Očná Maska Odstrániť Čierne Oko Krásy, Starostlivosť O Pleť Palube Sa Ženy Crystal Viečka Patch Anti-Wrinkle Crystal Kolagénu 5 Párov

Nový produkt

Skladom

€1.26

Pridať do obľúbených

USD 3.79 /taška

Problém Typ/ Účel: Tašky, Tmavé Cricles, a Opuchy

Typy Pleti: Kombinácia, Suchej Pleti, Normálna Pleť, Zrelá Pleť

Crystal Kolagénu Anti-Aging Eye Mask - Vyhnať Tašky, Tmavé Cricles, a Opuchy

Liečbu Anti-Aging Tmavé Kruhy, Tašky & Opuchy okolo Očí

Špecifikácia:

Veľkosť balenia: 10.6 * 9.2 cm / 4.17" * 3.62"

Farba: Biela

Výhody Crystal Kolagénová Očná Maska:

100% Kolagén a iné minerály prítomné v očná maska, rýchlosť-až bunky & kolagénové omladenie. To zvyšuje pružnosť v očné kontúry a zároveň redukuje očné tašky a problémy, ako sú tmavé kruhy & jemné linky. 10x Absorpčné technológia Crystal Kolagénová Očná Maska je vyrobená s najlepších zdravotníckych kvalitné ingrediencie, poskytujú viacero výsledkov, ako napríklad hydratačný, kolagén, doplňovanie, pórov minimalizácia a sprísnenie. 4 Násobne ošetrenia Tváre Crystal Kolagénová Očná Maska je obohatený kolagénom opevnené masky. To hlboko hydratuje, tóny a prečisťuje póry pokožky. Stimuluje produkciu kolagénu pre pevnejšie viac mladistvý obrysy tváre a zvyšuje pružnosť pokožky.

Aký je rozdiel medzi Crystal Eye Mask a bežných očná maska papier?

1. Absorpcia: Naše masky je vyrobený z rastlín kolagénu. To sa bude postupne sa rozpustí v rámci telesnej teploty a prenikať do pokožky. Riadnym maska zložiek, naopak, sú zvyčajne absorbované bavlnený papier, ktorý sa používa. 2. Účinnosť: Vyrobené z prírodných surovín, vrátane vysokej hustoty rastlín kolagénu a transparentné maska na uvoľnenie technológie, ingrediencie sa rýchlo vstrebáva do pokožky. Kolagén je dôležitou prírodné bielkoviny prítomné v našej pokožky. Jeho prítomnosť, poskytuje pleti pevnosť a pružnosť. Ako človek starne, množstvo kolagénových vlákien klesá v dôsledku každodenného vystavenie UV žiareniu a antioxidantov, čo v tvorbe vrások a poklesnutý pokožky. Preto, Kolagén drží kľúč na "mladosť a krásu". Kolagénové Injekcie v Plastickej Chirurgii je tiež bežné, redukovať vrásky, linky a vrásky a na kypré črty tváre vrátane líca a pery. Avšak, tieto by mohli byť zabránené neustále doplňovanie množstvo kolagénu tým, že vykonáva pravidelné ošetrenia tváre, keď ste mladý.

Návod: POUŽITE 2-3 krát týždenne. Bez oplachovania potrebné po použití. Očné masky bude postupne sa rozpustí v rámci telesnej teploty a rýchlo prenikať do pokožky, poskytuje živiny a vlhkosť potrebné. Hrúbka ktoré potom bude znížená od 2 mm do 1 mm. Rýchlosť vstrebávania tento produkt je viac ako 98%.

Pokyny: 1. Pred použitím tejto očná maska list, čistí tvár teplou vodou. 2. Mať očná maska z pack, lúpať plastové vložky a aplikovať každý masku rovnomerne pod oči, jemne hladké masky, aby sa zabezpečil dobrý kontakt s pokožkou. 3. Štandardná dĺžka pre nosenie masky je 30 minút. 4. Jemne kôra masky z tváre, utrite všetky zvyšky vlhkou handričkou. Likvidujte masky zodpovedne po použitie, nepoužívajte opakovane masky. Budete sa cítiť vašu pokožku viac vlhké a hladká po použití. Poznámka:

Iba pre vonkajšie použitie, vyhnite sa kontaktu s očami, sa nevzťahujú na rozbité alebo zapálenú pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 5 Párov X Očná Maska

Štítky: crystal viečka patch, viečka patch, Crystal Kolagénu, Lacné crystal viečka patch, Kvalitný patch viečka, Čína crystal kolagénu Dodávateľov.

Funkcia Anti-Aging,Anti-Opuchy,Tmavé Kruh
Krajina/Región Výroby Čína
Zložka kolagénu
Certifikácia GZZZ
NET WT Očná maska
GZZZ YGZWBZ
Číslo Modelu Dvadsať deväť tisíc štyristo päťdesiat tri
Pohlavie Žena
Číslo Certifikátu Očná maska
Použitie oko
Položka Druh Liečba A Masky
Veľkosť Balenia 25cm x 16cm x 15cm (9.84in x 6.30in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky veľa (5 Pair/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Očná Maska Odstrániť Čierne Oko Krásy, Starostlivosť O Pleť Palube Sa Ženy Crystal Viečka Patch Anti-Wrinkle Crystal Kolagénu 5 Párov

Očná Maska Odstrániť Čierne Oko Krásy, Starostlivosť O Pleť Palube Sa Ženy Crystal Viečka Patch Anti-Wrinkle Crystal Kolagénu 5 Párov

Súvisiace produkty

Porovnať