2 ročná Záruka Nové VTEC Elektromagnetický Ventil pre Cievky Honda Accord Odssey Acura CL & Isuzu Oasis 15810-PAA-A02 15810PAAA02

Nový produkt

Skladom

€31.32

Pridať do obľúbených

Poznámka 1

Pre Veľkoobchodných Zákazníkov .

Sme Veľké zahraničné obchodné spoločnosti , majú mnoho obchodov, na Sos,eBay a Amazon ! Porudct Kvalita je perfektné !

Zámorské sklady v USA ,UK ,Nemecka a českej , majú osobitný spôsob dopravy bez dane. Viac informácií , prosím, nechaj ma správ

Poznámka 2

Brazília / Agentina Kupujúci je potrebné ponúknuť CPF Číslo alebo CUIT Číslo pri výbere e-Paket alebo Expresná Doprava.

Poznámka 3

Ak viete, colnej politiky vo vašej krajine , prosím zanechať správu o vyhlásenie hodnoty.

Poznámka 4

Čo je Predávajúci Spôsob Dopravy ?

(Pre Rusko , to je CDEK Rusko Line Doprava

Pre Európske Krajiny , je Európa Specail Line , Bez dph , Zvyčajne trvá 15 dní na miesto určenia. Tiež to môže byť ePacket občas.)

Poznámka 5

Niektoré krajiny majú veľmi prísne tarifnej politiky. Napríklad: Južná Afrika, Brazília, Argentína, atď., vyžadujú zákazníkov platiť svoje vlastné tarify.

1 x Nové VTEC Elektromagnetický Ventil pre Cievky Honda Accord Odssey Acura CL & Isuzu Oasis OE#15810-PAA-A02, 15810PAAA02

I. bod a Reklamná Vozidla Kompatibilita: pre Honda Accord Odyssey / Acura CL / Isuzu Oasis Farba: Strieborný a Čierny Package: 1 x VTEC Elektromagnetický Ventil + 1 x Tesnenie Kvality: Premium OE Kvalita Náhradný Diel

II. Skladom, Doprava a Záruka Položiek na Sklade Expedície v rovnaký deň Bezkonkurenčné Ceny Kvality Záruka: 24 Mesiacov POZNÁMKA: Cena je len za 1 x ks ( 1 x Tesnenie v cene)

III. OEM Číslo Dielu pre Honda: 15810-PAA-A02 pre Honda: 15810PAAA02

IV. Použiť pre tieto Vozidlá:

Pre Honda Accord Pre Honda Odyssey Pre Acura CL Pre Isuzu Oasis

Kompatibilita & Obutie na Hond Acura & Isuzu:

pre Honda Accord 1998-2002 pre Honda Odyssey z roku 1998 pre Acura CL rokoch 1998-1999 pre Isuzu Oasis rokoch 1998-1999

!!! LÁSKAVO PRIPOMIENKA: Pred nákupom, Prosím, pozornosť Modelu Auta, Chasis (Platformy), Motor Č., Parametre motora a Stavebníctva Roka, aby sa predišlo nákup nesprávne poradie. Ak nie ste profesionál, prosím, zanechajte nám správy.

!!!ZVLÁŠTNA POZNÁMKA: uistite sa, že je súčasťou vášho sú výmena zápasy nad OEM čísla.. Ak si nie ste istí, obráťte sa na nás.

1. Doprava v rovnaký deň pred 15:00 Peking Čas alebo do 24 hodín v pracovný deň po prijatí vašej platby vymazané.

2 . Máme loď na www.haix.sk potvrdil adresu len. Prosím, uistite sa, že váš www.haix.sk adresu aktualizované. Vaše aktualizované adresu vám uľahčiť kuriéri na odoslanie položky, aby ste sa rýchlo a bezpečne.

3. ePacket a Čína Príspevok Registrované Air Mail sú naše preferované kuriéri. Položka zvyčajne prichádza do 8-18 pracovných dní od odoslania.

4. UPOZORNENIE: CENY, POŠTOVNÉ A BALNÉ NEZAHŔŇA CLO, MIESTNYCH DANÍ, DOVOZNÉ NÁKLADY A RÔZNE INÉ POPLATKY . KUPUJÚCI BY MALI ZNÁŠAŤ ICH.

5. ZVLÁŠTNA POZNÁMKA: KUPUJÚCI Z ARGENTÍNY A BRAZÍLIE MUSÍ OPUSTIŤ NÁS JEDEN Z NASLEDUJÚCICH ČÍSEL: ID ČÍSLO KARTY, DIČ, CNPJ ČÍSLO ALEBO CPF ČÍSLO SPRÁVU. BEZ JEDNEJ Z UVEDENÝCH ČÍSEL, MIESTNEHO COLNÉHO DOM BY NEBOLO MOŽNÉ, VZDIALENOSŤ ASI.

Kúpiť s dôverou, 100% záruku kvality. Sme naďalej štandardné 30 dní vrátiť politike. Ak chybné prijaté (zriedka stať), vrátime vám alebo loď, ktorú náhradu. Vrátenie peňazí by mala byť poskytnutá, ak sa vrátil položka je v pôvodnom balení. Vrátenej položky používané, poškodené alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sa musí nás kontaktovať a požiadať o Vrátenie Povolenia Číslo (RAN) ak kupujúci poslať nič späť. Každý balík, vrátený kupujúci bez KOMUNIKÁCIE a BEŽAL nebudú spracované. Pracujeme od 8:30 do 21:00 Peking Čas v pracovných dňoch. Každá položka je prísne skúmať, aby sa zabránilo defectiveness, a sturdily zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas pôrodu, aby sme vás uistiť, dostanete položky dokonalý. Vážime si našich zákazníkov nesmierne. Budeme sa učiť a zlepšovať naše služby lepšie a lepšie, a vaša spokojnosť je prvý gól, ktorý sme pokračovať. Budeme vyriešiť akýkoľvek problém pre kupujúcich. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.haix.sk Správy, e-mail alebo telefón, ak vznikajúcich na akýkoľvek problém a otázku. Dostanete našu odpoveď do 24 hodín (v pracovné dni alebo okamžite. Sme odpoveď na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. Tiež sme sa nechať kladné ohlasy zákazníkov, ktorí majú ukončené transakcie a nechať nás pozitívne ohlasy. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Štítky: Ventil, ventil honda, Elektromagnetický Ventil, Lacné Ventil, Vysoko Kvalitný ventil honda, Čína elektromagnetický ventil Dodávateľov.

OEM Č. 2 15810PAAA02
Názov Značky NSGMXT
Výtlak 3.0 L
Číslo Modelu Nové VTEC Magnetické Cievky Ventil 15810PAAA02 2.3 L
Materiál pre Honda Accord Odssey Acura CL & Isuzu Oasis
OEM Č. 1 15810-PAA-A02
Auto Maker Pre Honda
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ročná Záruka Nové VTEC Elektromagnetický Ventil pre Cievky Honda Accord Odssey Acura CL & Isuzu Oasis 15810-PAA-A02 15810PAAA02

2 ročná Záruka Nové VTEC Elektromagnetický Ventil pre Cievky Honda Accord Odssey Acura CL & Isuzu Oasis 15810-PAA-A02 15810PAAA02

Súvisiace produkty

Porovnať