položkami môžete objednať, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením sporu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť.

Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: hlina slon, hlina netopierov, Guľôčky Náramok, Lacné hliny slon, Vysoká Kvalita hliny netopierov, Čína perličiek náramok Dodávateľov.

Položka Priemer 6*9mm
farba mix
Materiál Hlina
Položka Tvar Round-brilliant-tvar
Položka Druh Korálky
Názov Značky Sk Meida
Položka Hmotnosť 1g
Číslo Modelu AB-102
Jemné alebo Módne móda
Množstvo 100ks/veľa
Veľkosť 6*9mm
Veľkosť Balenia 17cm x 15cm x 8cm (6.69in x 5.91in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6*9 mm Mix Diy Korálky Z Ílu Polyméru Veľkoobchod Hromadné Vytváranie Guľôčok Bijoux Častí, Aby Šperky Boncuk Pre Všetky Remeslá 100ks

6*9 mm Mix Diy Korálky Z Ílu Polyméru Veľkoobchod Hromadné Vytváranie Guľôčok Bijoux Častí, Aby Šperky Boncuk Pre Všetky Remeslá 100ks

Súvisiace produkty

Porovnať