0.6x8M PVC Samolepiace Vinylové Fólie valcov pre Rezací Ploter Reklamné Nálepky Dekoratívne Vinylové Tapety, Samolepiace Fólie

Nový produkt

Skladom

€6.67

Pridať do obľúbených

2017 Ploter Rezanie Self Adhesive Vinyl Filmových Kotúčoch Solid Farba Dekoratívne Vinylové Tapety Sklo Samolepiace Fólie 60 CM*8M

Názov Značky: Užite Si Rodinu Čas

Štýl: Moderné

Mate rial: pvc.

Farba: Čierna/Modrá/Žltá/Oranžová/Zelená/Sivá/Fialová/Červená/Ružová/Hnedá

Materiál: PVC, PU

Číslo Modelu: K90

is_customized: Áno

veľkosť: 0.6*8m

použitie pre : Administratívy,Obchodu,Zábavy,Domácnosti

Typ: Uvoľnenie Film

Použitie: Dekoračné Fólie

Funkcia: Vlhkosti Dôkaz

Tvrdosť: Mäkká

Ako na objednávku 1. Merania Stenu H * W = metrov štvorcových. Podľa vyberte počet štvorcových metrov (Obrázok). 2. Vyberte materiálu. Rezací ploter self adhesive vinyl film rožky majú rôzne farby. 3.Kúpiť teraz. Dokončenie platby. Milí priatelia, ak máte nejaké queston a nápady, postupujte prosím, povedzte nám, ďakujeme!

ZÁSIELKY:

1. Doprava bude usporiadané do 5 dní po prijatí platby.

2. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že váš podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefón sú správne. Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

PLATBY:

1. Platobné Metódy Chránené Escrow.

2. Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

NÁVRAT POLITIKY:

Naše výrobky boli označené a balené v skvelom stave, pred odoslaním von.

1. Ak sú tam nejaké problémy s našim výrobkom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátení v 5days po prijatí položky. Ale prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorenie vrátenie peňazí, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Ďakujeme!

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienok, Alebo sme sa odmietne preplatiť. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

Spätná VÄZBA:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dúfame, že ste nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy so produktov sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami.

Štítky: samolepiace fólie, self adhesive vinyl, Nálepky Na, Lacné lepidlo film, Vysoko Kvalitné samolepiace vinylové, Čína samolepky pre Dodávateľov.

Veľkosť 60cm*8M
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Číslo Modelu K90
Tému Vzor
farba Čierna/Modrá/Žltá/Oranžová/Zelená/Sivá/Fialová/Červená/Ružová/Hnedá
Materiál PVC
Klasifikácia Pre Steny,Nábytok Nálepky
Názov Značky Realsun
Špecifikácia Single-piece Package
Scenáre Steny
Druh Samolepiace Fólie
Štýl Pevné
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.9kg (4.19lb.)
Veľkosť Balenia 9cm x 9cm x 61cm (3.54in x 3.54in x 24.02in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

0.6x8M PVC Samolepiace Vinylové Fólie valcov pre Rezací Ploter Reklamné Nálepky Dekoratívne Vinylové Tapety, Samolepiace Fólie

0.6x8M PVC Samolepiace Vinylové Fólie valcov pre Rezací Ploter Reklamné Nálepky Dekoratívne Vinylové Tapety, Samolepiace Fólie

Súvisiace produkty

Porovnať