Olej Nastaviteľné 122mm Hliníkové tlmiče Klapka Pre Rc Auta 1/8 Buggy Truck, Inovovať Hop-Up Časti Hsp Hpi Losi Axiálne

Nový produkt

Skladom

€10.15

Pridať do obľúbených

Vitajte Na RCAWD Názov Produktu : tlmiče , Klapky Tlmič Typ : Olej Nastaviteľné Typ Pre Typ Vozidla : Vozidlo Pouţiť RC Autá: Buggy Truck a Iné Stupnice : 1/8 Materiál : Zliatina Hliníka Dimention : A:122MM B: 114MM C:25 MM D:3 MM E:φ6.5MM Celková dĺžka : 122mm mount-centrum mount-centrum vzdialenosť : 114mm Pre : Hsp Hpi Losi Axiálne , Ostatné Farby : Modrá , Červená , Strieborná , Žltá , Titán Zoznam Balíkov : 2 KS ( Pár) Návrh : 1. Tento Tlmič je s trochou oleja na kontrolu kvality . Prosím plnenie s olejov, ktoré môžete požiadať sami po prijaté . 2. O Rozmer : Tento produkt je nastaviteľná.rozmer chyba je asi 3 mm,prosím, upravte ho podľa seba, zatiaľ čo rozmer chyba sa stane .

VEĽKOSŤ MERANIE DISPLEJ

STUPŇA

O Farbe : Tento produkt bol farba podľa anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Poškriabaniu : Somtimes to bude nejaká závada na povrch, ako nuly . Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný . Dúfame, že vaše pochopenie .

Na 1/8 RC Autá

Pre 1/10 RC Autá

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(Vnútorný Jar)

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(loptu hlavou a skrutky) Pre 1/16 RC Autá

(loptu hlavou a skrutky)

(loptu hlavou a skrutky) Pre 1/18 RC Autá

____________________________________________________________________________________________________________________________

O Produktoch

O Farbe : Kovové výrobky boli farebné anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . Dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Poškriabaniu : Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný. Kovové výrobky môžu byť niektoré vady na povrchu, ako sú nuly. Dúfame, že vaše pochopenie.

O Rôznych Dávkový Proces: možno, že každá šarža proces bude nejaký différents s vzhľad, to nebude mať vplyv na produkty, pracovné. Dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Dodacia Adresa 1. prosím skontrolujte správnosť adresy pred objednávky . Ak potrebujete zmeniť adresu po objednávke , prosím zrušiť, a majú nové objednávky na správnu adresu . 2. prosím ponuku na adresu v anglickom jazyku. Analphabetic systém adresa nebude odoslaná zo strany lodnej spoločnosti . A to objednávku môžete zrušiť . www.haix.sk Premium Doprava Do Ruskej Kupujúceho 1. Prijímač Názov kaše byť pasu meno. 2. Mesiac hodnota by mala byť nižšia ako 1000 euro a hmotnosť by mala byť menej ako 31 kg . Alebo budete musieť platiť daň . 3. Množstvo produktov v jednej veľkosti alebo farby by nemala byť viac ako 5 ks . Alebo budete musieť platiť daň . 4. Potom, čo expedície Objednávky, prepravca vás bude žiadať ponúkajú číslo pasu , pas meno a pas Dátum Vydania . A vy budete musieť podpísať Colné odbavenie license agreement on-line.

Kontaktujte nás pre vrátenie peňazí do 15 dní, ak nechcete dostať po 60 poštovné dní. Ponúkajú sledovacie číslo, ktoré má sledovanie informácie . Vadí ak výrobok byť rozdelené v preprave.

Štítky: absorbujú prach, absorbancie vzorca, absorpčných dráha, Lacné absorbovať prášok, Vysoká Kvalita absorbancie vzorca, Čína absorpčných dráha Dodávateľov.

RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Tlmič
Upgrade Diely/Príslušenstvo Tlmič
Pre Typ Vozidla Autá
Nástroj Dodávky Tlmič
Názov Značky RCAWD
Platné RC Autá Buggy Truck
Názov produktu Tlmič , Klapky
Materiál Zliatiny Hliníka
Rozsahu 1/8
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Shell/Šasi/Krídla/Head
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Číslo Modelu Osemdesiat tisíc štyri
Veľkosť Balenia 23cm x 17cm x 3cm (9.06in x 6.69in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.096kg (0.21lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Olej Nastaviteľné 122mm Hliníkové tlmiče Klapka Pre Rc Auta 1/8 Buggy Truck, Inovovať Hop-Up Časti Hsp Hpi Losi Axiálne

Olej Nastaviteľné 122mm Hliníkové tlmiče Klapka Pre Rc Auta 1/8 Buggy Truck, Inovovať Hop-Up Časti Hsp Hpi Losi Axiálne

Súvisiace produkty

Porovnať